• 4 Μαΐου 2024,

Τα παιχνίδια συνεχίζονται …

 Τα παιχνίδια συνεχίζονται …

Δεν φτάνει που το ρίξανε το αεροπλάνο οι εξτρεμιστές πάνω απο την Ουκρανία παίζουν παιχνίδια και με τις σωρούς των άτυχων επιβατών που παραμένουν στην Ανατολική Ουκρανία αντί να μεταφερθούν με αξιοπρέπεια στους συγγενείς τους που έχουν κάθε δικαίωμα να τους θρηνήσουν.
Οι Αμερικάνοι που στην κατάρριψη αυτού του αεροπλάνου πραγματικά ήταν αμέτοχοι πήρανε θέση και μέσω του υπουργού εξωτερικών ΄Τζόν Κέρι είπανε οτι γνωρίζουν απο που εκτοξεύτηκε ο πύραυλος που έριξε το συγκεκριμένο αεροπλάνο.
Και ενώ στην περίπτωση αυτή οι Αμερικάνοι κάνουν δηλώσεις την μια πάνω στην άλλη για την εξαφάνιση του άλλου μπόϊνγκ μερικούς μήνες νωρίτερα που δεν είναι αμέτοχοι δεν λένε κουβέντα και αφήνουν τις έρευνες που γίνονται, προκειμένου να βρούνε τα συντρίμμια του αεροπλάνου, να παραμένουν στο σκοτάδι.
Και στις δύο περιπτώσεις οι Αμερικάνοι έχουν γνώση και μάλιστα στην περίπτωση του εξαφανισμένου αεροπλάνου εκτός απο γνώση υπάρχει και δράση για την οποία κανείς δεν μιλά.
Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ γιατί δεν μας μιλά με την ίδια όρεξη και για το εξαφανισμένο μπόϊνγκ ;
Διότι όταν η συζήτηση πάει προς τα εκεί κλείνουν τα μικρόφωνα.
Οσο αφορά την λειτουργία της αγορά την ημέρα Κυριακή να είστε σίγουροι οτι σε μερικά χρόνια όλες τις Κυριακές του χρόνου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά.
Προς τα εκεί πάμε αργά ή γρήγορα.
Στο πλαίσιο αυτής της διαδρομής και μέχρι να φθάσουμε στις Κυριακές όπου τα περισσότερα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και ελάχιστα κλειστά θα έχουμε διάφορα περιστατικά και γεγονότα όπως για παράδειγμα τις κινητοποιήσεις της ΠΑΣΕΒΕ και των εμπροϋπαλλήλων που όμως δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων.
Φοβάται η αντιτρομοκρατική χτύπημα ώς αντίποινα στην σύλληψη του Μαζιώτη ο οποίος απο την στιγμή που ζούσε στην Αθήνα αργά ή γρήγορα θα συλλαμβανόταν.
Και σε Δούκισσα του Κέϊμπριτζ να ήτανε μεταμφιεσμένος κάποια στιγμή θα τον τσιμπάγανε αφού στην Αθήνα να έχετε υπόψη σας οτι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας είναι άκρως υποψιασμένοι και αργά ή γρήγορα θα εντοπίζανε τον Μαζιώτη.
Να έχετε υπόψη σας οτι και ο Ξηρός αν παραμένει στην Αθήνα θα έχει την ίδια τύχη.
Φαντάζομαι οτι και αυτός θα κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος αλλα κάποια στιγμή κάποιος θα τον πάρει χαμπάρι.
Είναι αισιόδοξοι στο ΔΗΠΕΘΕ οτι τελικά θα ξεπεράσουν το πρόβλημα με την σχετική υπηρεσία του υπουργείου πολιτισμού που δεν έχει εγκρίνει την συναυλία Πρωτοψάλτη – Αρβανιτάκη και στο τέλος θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν το ΟΚ χωρις να χρειαστεί να αλλάξει η έδρα της συναυλίας γιατί αν τελικά δεν τα καταφέρουν η συναυλία θα γίνει στο Φρούριο.
Στις συναυλίες που πρέπει να έχετε στα υπόψη σας είναι εκτός της Ζουγανέλη και του Ρέμου στο Μπάτη της Μποφίλιου στο Φρούριο 9/9 ενώ αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη στο Villa Romadica στο Παληό θα τραγουδήσει ο Τάσος Καλαφάτης.
Τελικά οι μεγαλύτεροι νταβάδες του ντουνιά αυτού είναι οι Ισραηλινοί που βομβαρδίζουν καθημερινά τους Παλαιστινίους σκορπώντας τον θάνατο και κανείς δεν τους βάζει χέρι.
Που είναι οι Αμερικάνοι , που είναι το ΝΑΤΟ ;
Αυτοί οι τυφλοί βομβαρδισμοί ξέρετε πόσο άμαχο πληθυσμό και παιδάκια έχουν σκοτώσει.
Και όμως δεν ακούγεται το παραμικρό απο πουθενά.
Αυτά και για σήμερα.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης