• 19 Μαΐου 2024,

Τηλεφωνική επαφή Τσοκτουρίδη με Κυπρίους – Που κολλάει το θέμα

 Τηλεφωνική επαφή Τσοκτουρίδη με Κυπρίους – Που κολλάει το θέμα

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είχε τηλεφωνική επαφή με την πλευρά των Κυπρίων το βράδυ της Τετάρτης. Η είδηση μάλλον δε βγήκε.

Οι Κύπριοι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους στον πρόεδρο της ΠΑΕ, συνεχίζουν να ενδιαφέρονται αλλά το όλο θέμα κολλάει στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με το τραπεζικό σύστημα στη Μεγαλόνησο.

Οι εξελίξεις δε μπορούν να προχωρήσουν αν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά το τι θα γίνει με τις καταθέσεις των Κυπρίων. Οι υποψήφιοι επενδυτές φάνηκαν να είναι προβληματισμένοι για τελευταίες αναρτήσεις στο δίκτυο για το χρέος της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης κάλεσε τους Κυπρίους να φέρουν ορκωτούς λογιστές προκειμένου να φανεί το πραγματικό άνοιγμα της ΠΑΕ.

Το θέμα θα έχει συνέχεια μάλλον μετά το Πάσχα. Πριν δεν αναμένεται η παραμικρή εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ μέχρι και χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό όσον αφορά το ενδιαφέρον του ξένου επενδυτή που φημολογείται τον τελευταίο καιρό. Η διοίκηση περιμένει πάντως μετά το Πάσχα, χρήματα από επιχορηγήσεις, τηλεοπτικά κτλ. Αυτά τα χρήματα θα δώσουν ανάσες αλλά ποιος περιμένει μέχρι τότε. Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι τραγική.

*Αντιδρούν Ερασιτέχνης, ΛΦΚ και ΣΦΑΟΚ

Εν τω μεταξύ σε όλη αυτή την κατάσταση υπάρχουν αντιδράσεις από όλες τις πλευρές.

Ο Ερασιτέχνης αντέδρασε με πανό έξω από τα γραφεία του, στα δημοσιογραφικά του «Ανθή Καραγιάννη». Τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε και με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη.

Η ΛΦΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα διοικητικά, κρέμασε ανάποδα τα πανό της στο ματς που πέρασε με τον Βύζαντα Μεγάρων. Επίσης υπάρχει και η πρόσφατη ανακοίνωση, όπου η στάση είναι σκληρή απέναντι στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο ΣΦΑΟΚ συνεχίζει να διαμαρτύρεται με το μαύρο πανό.

Σ` ένα διάστημα που ο κόσμος απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από το γήπεδο. Με τον Βύζαντα φάνηκε η απογοήτευση του κόσμου.

Στο τέλος ήταν θετικό που χειροκροτήθηκαν οι παίκτες από τους λίγους φιλάθλους, αλλά ήταν λίγοι στον αριθμό.

*Επιτέλους καθάρισαν το γήπεδο

Χθες με πρωτοβουλία της ΠΑΕ καθαρίστηκαν επιτέλους οι κερκίδες του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη». Ηταν ντροπή αυτό που είδαμε στο ματς με τον Βύζαντα. Τουλάχιστον ευαισθητοποιήθηκαν μέλη του Δ. Σ της ΠΑΕ( Χ. Κουφατζής) και μαζεύτηκαν όλα τα σκουπίδια χθες το πρωί. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

 

Διαβάστε επίσης