Την εν μέρει δικαίωση του Σαμαρά εισπράττει ο Μεϊμαράκης

 Την  εν μέρει δικαίωση του Σαμαρά εισπράττει ο Μεϊμαράκης

’Εχω την εντύπωση οτι οι εξελίξεις οι πολιτικές στην χώρα , τόσο στο εσωτερικό της , όσο και στο εξωτερικό δικαιώνουν μέχρι ένα σημείο και τον Αντώνη Σαμαρά που νομίζω οτι βιάστηκε να αποχωρήσει απο την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Η καμπάνια του η προεκλογική πριν απο τις εκλογές του Γενάρη που φέρανε για πρώτη φορά και πανυγηρικά στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιούσε κατά κάποιο τρόπο για όλα αυτά που ζήσαμε αυτούς τους τελευταίους 5-6 μήνες αφού ο Τσίπρας μετά απο αρκετή ταλαιπωρία και καταστάσεις πρωτόγνωρες για την Ελλάδα έκανε αυτό που ήθελε να κάνει πιο ήπια ο Σαμαράς.

Βέβαια μερίδιο ευθύνης για την πτώση Σαμαρά έχουν και οι Ευρωπαίοι που δεν τον στήριξαν και τον έστειλαν να αναμετρηθεί με τον Τσίπρα που μέχρι και πριν απο μερικούς μήνες έσκιζε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και έταζε αρκετούς λαγούς και περισσότερα πετραχίλια.

Τελικά οι λαγοί γίνανε αρουραίοι και τα πετραχίλια ΄λάσπη.

Το θέμα είναι οτι το ποσοστό της  δικαίωσης του Σαμαρά την εισπράττει σήμερα ο προσωρινός της αρχηγός Βαγγέλης Μεϊμαράκης που είναι έτοιμος ακόμα και για πρωτιά στις προσεχείς εκλογές.

Θέλει να περάσει έστω και στο νήμα τον Τσίπρα να πάρει πρώτος την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

Αυτό που λέω εγώ είναι οτι στην φάση που είμαστε μόνο μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας με τις δυνάμεις Ευρωπαϊκής προοπτικής θα μπορέσουν να βγάλουν την χώρα απο τα αδιέξοδα και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε δοκιμάσει και έχουμε φάει τα μούτρα μας.

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρία με όλα τα κόμματα που θέλουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη για να τελειώνουμε οριστικά με αυτή την ιστορία της σωτηρίας.

Οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις μας πάνε πίσω και μας βγάζουν απο την πορεία εξόδου της χώρα απο την κρίση.

Χάνουμε χρόνο , χρήμα και επιστρέφουμε στο σημείο 0 γιατί δεν έχουμε την ωριμότητα να συνεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση.

Η αστάθεια των τελευταίων μηνών έχει ανεβάσει όλους τους δείκτες και έχει οδηγήσει τους περισσότερους έλληνες σε μια στάση πληρωμών.

Κανείς δεν πληρώνει κανέναν λές και η επόμενη κυβέρνηση θα μας τα χαρίσει.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Το κόστος όλων αυτών τον εκτροχιασμών είναι πολύ μεγάλο και για άλλη μια φορά θα πληρώσουν οι έλληνες φορολογούμενοι πολίτες.

Λίγο το καλοκαιράκι , λίγο τα τσιπουράκια μας έχουν παρασύρει και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που έρχεται.

Οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται και θα έρθουν όλες μαζί τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου δημιουργώντας και πάλι οικονομική ασφυξία.

Πάντως ο Γιωργάκη ςο Παπανδρέου δεν κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές γιατί το νεοσύστατο κόμμα του έμεινε απο χρήμα.

Αντί να πεί την αλήθεια οτι δηλαδή έμεινε απο ψηφοφόρους μας λέει οτι έμεινε απο χρήμα.

Έιναι η εύκολη δικαιολογία.

Τα ίδια δεν είπε και ο Αβραμόπουλος όταν κατέβασε ρολά στον δικό του κόμμα για να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία ;

Ο Γιωργάκης απλά πήρε χαμπάρι οτι πλέον δεν πείθει ούτε τους συγγενείς του , εκτός απο τους φίλους , και έτσι αποσύρεται διακριτικά αλλά δεν γυρνάει στο ΠΑΣΟΚ που με τόσο μεγάλη ευκολία διέσπασε πριν απο μερικούς μήνες.

Η ιστορία έχει γράψει οτι το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανρέας Παπανδρέου διέσπασε ο πρωτότοκος γιός του Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός αυτή την εβδομάδα θα είναι καλός και βροχές προβλέπονται προς την Δευτέρα αλλα θα είναι ήπιες.

Επαναλαμβάνω οτι οι προβλέψεις για το πρώτο 15θήμερο του Σεπτέμβρη μιλάνε για καλοκαιρινές συνθήκες.

Το δεύτερο 15θήμερο μπορεί να έχουμε βροχές αφού και αυτές έχουν προβλεφθεί απο την ΕΜΥ.

Μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία το καλοκαίρι συνεχίζεται κανονικά όπως και οι βουτιές μας.

Το έχουμε πεί οτι Μάϊο και Σεπτέμβριο κάνουμε τις καλύτερα μπάνια.

1 μπάνιο που μετράει για τρία.

Τα γνωστά τρίποντα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να έχετε το νού σας και να είστε πάντα σε ετοιμότητα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης