• 22 Μαΐου 2024,

Την Τρίτη συνεδριάζει ο Εμπορικός Σύλλογος

 Την Τρίτη συνεδριάζει ο Εμπορικός Σύλλογος

Το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης συνεδριάζει τελικά το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Η συνεδρίαση μετατέθηκε από σήμερα το βράδυ που επρόκειτο να γίνει για το βράδυ της Τρίτης, για τεχνικούς λόγους.

Στην ημερήσια διάταξη είναι γραμμένα να συζητηθούν τρία θέματα, εκ των οποίων το κυριότερο είναι το χειμερινό ωράριο που αρχίζει αμέσως μετά τις 26 Οκτώβρη.

Θα προταθεί το γνωστό χειμερινό ωράριο, 8.00 με 2.00 τις πρωϊνές ώρες, 5.30 με 8.30 το απόγευμα. Πρόκειται για το ωράριο που θα ισχύει τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, μέχρι την Άνοιξη, με διακοπή βέβαια για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εκτός ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί το θέμα που έχει σχέση με την άφιξη πολλών επισκεπτών στην Καβάλα, τις ημέρες του τριήμερου της 28ης Οκτωβρίου. Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου προς τα μέλη του φαίνεται ότι θα είναι, αυτοί που ήδη αναφέρθηκε, δηλαδή τα καταστήματα να είναι ανοιχτά και το μεσημέρι την Τρίτη 29 Οκτώβρη. Ο Εμπορικός Σύλλογος εκτιμά ότι μπορεί να δει συνολικά το θέμα, να πάρει απόφαση που θα ισχύει σε κάθε ανάλογη περίπτωση, μαζικής άφιξης επισκεπτών στην πόλη, αρκεί να μη συμπίπτει αυτό το γεγονός με εθνική εορτή.

Στη συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου την Τρίτη το βράδυ αναμένεται να συζητηθεί ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Θόδωρου Κοντογεωργίου, με αφορμή τα όσα έγιναν στη γενική συνέλευση του συλλόγου τον περασμένο Σεπτέμβρη.

 

 

Διαβάστε επίσης