• 24 Απριλίου 2024,

Τα χάδια της Βίκης …

 Τα χάδια της Βίκης …

Πρώτη είδηση η επιστροφή΄του ΑΚΗ της Βίκης και άλλων 18 κατηγορουμένων στην δικαστική αίθουσα για την συνέχιση της δίκης.

Ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις απο το δικαστικό μέγαρο απο την άφιξη του πρώην υπουργού μέχρι την διακοπή της δίκης η οποία θα γίνεται αν δεν κάνω λάθος 2 φορές την εβδομάδα.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο χάδι της Σταμάτη προς τον Ακη λίγο πρίν ξεκινήσει η δίκη όπως και το αίτημα της να μη κάθεται στις πρώτες θέσεις των κατηγρούμενων αλλα στην δεύτερη σειρά αφού δεν θεωρεί τον ευατό της απο τους βασικούς κατηγορούμενους.

Νομίζω οτι η σειρά που κάθεσαι στο ειδώλιο του κατηγορούμενου δεν εξαρτάται σε καμμία περίπτωση απο το βάρος των κατηγοριών και αδίκως η κ.Σταμάτη θέλει γαλαρία.

Εκτός και αν θέλει δεύτερη σειρά για να βλέπει καλύτερα.

Δεν ξέρω όταν τελειώσει αυτή η δίκη τι θα γίνει με την κ.Σταμάτη αλλα φοβάμαι οτι ο Άκης θα είναι σε χειρότερη κατάσταση αφού η καταδίκη είναι αναπόφευκτη.

Είναι πολλά τα λεφτά …. ΑΚΗ.

Χτυπάνε οι καμπάνες της ΔΕΗ …

Απο τον Ιούλιο έρχονται νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Οχι στο ηλεκτρικό ρεύμα αλλα στο ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αερίων ρύπων.

Η αύξηση στο συκγκεκριμένο τέλος θα φουσκώσει και άλλο τον λογαριασμό που θα φθάσουμε να τον πληρώνουμε όσο με το χαράτσι και χωρίς το χαράτσι.

Το χαράτσι απο το 2014 θα φύγει απο τους λογαριαμσούς της ΔΕΗ και θα γίνει ένας νέο φόρος που θα πληρώνουμε στις ΔΟΥ αλλα οι λογαριασμοί θα παραμείνουν φουσκωμένοι γιατί θα έχουν αυξηθεί τα διάφορα τέλη που περιλαμβάνονται στους λογιαριασμούς της ΔΕΗ.

Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο και απο Δευτέρα βροχές

Κατα τα άλλα πάμε καλά και απο αύριο το μεσημέρι θα πάμε καλύτερα γιατί θα αφήσουμε πίσω μας τις βροχές και θα επανάλεθουμε στις ηλιοφάνειες.

Ο καιρός απο το μεσημέρι σήμερα στρώνει και πάμε για ένα ακόμα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο.

Τα μεταξωτά και να φυσάει λεβέντες.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι οτι οι αρχικές προβλέψεις για ένα δροσερό καλοκαίρι έχουν αρχίσει να αλλάζουν και οι φωνές που κάνανε λόγο για δροσερό καλοκαίρι πλέον έχουν αντικατασταθεί απο φωνές που προβλέπουν ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα απο νωρίς.

Τέλος όσο αφορά τον καιρό να έχετε υπόψη σας οτι μπορεί να έχουμε βροχές και καταιγίδες και πάλι απο Δευτέρα και μετά.

Ο ΑΟΚ δεν γίνεται ΠΑΟΚ

Το σενάριο ο ΑΟΚ να γίνει το φυτώριο του ΠΑΟΚ δεν παίζει.

Μπορεί κάποιοι να το θέλουν αλλά δεν πρόκειται να συμβεί γιατί δεν θα το επιτρέψει ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας.

Μπορεί η ομάδα μας φέτος λόγω του οτι διοικητικά ήτανε ακέφαλη να έζησε και να ζεί τραγικές στιγμές αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα γίνουμε η ομάδα b του ΠΑΟΚ.

Αυτά που έχουν ορισμένοι στο μυαλό τους να τα ξεχάσουν.

Και δεν είναι οτι έχουμε κάτι με τον ΠΑΟΚ.

Οποια ομάδα και να ήτανε τα ίδια θα λέγαμε.

Αν είναι ποτέ δυνατόν ο ΑΟΚ με την ιστορία που έχει πίσω του να γίνει το δοκιμαστήριο του ΠΑΟΚ.

Οι βροχές που πέσανε και θα πέσουν μέχρι να μπούμε για τα καλά στην καλοκαιρινή περίοδο θα δημιουργήσουν συνθήκες ζούγκλας στους δρόμους της πόλης και ιδιαίτερα στον δρόμο για το Παληό.

Τα χόρτα έχουν φουντώσει και απειλούν να καταπιούνε ταμπέλες και προτατευτικές μπάρες.

Θα πάρουν μπρός τα κοπτικά αλλα μετά τις 15 Ιούνη γιατί τα χέρια δεν φθάνουν.

Και το γαμώτο οτι φέτος δεν έχουμε ούτε τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα της κοινωφελούς που πέρσι κάνανε την διαφορά.

Δεν έμεινε κάγκελο για κάγκελο που δεν βάφτηκε πράσινο.

Οσοι ενεπλάκησαν στην ιστορία αυτή με την επίσκεψη των ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ στο κοινωνικό παντοπωλείο έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα γιατί οι χειρισμοί στην υπόθεση αυτή είναι λανθασμένοι 100%.

Είναι τόσο λάθος που δεν αξίζει να το συζητάμε και το προσπερνάμε σα να μην έγινε.

Ο Στουρνάρας ο υπουργός οικονομικών με φόντο την ελληνκή βουλή έδωσε μια συνέντευξη και μας είπε οτι θα πρέπει για το 2013 να έχουμε μικρό καλάθι και να κοιτάξουμε για μεγαλύτερο (καλάθι) το 2014 που θα πέσει η ανεργία και θα αρχίσει να παίρνει μπρός η οικονομία.

Υπάρχει μια αισιοδοξία στους ανθρώπους που μας κυβερνάνε και προσπαθούν να περάσουν και στον λαό την αλλαγή αυτή του κλίματος που μέχρι στιγμής έχει μείνει στα νούμερα.

Τα νούμερα ΄όμως λένε την μισή αλήθεια και αυτό το γνωρίζουν αυτοί που μας κυβερνάνε και για τον λόγο αυτό προσπαθούν να τρέξουν τα ευχάριστα έτσι ώστε να υπάρξει και αλλαγή στην καθημερινότητα του έλληνα.

Πολύ καλύτερα απο πέρσι

Κατά τα άλλα όλα καλά και πάμε παρακάτω.

Εδώ πήγαμε παρακάτω όταν δεν κουνιότανε φύλλο δεν θα πάμε τώρα.

Θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή που περιμέναμε τις επαναληπτικές εκλογές και όλα πηγαίνανε απο το κακό στο χειρότερο.

Μια αναμονή που θύμιζε κόλαση αφού η Ελλάδα σε πολύ αδύναμη θέση δεχότανε επιθέσεις απο παντού και τα σενάρια για έξοδο απο το ευρώ ήτανε σε καθημερινή βάση το κυρίως μενού.

Υπο αυτές τις συνθήκες είμαστε μια χαρά και μπορούμε πλέον να περιμένουμε τα καλύτερα.

Τα χειρότερα νομίζω οτι οριστικά τα έχουμε αφήσει πίσω μας.

Μια εικόνα της αλλαγής του κλίματος είναι η άνοδος του δείκτη του Χρηματιστηρίου που είναι στο ψηλότερο σημείο απο τον Αύγουστο του 2011 αν δεν κάνω λάθος.

Αντε λεβέντες υπομονή και έρχοται τα καλύτερα.

θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί , γεροί να είμαστε.

Καλή αντάμωση.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης