• 7 Μαΐου 2024,

Την Παρασκευή ταυτόχρονα στην Καβάλα, Τσίπρας – Μεϊμαράκης;

 Την Παρασκευή ταυτόχρονα στην Καβάλα, Τσίπρας – Μεϊμαράκης;

Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα θα είναι για την πόλη της Καβάλας εβδομάδα γεμάτη από προεκλογικές δραστηριότητες. Φαίνεται μάλιστα ότι τα προεκλογικά αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ περισσότερα από τα προεκλογικά γεγονότα την επόμενη εβδομάδα, που είναι και η τελευταία πριν από τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιούνται δύο συνεντεύξεις τύπου, για να παρουσιαστούν επίσημα τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα σήμερα στις 10.00 το πρωί στο στέκι της Νέας Πόλης, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καβάλας. Το μεσημέρι στις 12.00 στο ξενοδοχείο «Εσπέρια» παρουσιάζει τους υποψήφιους του βουλευτές, το ΚΚΕ για το νομό Καβάλας.

Αύριο Τρίτη πραγματοποιεί επίσκεψη στην Καβάλα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η κα Μπακογιάννη βρίσκεται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από το Σάββατο.

Το Σάββατο έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, κινήθηκε όμως το απόγευμα του Σαββάτου στις Φέρες, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα. Χθες επισκέφθηκε το Σουφλί. Από το μεσημέρι και μετά ήταν στην Αλεξανδρούπολη. Σήμερα Δευτέρα θα βρίσκεται στην Κομοτηνή, το απόγευμα στην Ξάνθη, θα επισκεφθεί τον Εχίνο και τη Σμίνθη.

Την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη το μεσημέρι αρχίζει επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στην Καβάλα. Συναντά τον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλο, την δήμαρχο Δ. Τσανάκα. Το μεσημέρι προγραμματίζει γεύμα με επιχειρηματίες της περιοχής στο Μπάτη. Το απόγευμα τηγς Τρίτης έχει ραντεβού στο επιμελητήριο. Θα παραστεί σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, ενώ ενδιάμεσα θα δώσει συνέντευξη τύπου.

Τέλος την Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη ολοκληρώνεται η περιοδεία της κας Μπακογιάννη με επίσκεψη στη Δράμα.

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται στην Καβάλα ο πρώην υπουργός υγείας κ. Κουρουμπλής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επισκεφθεί κέντρα υγείας του νομού αλλά και το νοσοκομείο της Καβάλας.

Υπάρχει το ενδεχόμενο την ερχόμενη Παρασκευή να συμπέσει η επίσκεψη στην Καβάλα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Μεϊμαράκης αν κάτι δεν αλλάξει θα είναι στην Καβάλα την Παρασκευή το πρωί, ο κ. Τσίπρας από το μεσημέρι και μετά.

Ο κ. Τσίπρας επρόκειτο να επισκεφθεί την Καβάλα το Σάββατο. Υπήρξε αλλαγή δεδομένων, έτσι η επίσκεψη του μετατέθηκε για την Παρασκευή, μία ημέρα νωρίτερα.

Λόγω του ότι την Παρασκευή δεν μπορεί να μιλήσει στην πλατεία καπνεργάτη όπου θα γίνει άλλη προεκλογική συγκέντρωση, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ομιλία του Αλ. Τσίπρα, να γίνει στην κεντρική πλατεία.

Επειδή υπάρχουν κι άλλες προεκλογικές δραστηριότητες να σημειώσουμε μόνο ότι την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές θα επισκεφθεί όπως ακούγεται την Καβάλα ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ η Λαϊκή Ενότητα Καβάλας προσπαθεί να εξασφαλίσει επίσκεψη στην Καβάλα του Παν. Λαφαζάνη. Πιθανότερο είναι η δραστηριότητα του κόμματος στην περιοχή της Καβάλας να γίνει την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές κι όχι την εβδομάδα που αρχίζει σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης