Τζέημς Μπόντ 007 με Μόνικα !

 Τζέημς Μπόντ 007 με Μόνικα !

Η επόμενη ταινία του Τζέημς Μπόντ 007 με Μόνικα στο πλευρό του δεν χάνεται με τίποτα.

Η επιλογή της Μόνικας Μπελούτσι στο πλευρό του Ντάνιελ Κρέγκ είναι μαρκάν η καλύτερη στην ιστορία των ταινιών του πράκτορα 007.

Ο άνθρωπος που είχε την ιδέα να κατεβάσει στο πλευρό του Βρετανού πράκτορα αυτό το κορίτσι θα πρέπει να πάρει ένα ειδικό βραβείο απο την εταιρεία παραγωγής αφού το συγκεκριμένο δίδυμο θα απογειώσει εισπρακτικά την ταινία.

Το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει είναι οτι ο Ντάνιελ Κρέγκ εδώ και αρκετούς μήνες είναι και ζευγάρι με την Μονικα η οποία πρόσφατα χώρισε απο τον επι σειρά ετών σύζυγος της Βανσέν Κασέλ με τον οποίο μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.

Μπορεί η σχέση όντως να υφίσταται αλλα μπορεί και να είναι ένα τρύκ προκειμένου η ταινία να πάει ακόμα καλύτερα σε εισπρακτικό επίπεδο.

Έχουν δεν έχουν σχέση η ταινία που θα προβληθεί τον Οκτώβριο του 2015 θα απογειωθεί και θα σπάσει όλα τα ρεκόρ εισπράξεων.

Εγώ μάλιστα αν ήμουνα στην εταιρεία παραγωγής θα υπέγραφα συμβόλαιο συνεργασίας για πολλά χρόνια στην Μόνικα Μπελούτσι για να είναι και στις επόμενες ταινίες στο πλευρό του Τζέημς Μπόντ.

Μετά την πολύ πετυχημένη επιλογή του Ντάνιελ Κρέγκ για τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα έρχεται η επίσης πολύ πετυχμένη επιλογή της Μόνικας.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και διανύουμε την πιο  ζεστή εβδομάδα του Ιούλη αφού το θερμόμετρο σύμφωνα με την ΕΜΥ θα αγγίξει τους 39 βαθμούς και εδώ στην δική μας περιφέρεια αν και επιμένω οτι εδώ στην Καβάλα ποτέ ο υδράργυρος δεν πέρασε τους 36 βαθμούς.

Υπο αυτές τις συνθήκες τα 39άρια τα θεωρώ κομματάκι υπερβολικά εδώ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Όπως και να έχει θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την κατάσταση η οποία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτούς τους καύσωνες που έχουμε αντιμετωπίσει την πενταετία που πέρασε και θα αντιμετωπίσουμε την τριετία που έρχεται.

Ο Τσίπρας δίνει μάχη με τον χρόνο και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς των δανειστών να μπορέσει να προλάβει συμφωνία με τους εταίρους πριν τις 20 Αυγούστου έτσι ώστε να αποφύγουμε ένα νέο δάνειο γέφυρα που να είστε σίγουροι οτι θα συνοδεύεται και απο ΜΝΗΜΟΝΙΟ γέφυρα.

Να ξεμπερεύουμε όσο τον δυνατόν γίνεται γρηγορότερα με τους δανειστές για να δούμε τι θα γίνει και στο εσωτερικό της χώρας που συνεχίζει να κουνιέται απο τους μετασεισμούς της τραπεζικής αργίας και των capital controls που θα μας συντροφεύουν μας λένε τώρα σίγουρα μέχρι και την τελευταία μέρα του 2015.
Το όριο της ημερήσιας ανάληψης μπορεί να μεγαλώσει αλλα το capital contrοl δεν φεύγει.

Θα ζοριστούμε για να απαλλαγούμε απο αυτή την δυσάρεστη κατάσταση.

Ο Τσίπρας καλά κάνει και βιάζεται να τελειώνει με τους Ευρωπαίους για να αντιμετωπίσει και τα εσωτερικά μέτωπα που είναι πολλά μετά την απόφαση της κυβέρνησης να υπερασπιστεί την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Κάθε πράγμα στην ώρα του και ο κολιός τον Αύγουστο αν και απο τώρα έχουμε αρχίσει και τρώμε κάτι ΚΟΛΑΡΙΑΚΙΑ φοβερά.

Στο ξενοδοχείο HILTON βρίσκονται οι εκπρόσωποι των δανειστών και το ξενοδοχείο το φυλάνε 250 άντρες της ΕΛΑΣ.

Διμοιρίες των ΜΑΤ , κλούβες και κράνη λές και παίζει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πάντως σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό οι συζητήσεις με τους δανειστές θα πρέπει να ολοκληρωθούν με συνοπτικές διαδικασίες και να έχουμε υπογραφή της συμφωνίας μέχρι τις 12 του Αυγούστου για να γιορτάσουμε τον 15Αύγουστο απαλλαγμένοι απο το άγχος της συμφωνίας.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμς τις υψηλές θερμοκρασίες που θα μας συνοδεύσουν μέχρι και την Κυριακή αφού σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις η πιο ζεστή ημέρα της εβδομάδας θα είναι η Κυριακή.

Παρασκευή πανσέληνος και Κυριακή θα πάρει φωτιά η Καλαμαριά.

Νομίζω οτι απο την Τετάρτη και μετά θα πρέπει να βγεί ένα ΄πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση νυχτερινό μπάνιο στην θάλασσα.

Να ξέρετε οτι η καλύτερη ώρα για μπάνιο στην θάλασσα είναι γύρω στις 8 το βράδυ.

08:00 – 09:00 ΄μ.μ. είναι η καλύτερη ώρα για μπανάκι.

Χαλαρώνεις , δροσίζεσαι και είσαι και άνετα στις ίδιες παραλίες που στην διάρκεια μιας ζεστής ημέρας μπορεί να γίνεται χαμός !

Λοιπόν λέβέντες αυτά και για σήμερα.

Εν μέσο καύσωνα θα πρέπει να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι έλεγχοι απο τους εκπροσώπους των δανειστών και την άλλη εβδομάδα να ανάψει το πράσινο φως για να πάμε σε υπογραφή της συμφωνίας για τρίτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τρίτο δάνειο ύψους 86 δις.

Είναι πολλά τα λεφτά ….. ΑΡΗ !

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης