• 4 Μαΐου 2024,

Τα προβλήματα του «Βερούλειου» σταδίου που χρονίζουν

 Τα προβλήματα του «Βερούλειου» σταδίου που χρονίζουν

Ο αντιδήμαρχος Γ. Φιλόσογλου ήταν το απόγευμα της Τετάρτης στο Βερόλειο δημοτικό στάδιο όπου συνομίλησε για τα προβλήματα του γηπέδου με εκπροσώπους των σωματείων ΑΕ Καβάλας, Βύρων Καβάλας. Στη συνάντηση προσκλήθηκε και ο Ηρακλής Καβάλας, αλλά δεν συμμετείχε. Οι τρεις αυτές ομάδες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο γήπεδο, έκαναν διάφορες παρατηρήσεις στον αντιδήμαρχο για προβλήματα που χρονίζουν.
Του είπαν για παράδειγμα ότι στο σύστημα ποτισμού του χόρτου από τα οχτώ μπεκ εδώ και καιρό λειτουργούν μόνο τα δύο. Προβληματική είναι η λειτουργία του θερμοσίφωνα στα αποδυτήρια, ενώ τα ηλιακά που έχουν τοποθετηθεί στην οροφή των αποδυτηρίων δεν έχουν συνδεθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, έτσι δεν λειτουργούν.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι χρησιμοποιούν το Βερούλειο δημοτικό στάδιο, αφορά τους έξι προβολείς οι οποίοι έχουν μήνες ίσως και χρόνια να λειτουργήσουν, εξαιτίας βραχυκυκλώματος, που δεν έχει ακόμη διορθωθεί.
Ο Γ. Φιλόσογλου απάντησε ότι με ενέργειες του Δήμου Καβάλας, σύντομα πριν το τέλος του έτους θα λυθούν αυτά και άλλα προβλήματα του Βερούλειου, προκειμένου το αργότερο το Φεβρουάριο, το γήπεδο να πάρει κανονική άδεια λειτουργίας.
Ειδικότερη συζήτηση έγινε για τις ακαδημίες των ομάδων που προαναφέραμε, οι οποίες υπάρχουν και μ΄ αυτή την αφορμή δεν αποκλείεται ένα μέρος των εσόδων των ακαδημιών να διεκδικηθεί από το Δήμο Καβάλας.
Την ίδια στάση κρατά ο Δήμος Καβάλας σε κάθε αθλητικό σύλλογο ο οποίος έχει οικονομική συναλλαγή με πολίτες, κυρίως γονείς λόγω των τμημάτων υποδομής ή των ακαδημιών όπως σ΄ άλλες περιπτώσεις λέγονται τα τμήματα υποδομής.

 

Διαβάστε επίσης