Τελικά ποιός κάνει κουμάντο ;

 Τελικά ποιός κάνει κουμάντο ;

Ψηφίστηκαν τα μέτρα , ψηφίστηκε ο προυπολογισμός αλλα ο Σόϊμπλε μας λέει τα δικά του γιατί ο Σόϊμπλε αποτελεί τον δεύτερο πόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ένας πόλος είναι όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι και ο άλλος πόλος είναι ο Σόϊμπλε μόνος του που προσπαθεί να επιβάλει την δική του πολιτική σε μια ολόκληρη Ευρώπη.

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της και ψήφισε τα μέτρα που επέβαλε η τρόϊκα και πρίν καλά – καλά τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων βγήκε αυτή η κουκουβάγια ο Σόϊμπλε για να μας πεί οτι δεν έγινε και τίποτα που ψηφίσατε τα μέτρα αφού η εκταμίευση με δική μας και πάλι ευθύνη θα αργήσει και αν η Ελλάδα χρειάζεται άμμεσα τα λεφτά αυτό είναι δικό μας πρόβλημα και οχι δικό τους.

Αυτό που έχουμε να πούμε στον Σόϊμπλε είναι οτι μπορεί το πρόβλημα αυτό που είναι κατα την γνώμη του δικό μας να γίνει και δικό τους.

Αν θέλει μπορεί να γίνει και αυτό αφού ο καμένος ο έλληνας δεν την φοβάται την φωτιά και εδώ που είμαστε μπορούμε να τα δώσουμε όλα μια κλωτσιά και να πάμε σε άτακτη εντελώς χρεωκοπία και να τρέχουν αυτοί μετά.

Ο έλληνας εδώ και καιρό είναι στα όρια του και δεν θέλει και πολύ να κάνει το μυαλό του το κλίκ της χρεωκοπίας.

Τελειώνουν τα λεφτά στα ταμεία του ελληνικού κράτους και μαζί και η υπομονή μας .

Ας συνεχίσουν να αφήνουν τον Σόϊμπλε να λέει τα τρελά του και θα βάλουν μπουρλότο σε όλη την Ευρώπη.

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Και μου κάνει εντύπωση που όλες οι άσχημες ειδήσεις έρχονται απο Γερμανία μεριά.

Την μία είναι ο ¨Σόϊμπλε την άλλη είναι ο Βιετγκόκ ο υπουργός Οικονομικών και τώρα πρόσφατα ο Κούρτ Λάουκ που είπε οτι η Ελλάδα για να μείνει στην ζώνη του ευρώ θα πρέπει να κάνει άλλα δέκα χρόνια θυσίες.

Ρε άτακτη χρεωκοπία που θέλετε για να στρώσετε.

Δηλαδή την ζητάει ο οργανισμός σας την χρεωκοπία.

Θα τρελαθούμε εντελώς !

Επιτρέπεται σε μια τουριστική χώρα ΄όπως η Ελλάδα που ο τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία να έρχονται Τούρκοι τουρίστες και να τους φυλάει η αστυνομία ;

Ρε έχετε παλαβώσει εντελώς ;

Έρχονται οι άνθρωποι για να αφήσουν τα ωραία τους λεφτά και εμείς τους υποδεχόμαστε με αστυνομίες και σειρήνες και τους φυλάμε γιατί ;

Για να μην τους λυντσάρουν ;

Για να μην τους ορμήξουν ;

Μα είμαστε με τα καλά μας ;

Αυτά είναι σοβαρά πράγματα ή τα κάνουμε για να γελάμε ;

Γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που συμβαίνουν στον΄τόπο αυτό.

Θα χρεώσουμε την παρουσία της αστυνομίας εντός και εκτός του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει το γκρούπ των Τούρκων τουριστών στην υπερβολική ευαισθησία της αστυνομίας και οχι σε οτιδήποτε άλλο που μπορεί να προκάλεσε την παρουσία αυτή.

Αλλοίμονο μας αν διαρρεύσει στην γείτονική Τουρκία οτι φυλάμε τους Τούρκους τουρίστες που έρχονται στην Καβάλα γιατί φοβόμαστε εντάσεις και τζερτζελέδες.

Ολα τα είχαμε αυτό μας έλειπε.

Τα μοναδικά όπλα που έχουμε στο οπλοστάσιο μας για να παλέψουμε την κρίση είναι ο τουρισμός που θα πρέπει να αυξάνεται και οχι να μειώνεται.

Η μείωση του τουρισμού βυθίζει ακόμα περισσότερο στην αβεβαιότητα τους έλληνες που ψάχνουν κάτι για να κρατηθούνε και να μην τους παρασύρει ο τυφώνας της κρίσης.

Ηδη οι απώλειες που έχουμε είναι πάρα πολλές σε έμψυχο υλικό και αν δεν βγούμε σύντομα απο το τούνελ αυτό θα θρηνήσουμε και άλλο.

Αυτό έχω μόνο να γράψω και να πω σε όλους αυτούς που βλέπουν με μισό μάτι στην Καβάλα την άφιξη τούρκων τουριστών.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε εχθρούς και φίλους και ιδιαίτερα τους φίλους γιατί τους εχθρούς τους ξέρεις και φυλάγεσαι αλλα απο τους φίλους;

Καλημέρα σας .

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης