• 16 Απριλίου 2024,

Την “έφαγε” γιατί την αγαπούσε !

 Την “έφαγε” γιατί την αγαπούσε !

Όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι ο Πιστόριους ο Παραολυμπιονίκης την έφαγε εν ψυχρώ την αρραβωνιάρα το μοντέλο και δεν υπάρχει περίπτωση να την πέρασε για εισβολέα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περίοικων που ακούγανε φωνές δύο και τρείς ώρες πρίν πέσουν τα πιστολίδια το μακελειό ήτανε προμελετημένο απο την πλευρά του Πιστόριους που ήτανε σε κατάσταση μέθης.

Οπως θα είδατε και στις φώτο που κυκλοφορούν μέσα στο διαδίκτυο η κοπέλα ήταν μοντέλο και υποπτεύομαι η ζήλεια να οδήγησε στο στυγερό αυτό έγκλημα.

Ξέρετε υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν ξέρουν και δεν μπορούν να διαχειστούν τα πάθη τους που γίνονται λάθη και καταλήγουν σε εγκλήματα.

Μακάρι ο άνθρωπος να έχει δίκιο που φωνάζει οτι την έφαγε γιατί ΄έκανε λάθος αλλα εγώ με όλα αυτά που έχω διαβάσει για την υπόθεση μόνο λάθος δεν ήτανε η δολοφονία της κοπέλας.

Πάντως ο Πιστόριους που είναι στο αστυνομικό τμήμα είναι σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Μεγάλη νίκη της ΑΟΚΑΡΑΣ μας

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα απέναντι στην ομάδα του Βόλου με το ρόστερ Σούπερ λίγκ μόνο που αυτήν την φορά η διοίκηση του Βόλου την πάτησε αφού οι περισσότεροι παίκτες που αποκτήθηκαν στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη με αρκετά λεπτα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκ είναι πρώην παίκτες.

Οπως για παράδειγμα ο Σολάκης ο Μπακαγιόκο ο Μπρέσκα ο Καπετάνος που πήγανε στον Βόλο για να κολλήσουν ένσημα.

Μπορεί πρίν δύο χρόνια να αποτελούσανε συστατικά της συνταγής που έκανε την ομάδα να πετάει αλλα σήμερα είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και μάλλον είναι στην δύση της καριέρας τους.

Δεν είμαι σίγουρος οτι η ομάδα αυτή με το συγκεκριμένο ρόστερ να καταφέρει να μπεί στα play off.

Απο την άλλη η δική μας η ομάδα είναι πολύ καλύτερη απο την ομάδα του πρώτου γύρου με συγκεκριμένες κινήσεις που γίνανε στο ρόστερ και ήτανε πετυχημένες αλλά δεν φθάνει μόνο αυτό.

Προχθές με τον Ολυμπιακό Βόλου η ομάδα έδειξε οτι έχει τα φόντα να κυνηγήσει την άνοδο της μέσα απο την διαδικασία των play off αρκεί να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα που την πάνε πίσω.

Οσοι εμπλέκονται στην ιστορία αυτή έχουν χρέος να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το σήριαλ με τον νέο ιδιοκτήτη που ξαφνικά έγινε επενδυτής και ενώ έχει ολοκληρώσει τον οικονομικό έλεγχο της ομάδας καθυστερεί γιατί έχει βάλει κάποιους όρους για την λειτουργία της ομάδας που δεν έχουν γίνει ακόμα δεκτοί απο την άλλη πλευρά.

Ο υποψήφιος επενδυτής σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ήθελε το παιχνίδι με τον Βόλο αλλα δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει να το πάρουμε.

Τα παιδιά παίξανε για πάρτι τους και το πήρανε το παιχνίδι.

Σύμφωνα με την λογική αυτός που θέλει να επενδύσει στο μέσο του πρωταθλήματος σε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία κάνει οτι μπορεί για να προλάβει.

Να προλάβει περισσότερους αγώνες με τον ίδιο στο τιμόνι της ομάδας για να μπορέσει να κάνει πράξη αυτά που έχει στο μυαλό του.

Ολοι γνωρίζουν οτι η Β’ Εθνική είναι χασούρα και οτι τα λεφτά τα καλά είναι στην σούπερ λίγκ.

Παρόλα αυτά βλέπετε οτι κανείς απο όλους αυτούς που εμλπέκονται σε αυτές τις συζητήσεις δεν βιάζεται και όλοι πάνε με τους ρυθμούς τους αδιαφορώντας για την ομάδα και την συγκομιδή βαθμών.

Αυτό είναι που με προβληματίζει και με απογοητεύει γιατί αν χαθεί το τραίνο της ανόδου ποιός ο λόγος να βρεθεί επενδυτής και να βάλει και λεφτά ;

Για μια ομάδα που έχει εξασφαλισμένη την συμμετοχή της και του χρόνου στην Β’ Εθνική ;

Ολα αυτά που γίνονται εμένα μου φαίνονται περίεργα και με ανησυχούν αλλα εύχομαι να κάνω λάθος και τα επόμενα 24άωρα να λυθεί το πρόβλημα.

Εμείς είμαστε με αυτούς που θέλουν την ομάδα στις ψηλές κατηγορίες με επενδυτές και οχι σε αυτούς που θέλουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική ή στην Δ’ Εθνική με Καβαλιωτάκια και ελεημοσύνες.

Τα Καβαλιωτάκια μπορούν να αγωνιστούν στον ΑΟΚ και των υψηλών κατηγοριών.

Αφήστε τις μιζέριες και τις θεωρίες.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης