• 19 Μαΐου 2024,

Τα νέα παιδιά χρειάζονται… βοήθειες – Ανανέωση αλλά και 3-4 παίκτες που να κάνουν τη διαφορά

 Τα νέα παιδιά χρειάζονται… βοήθειες – Ανανέωση αλλά και 3-4 παίκτες που να κάνουν τη διαφορά

Ο Γιώργος Μαραντάς στο ματς με τον Ηρακλή χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά στο αρχικό σχήμα αλλά και δυο ακόμη ως αλλαγές. Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι αυτά τα παιδιά που προέρχονται από την Κ20 και πέρσι πήραν εμπειρίες στο Περιφερειακό, θέλουν στήριξη και βοήθειες από 3-4 έμπειρους καλούς ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς να ζητήσουμε από αυτούς το κάτι παραπάνω.

Ο Τριποτσέρης στην άμυνα κάνει τη διαφορά αλλά θέλουμε στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση να υπάρχουν «στηρίγματα» για τους νέους παίκτες.

Στο ματς με τον Ηρακλή ο Κάργας χρησιμοποιήθηκε βασικός στόπερ αφού ο Μαραγκός, ήταν άρρωστος. Δεν ήταν κακός, είχε μερικές καλές τοποθετήσεις αλλά από το άγχος βιαζόταν να απομακρύνει τη μπάλα. Βέβαια είχε δίπλα του και τον Τριποτσέρη που κατά γενική ομολογία, ξεχώριζε απ` όλους.

Στη μεσαία γραμμή ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος δείχνει μέρα με τη μέρα ότι θα αποτελέσει μια μεγάλη επένδυση για τον ΑΟΚ. Αυτή την εποχή όμως κουράζεται εύκολα. Είναι λογικό.

Με τη μια πήρε πολλές πρωτοβουλίες και δεν ήταν συνηθισμένος σε ματς επαγγελματικού επιπέδου.

Ο ΑΟΚ παίρνει πολλά απ` αυτόν στις στημένες φάσεις. Ο Ντόσης έπαιξε αρχικά στην αριστερή πτέρυγα και στο β` μέρος στα δεξιά. Δε φάνηκε από τη στιγμή που ο ΑΟΚ δεν είχε καλό επιθετικό παιχνίδι. Δεν πήρε και πολλές πάσες στο χώρο. Ο Θεοδωρίδης πάλεψε, πολλές φορές μόνος του αλλά δεν έγινε παιχνίδι κατοχής από τον ΑΟΚ για να τον κρίνουμε.

Σίγουρα θέλει βελτίωση στην αίσθηση του χώρου αλλά και στην τεχνική. Δεν του λείπουν τα σωματικά προσόντα και το πάθος στη διεκδίκηση της μπάλας.

Αλλαγές αγωνίστηκαν ο Ρεβυθόπουλος και ο Τσομπανόπουλος. Ο πρώτος έπαιξε για 10 λεπτά στη δεξιά πτέρυγα και ο δεύτερος στη μεσαία γραμμή από το 75` και μετά.

Σαφώς θέλουν παιχνίδια στα πόδια τους. Εν ολίγοις είναι καλό που παίζουν παιδιά μέσα από την ομάδα αλλά στην ανανέωση καλό να υπάρχουν και παίκτες που θα βοηθάνε αυτά τα παιδιά, όπως ο Τριποτσέρης.

*Άδειασμα Ντος Σάντος από Μαραντά

Ουσιαστικά ξένο σώμα αποτελεί από την ομάδα ο Βραζιλιάνος Ντος Σάντος. Ο Γιώργος Μαραντάς έστειλε το μήνυμα στη συνέντευξη τύπου ότι δεν τον υπολογίζει, από τη στιγμή που δείχνει αδιαφορία.

Αδιαφορία που έχει να κάνει με το οικονομικό. Είναι φανερό ότι ο Ντος Σάντος δεν έχει όρεξη, γιατί δεν πληρώνεται.

Βέβαια δεν μας τρέλανε και με την απόδοση του σε πολλά ματς. Είναι γρήγορος αλλά με όχι καλά τελειώματα. Είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Μαραντάς και τώρα προτιμά να χρησιμοποιεί έναν νεαρό που θα τον έχει και του χρόνου, από το να περιμένει τα κέφια του Ντος Σάντος .

*Κοιτάζει το ματς με Καλλονή

Από χθες ο ΑΟΚ σκέφτεται το ματς της Κυριακής με την Καλλονή.

Ο Μαραγκός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επανέλθει. Προσβλήθηκε από ίωση παραμονή του αγώνα με τον Ηρακλή. Μάλλον θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει την αποστολή στη Μυτιλήνη. Από εκεί και πέρα σήμερα θα κριθεί αν ο Τάσιτς και ο Ουσμάν Μπάρι, επανεμφανιστούν. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η απουσία τους είναι αισθητή στο παιχνίδι της ομάδας.

*8 κίτρινες κάρτες ο Ντουτσαρίδης

Ο Ντουτσαρίδης με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε κόντρα στον Ηρακλή συμπλήρωσε 8 και θα απουσιάσει από δυο επόμενα παιχνίδια του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Επίσης μια αγωνιστική χρωστάει ο Μπρατσιάνι, που θα την εκτίσει στο ματς με την Καλλονή, την Κυριακή που μας έρχεται.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης