Τελικά θέλει μια ακόμη μεταγραφή; Σκέψεις για την απόκτηση ενός επιθετικού

 Τελικά θέλει μια ακόμη μεταγραφή; Σκέψεις για την απόκτηση ενός επιθετικού

Η ήττα στο Σουφλί έφερε ένα μικρό προβληματισμό στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, για το αν τελικά χρειάζεται μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.
Οι απουσίες ήταν πολλές και σημαντικές στο φιλικό την Κυριακή που μας πέρασε. Σίγουρα ο ΑΟΚ θα έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο, αν αγωνιζόταν και οι έξι που έλειπαν. Σίγουρα όμως φάνηκε ότι κάτι λείπει από την επιθετική γραμμή. Δεν αγωνίστηκε ο Σέρβος Πόποβιτς και στη θέση του σέντερ φορ, δεν υπάρχει η εναλλακτική λύση. Ο Μπρατσιάνη αποδίδει καλύτερα στα πλάγια. Αυτό έχει φανεί από τη μέχρι τώρα παρουσία του, στα φιλικά πριν το Σουφλί.
Οπότε εκτός του Πόποβιτς, δεν υπάρχει άλλος κλασσικός σέντερ φορ, στο ρόστερ.
Η διοικούσα επιτροπή σε συνεργασία με τον Γιάννη Ισπυρλίδη, θα αποφασίσει για το αν θα γίνει μια μεταγραφή ακόμη.
Φυσικά πρέπει να εξεταστούν και οι λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο μεταγραφικό παζάρι. Το κυριότερο είναι τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν. Δε θέλουν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής να ξεφύγει σε καμία περίπτωση το μπάτζετ.
Φυσικά δεν θα έρθει κάποιος για να συμπληρώσει το ρόστερ. Δε θα γίνει μια μεταγραφή για να γίνει.
Αν γίνει κάτι, θα είναι μια μεταγραφή ουσίας.
Χρειάζεται μια προσεκτική έρευνα στους παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή ελεύθεροι. Αν τελικά αποφασιστεί να γίνει μια ακόμη μεταγραφή.
Χθες έκανε δηλώσεις στους 93, 7 ο γενικός αρχηγός του ΑΟΚ, Λάκης Χατζηαποστολίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας για την ήττα μέσα στο Σουφλί. Άφησε ανοιχτό παράθυρο για να γίνει μια μεταγραφή, αν βρεθεί μια καλή περίπτωση.
Ενώ τόνισε ότι μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στα εισιτήρια διαρκείας.

*Προπόνηση χθες το απόγευμα
Χθες το απόγευμα προπονήθηκαν οι παίκτες του ΑΟΚ, μετά την επιστροφή του από το Σουφλί, το βράδυ της Κυριακής.
Ο Γιάννης Ισπυρλίδης αναφέρθηκε πριν την προπόνηση, στο παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου. Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του.
Τέσσερεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Είναι ο Φιρινίδης, ο Γκαρακλίδης, ο Κοσμίδης και ο Ιορδανίδης. Ο Πόποβιτς επέστρεψε από τη Σερβία και συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση.

*Φιλικό με Νέστο την Κυριακή
Ο ΑΟΚ ενδεχομένως να παίξει φιλικό παιχνίδι με το Νέστο την Κυριακή που μας έρχεται. Το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο της Χρυσούπολης, αφού στο «Ανθή Καραγιάννη» έπεσε σπόρος.

 

Διαβάστε επίσης