Την Τετάρτη η “μητέρα” των μαχών …

 Την Τετάρτη η “μητέρα” των μαχών …

Κατά την διάρκεια των προεκλογικών  του δηλώσεων ο ΄Τσίπρας επανέλαβε αυτά που έλεγε και προ εκλογών τηρώντας τις δεσμεύσεις του για μια σειρά μέτρων που θα έχουν σαν στόχο την ανακούφιση του λαού.

Ως κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο σκοπός της εκτός απο την ανακούφιση του λαού.

Το μεγαλύτερο προσόν των ανθρώπων που απαρτίζουν την νέα αυτή κυβέρνηση είναι οτι σκέφθονται όπως ο μέσος έλληνας πολίτης και παίρνουν τις αποφάσεις  που θα έπαινε ένας μέσος έλληνας πολίτης.

Για τον λόγο αυτό και τα μέτρα που εξήγγειλε ο Τσίπρας είναι προς την σωστή κατεύθυνση και θα λυτρώσουν άμεσα τον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό.

Οσο αφορά τους εταίρους και δανειστές μας που είχανε μάθει και αυτοί αλλιώς είπε ο έλληνας πρωθυπουργός οτι είναι αισιόδοξος οτι τελικά θα υπάρξει συμφωνία έστω και δύσκολα.

Πάντως είναι προφανές οτι ο Τσίπρας δεν κάνει πίσω και δεν αναιρεί όλα αυτά που έλεγε προ εκλογών μένοντας σταθερός στις θέσεις του.

Αυτό είναι είνα μήνυμα και προς τους δανειστές που προσπαθήσανε με κάθε μέσο να κάμψουν την αντίσταση της νέας κυβέρνησης που όμως φαίνεται οτι ακόμα δεν παίρνει χαμπάρι.

Έχω την εντύπωση οτι μέχρι την Τετάρτη που έχουμε και το έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.

Συμφωνία δεν θα υπάρχει αλλα τουλάχριστον θα γνωρίζουμε αν υπάρχουν πιθανότητες και πόσες είναι αυτές να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας.

Μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν φαίνεται καμμία απο τις δύο πλευρές να είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω και όσο περνάνε οι μέρες τόσο και πληθαίνουν οι πιέσεις κυρίως προς την ελληνική πλευρά που θα πρέπει να συνετιστεί και να συνεργαστεί με τους δανειστές.

Ακόμα και ο Σούλτς που τις πρώτες μέρες μετά την εκλογή Τσίπρα ΄ήτανε μαζί μας άρχισε εδώ και μερικά 24άωρα να τα γυρνάει και να λέει οτι η κυβέρνηση Τσίπρα θα πρέπει να συνεργαστεί και να ξεφύγει απο το προεκλογικό της προφίλ.

Το θέμα είναι οτι όλες οι συστάσεις γίνονται προς την ελληνική πλευρά και κανείς δεν ασχολείται με τις υπερβολικές απαιτήσεις των εταίρων και δανειστών μας.

Δεν θα πρέπει και κάποιος να πιέσει τους εταίρους να κάνουν λίγο πίσω και να γίνουν πιο λογικοί στις απαιτήσεις τους ;

Είναι μεγάλη η νίκη που πέτυχε ο ΑΟΚ μέσα στην Δράμα απέναντι στην Δόξα και συνεχίζει να διεκδικεί να κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ητανε το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας με τον νέο προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο που κατέβασε την ομάδα σαφώς με πιο επιθετικό προσανατολισμό και άλλη διάταξη που βοήθησε στην καλύτερη λειτουργία και ανάπτυξη της ομάδας που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Στα θετικά και η παρουσία του Μκριτσιάν που ώς λίμπερο της μεσαίας γραμμής έδωσε πολλές βοήθειες και αμυντικά αλλα και για την ανάπτυξη της ομάδας.

Είχε καθαρό μυαλό και πέτυχε και το πρώτο γκόλ που άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη νίκη.

Μπράβο στην ομάδα μπράβο στον προπονητή και μπράβο  στον κόσμο που βρέθηκε στην γειτονική Δράμα υπο άσχημες καιρικές συνθήκες για να βοηθήσει.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Οσο αφορά τέλος τον καιρό η χιονόπτωση τα ξημερώματα της Δευτέρας δεν ήτανε και τόσο σοβαρή και τα προβλήματα που προκάλεσε ήτανε ελάχιστα.

Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα μας συνοδεύσουν μέχρι και τέλός της εβδομάδας.

Μέχρι και το Σάββατο θα έχουμε ήλιο με δόντια και θερμοκρασίες κοντά στο 0.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Καλή σας ημέρα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης