Εκδήλωση και άλλα

 Εκδήλωση και άλλα

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου. Τους δημοσιογράφους συνάντησαν ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γιώργος Χεριστανίδης και ο διευθυντής του 4ου γυμνασίου, Ευριπίδης Παπάζογλου.

Ήταν ουσιαστικά μία προβολή της ημερίδας που γίνεται στην Καβάλα, το Σάββατο 19 Οκτώβρη, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα του «Όσκαρ». Είναι μια εκδήλωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Σύλλογο «Γιατροί εντός των συνόρων». Αναφέρθηκαν οι ομιλητές, το θέμα της ημερίδας, συγκεκριμένα «η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χειρισμός και λειτουργία απινιδωτή, αθλητισμός και υγεία, τραυματισμοί οφθαλμών».

«Σε τέτοια έκτακτα περιστατικά που μπορούν να γίνουν μέσα σε σχολεία, έχει σημασία το πόσο γρήγορα θα δράσουμε, γιατί θα σώσουμε ανθρώπινες ζωές» είπε για την εκδήλωση ο Γ. Χεριστανίδης.

Στη συνέχεια εξήγησε πως ενημερώνονται οι μαθητές, για την έξαρση της λύσσας. Είπε επίσης ότι θα γίνουν ομιλίες στα σχολεία για το ίδιο θέμα.

Ο Ευριπίδης Παπάζογλου κι ο Γιώργος Χεριστανίδης τόνισαν ότι με βάση την ενημέρωση που έχουν, από το Δήμο Καβάλας, είναι εξασφαλισμένη η θέρμανση στα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Καβάλας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2013). Εκτάκτως ήρθαν στο Δήμο Καβάλας χρήματα από το κράτος προκειμένου οι διευθυντές των σχολείων να πληρώσουν λογαρισμούς νερού, ρεύματος και τηλεφώνου.

 

Διαβάστε επίσης