• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Ολοκληρώθηκαν χθες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους εργαζόμενους στα Πετρέλαια και την Ενεργειακή Αιγαίου. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε πλήρη συμφωνία, επί της οποίας μπήκαν οι σχετικές υπογραφές. Σήμερα γενική συνέλευση της Καβάλα Όιλ για αλλαγή της διοίκησης. Μένουν στο διοικητικό συμβούλιο οι Μανώλης Κελαϊδάκης- Βαγγέλης Παππάς. Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν πριν τι Πάσχα, ίσως και σήμερα. Η Ενεργειακή Αιγαίου δεσμεύεται για την τακτοποίηση όλων των άλλων χρεών ενώ εγγυάται την αξιοποίηση του Πεδίου Ε. Ομόφωνα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας αποφάσισε χθες βράδυ να συνεχιστεί η διαδικασία για την ενοικίαση του ισόγειου καταστήματος του κτιρίου της. Απέρριψε πρόταση επαγγελματιών ο χώρος να λειτουργήσει για πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ ταυτόχρονα να υπάρξει μικρή αύξηση των συνδρομών των μελών. Νωρίτερα χθες απορρίφθηκε η ένσταση επί του πλειοδοτικού διαγωνισμού που κατέθεσε η εταιρία με εκπρόσωπο την Μαρία Κοζανίδου. Κατόπιν όλων αυτών απομένουν μόνο τα τυπικά για να νοικιαστεί το κατάστημα στην εταιρία Public. Εξώδικο θα στείλουν σήμερα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών προς κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση του Τζάμπο. Ζητούν το κατάστημα να σταματήσει να πουλά γλυκά και αναψυκτικά. Υποστηρίζουν ότι δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Χθες οι Αρσονιάδης-Χατζηχρήστος επισκέφθηκαν και ενημέρωσαν την Εισαγγελέα Καβάλας. Πρόσωπο με πρόσωπο με δύο διαρρήκτες ήρθε χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι της 58χρονη. Το περιστατικό έγινε στη ΔΕΠΟΣ. Οι δράστες που ήταν στο σπίτι πριν την άφιξη της 58χρονης κι έψαχναν χρυσαφικά, της πήραν αλυσίδα που είχε στο λαιμό της αλλά και την βέρα της. Μετά εξαφανίστηκαν.

 

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας αποφάσισε χθες την απευθείας ανάθεση των αγαθών που από την Μεγάλη Δευτέρα θα μοιράζει στους δικαιούχους του το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Χθες συνεδρίασε και το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Ο Σύλλογος ΑμΕΑ Νομού Καβάλας κάλεσε χθες τους γιατρούς της Καβάλας να ανταποκριθούν στην διαδικασία που ξεκίνησε το Υπουργείο και να στελεχώσουν τις επιτροπές ΚΕΠΑ ώστε αυτές να εξετάζουν γρηγορότερα υποθέσεις αναπήρων. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών, συζήτησε θέματα που αφορούν την λειτουργία των λαϊκών αγορών. Ο Γιώργος Καλαντζής έκανε παρέμβαση ώστε να ξαναγίνει Πρότυπο το 8ο Γυμνάσιο Καβάλας. Ο Υφυπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε χθες συνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παραπληγικών. Στις 10 αύριο το πρωί το ΠΑΜΕ Καβάλας οργανώνει πικετοφορία για την υποστήριξη των ναυτεργατών. Μαθητικό φεστιβάλ οργανώνει αύριο το απόγευμα η ΚΝΕ Καβάλας.

 

Μεγάλη αντιφασιστική συναυλία πραγματοποιείται το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη. Στο βιβλιοπωλείο «Σελίδες με άρωμα καφέ» παρουσιάζεται το απόγευμα το νέο βιβλίο της Χαράς Ανδρεϊδου. Εκδήλωση μουσικών σχολείων της ΑΜΘ το βράδυ στο Όσκαρ. Σήμερα και αύριο εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο. Σύσκεψη για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι οργανώνουν το απόγευμα στο Διοικητήριο τα σωματεία συνταξιούχων. Αύριο βράδυ στο Όσκαρ μουσική εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου με τους Κυραναστάση-Κυριαζίδου.

 

Πέθανε χθες σε ηλικία 99 ετών ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΚ Γιάννης Μήτρας. Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί στην εκκλησία Αγίων Θεοδώρων. Νέος έρανος ενόψει για να πάρουν χρήματα οι παίκτες του ΑΟΚ την Μεγάλη Εβδομάδα. Σχετική συνάντηση θα γίνει σήμερα ανάμεσα στους βετεράνους της ομάδας και τον Ερασιτέχνη. Ο Στιβ Πάνος απέχει από τις τελευταίες προπονήσεις της Ένωσης αφού μάλλον έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης