• 8 Μαΐου 2024,

Τελικά ο Λιάπης είναι εκτός απο ξευτίλας και αναίσθητος …

 Τελικά ο Λιάπης είναι εκτός απο ξευτίλας και αναίσθητος …

Σα να μην τρέχει τίποτα μετά την σύλληψη του για τα γνωστά αδικήματα πήγε σε χλειδάτο ξενοδοχείο στην Μαλαισία , γιόρτασε τις ημέρες των Χριστουγέννων και γύρισε για να είναι παρών στην δίκη του στις 31/12 αφού αυτό τον συμβουλέψανε να κάνει οι δικηγόροι του.

Σου λέει τους έγραψες όλους και πήγες για διακοπές στην Μαλαισία του λάχιστον εμφανίσου στο δικαστήριο και ζήτα συγνώμη.

Βέβαια με μια συγνώμη δεν γίνονται και θαύματα που λέει και το τραγούδι αλλα αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός απο τον δρόμο της μεταμέλειας και της συγνώμης έστω και για τα μάτια του κόσμου.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός τα επόμενα 24άωρα θα είναι καλύτερος με τον ήλιο να επιστρέφει στην κύριαρχη θέση του πάνω απο την Καβάλα.

Απο την Τρίτη και μετά οι Νοτιάδες γίνονται βοριάδες και πέφτει λίγο η θερμοκρασία αλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Χιόνια δεν υπάρχουν στο πλάνο και αν χιονίσει ( που θα χιονίσει) θα γίνει μετά τις 10 του Γενάρη.

Τουλάχιστον μια φορά θα πέσει χιόνι και μέσα στην πόλη της Καβάλας.

Αυτό το έχουν προβλέψει τα μερομήνια απο τον Αύγουστο.

 

Η Βίκυ Σταμάτη δεν άντεξε Χριστούγεννα χωρίς το παιδί της και για άλλη μια φορά κατέρρευσε μέσα στις φυλακές και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Λεμπετάδικο.

Το κορίτσι πλέον έχει ξεφύγει και κάθε φορά που παθαίνει κρίση έχει απώλεια συνείδησης και δικέφαλε μόνο για σένα νιώθω την ζωή μου στα χαμένα.

Οταν έβγαινε για ψώνια ΄και έτρωγε σε μια μέρα 300 χιλιάδες ευρώ τα είχε 400 και τώρα τα έχει χαμένα.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι η αποφυλάκιση της συγκεκριμένης κυρίας δεν θα αργήσει διότι σίγουρα έχει κλονιστεί ο εσωτερικός της κόσμος με όλα αυτά που έχει περάσει και νομίζω οτι απο κάποιο σημείο και μετά δεν θα έχει και νόημα ο εγκλεισμός της σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Η Βίκυ Σταμάτη έχει φάει και πολλά χρόνια και είναι μικρή και αν δεν την κάνουν καμμιά χάρη έχει ακόμα αρκετά χρόνια να περάσει μέσα στο κελί 33.

Ο Άκης που είναι και η αιτία του κακού μπορεί σε μερικά χρόνια να βγεί λόγω ηλικίας αφού κοντεύει τα 80.

 

Σε μια άλλη επίσης δύσκολη φάση φαίνεται οτι μπαίνει ο ΑΟΚ μετά τις δηλώσεις φυγής απο την ομάδα Τσάκα που δεν άντεξε την ασυνέπεια του Τσοκτουρίδη και τα παρατάει.

Σύμφωνα με δήλωση του Επιφάνειου Ελευθεριάδη η παρακράτηση των χρημάτων της επιχορήγησης απο τον μεγαλομέτοχο στην ουσία ανοίγει την πόρτα της εξόδου για τους ανθρώπους που θελήσανε πρίν απο μερικούς μήνες να κάνουν τον ΑΟΚ μεγάλο αλλα με τα λεφτά των επιχορηγήσεων.

Ο Τσοκτουρίδης που έχει παίξει και αυτός σίγουρα τον ρόλο του στο σήριαλ των τελευταίων ετών παρακράτησε μέρος των χρημάτων για να πληρώσει το ΙΚΑ που θα έπρεπε να πληρώσουν αυτοί γιατί ήτανε μέσα στις υποχρεώσεις του.

Δεν τα κράτησε για να πάει να τα φάει στα μπουζούκια.

Δεν μπορεί να σχεδιάζεις το αύριο της ομάδας και να μην πληρώνεις τις βασικές υποχρεώσεις.

Η κίνηση του Τσοκτουρίδη προκλήθηκε απο την αδιαφορία των επενδυτών να φανούνε συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει αύριο για τον ΑΟΚ και χωρίς την παρέα του Βλάση Τσάκα ενώ για άλλη μια φορά ακούστηκε οτι η πλευρά Τσάκα για άλλη μια φορά μπλοφάρει και έχει διαδώσει οτι φεύγει για να εκβιάσει τις καταστάσεις.

Πλέον είμαστε σε μια φάση όπου ακόμα και οι μπλόφες είναι περιττές.

Η εποχή της μπλόφας και για τον ΑΟΚ έχει περάσει εδώ και καιρό.

Θέλουμε καθαρές αποφάσεις και καθαρές λύσεις αν θέλουμε η ομάδα να πάει μπροστά.

 

Πάνω απο 2 εκατομμ.ύρια έλληνες δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας που σημαίνει οτι πάμε για ολιγοήμερη παράταση όπως κάθε χρόνο.

Η παράταση βέβαια θα ανακοινωθεί όπως όλα δείχνουν στις 31/12 και οχι νωρίτερα.

Πάντως για άλλη μια φορά η κρατική μηχανή λειτούργησε άψογα στέλνοντας χιλιάδες έλληνες στις ουρές των τραπεζών για να πληρωθούν και να πληρώσουν.

Φέτος πέσανε όλα μαζί.

Ολοι στην ουρά.

Αλλοι για να πληρώσουν τους φόρους τους και τα τέλη κυκλοφορίας και άλλοι για να πληρωθούν συντάξεις και επιδόματα.

Οι φετεινές μας γιορτές μια ατελείωτη αναμονή στην ουρά.

Και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας γράφω …

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης