Για τις μαθητικές μετακινήσεις πανέτοιμο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

 Για τις μαθητικές μετακινήσεις πανέτοιμο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Πανέτοιμο είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για τη φετινή έναρξη των μαθητικών μετακινήσεων, κάτι για το οποίο είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη η διοίκηση της ανώνυμης επιχείρησης. Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα του προέδρου Παναγιώτη Τσεντεμεϊδη, η περιφερειακή ενότητα Καβάλας είναι η μοναδική στην έκταση της οποίας θα εκτελούνται ομαλότατα οι μαθητικές μετακινήσεις.
Στην ιστοσελίδα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και για την υποκατηγορία της εταιρικής πολιτικής επί των μαθητικών μεταφορών αναφέρονται τα εξής:

Η «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε.» μεταφέρει δεκαετίες τώρα μαθητές του νομού Καβάλας, αναλαμβάνοντας το έργο αυτό, μετά από διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν δεκάδες μεταφορικές επιχειρήσεις.
Η εταιρεία μας, στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων, που διεξάγει η πολιτεία, σχετικά με την ποιότητα της μεταφοράς των μαθητών, επιδεικνύει τη μέγιστη υπευθυνότητα, ως προς την ασφάλεια και ακρίβεια της μεταφοράς, ώστε να συμβαδίζει με τις υψηλές απαιτήσεις της αναθέτουσας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Η Νομαρχία Καβάλας, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό και η «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε.» ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τα τελευταία χρόνια, έχουμε λάβει, πολύ συχνά, συγχαρητήρια από την Τροχαία, γονείς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και εκπαιδευτικούς, για την ποιότητα του στόλου, αλλά και του διατιθέμενου από την εταιρεία μας προσωπικού.
Σαφής απόδειξη της ποιότητας μεταφοράς, που απολαμβάνει η τοπική κοινωνία με την «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε.» είναι το γεγονός ότι, σε εκατοντάδες ελέγχους που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας τα τελευταία 3 χρόνια, η «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε.» δεν είχε καμία παράβαση που να άπτεται της ασφάλειας μεταφοράς.
Για τη μεταφορά των μαθητών διατίθενται τα καταλληλότερα λεωφορεία, τα οποία είναι εφοδιασμένα με ζώνες ασφαλείας, των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Όλα τα λεωφορεία, που χρησιμοποιούνται στη μεταφορά μαθητών περνούν τους τακτικούς ελέγχους ΚΤΕΟ σχολαστικά και επιπλέον ελέγχονται σε καθημερινή βάση από τους τεχνικούς της εταιρείας μας και τους οδηγούς.
Όλοι οι οδηγοί των λεωφορείων έχουν προσληφθεί νόμιμα και διαθέτουν λευκό ποινικό μητρώο, πιστοποιητικά υγείας και την κατάλληλη άδεια οδήγησης. Εργάζονται στα πλαίσια του νόμιμου ωραρίου και αμείβονται σύμφωνα με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας έτσι στην αναθέτουσα Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία, τη βεβαιότητα ότι οι μαθητές μετακινούνται με την καλύτερη μεταφορική εταιρεία της Ελλάδας.
Η εταιρική πολιτική στο θέμα της μεταφοράς μαθητών, συμπυκνώνεται σε μια φράση, που γνωρίζει καθένας από το προσωπικό μας: Τα παιδιά σας, παιδιά μας!

=

 

Διαβάστε επίσης