• 21 Μαΐου 2024,

Τι συμβαίνει με το κυλικείο του «Αλεξάνδρα Δήμογλου»;

 Τι συμβαίνει με το κυλικείο του «Αλεξάνδρα Δήμογλου»;

Το φθινόπωρο του 2012 ο Δήμος Καβάλας έβγαλε σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό το κυλικείο που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Μετά το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και την κατοχύρωσή του ένας εκ των συμμετεχοντων σε αυτό, ειδικότερα αυτός με την δεύτερη καλύτερη προσφορά προσέφυγε στα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας ζητώντας να ακυρωθεί το αποτέλεσμα. Μ’ αυτό τον τρόπο, με την ακύρωση δηλαδή του πρώτου στο διαγωνισμό ο ιδιώτης πίστευε και πιστεύει ότι ως δεύτερος θα πάρει την εκμετάλλευση του κυλικείου.

Ενώ ο καιρός περνά και οι ενστάσεις του συγκεκριμένου ιδιώτη δικαιώνονται, καμία αλλαγή δεν έχει επέλθει επί της ουσίας.

Πρώτη η επιτροπής της Περιφέρειας τον δικαίωσε στο τέλος του έτους. Δεύτερη επιτροπή της Περιφέρειας τον δικαίωσε και πάλι τον Απρίλιο φέτος. Παρά τη μεγάλη καθυστέρηση ο ιδιώτης αφήνει να εννοηθεί ότι ο Δήμος Καβάλας θα μπορούσε να χειριστεί το θέμα διαφορετικά, και να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Προχθές έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου Καβάλας, καθώς τυχαία όπως φαίνεται πληροφορήθηκε, ότι πρόθεση του Δήμου δεν είναι να δικαιώσει τον ίδιο και να του δώσει το κυλικείο αλλά να διεξάγει νέο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Καβάλας εξετάζει το θέμα σε συνεργασία με τη νομική του υπηρεσία. Εντός των ημερών θα αποφανθεί για το τι θα γίνει. Πάντως το πιθανότερο φαίνεται να είναι αυτό που ζητά ο δεύτερος από πλευράς προσφοράς στο διαγωνισμό του φθινοπώρου, δηλαδή να κατοχυρωθεί σε αυτόν το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αφού ακυρωθεί η προσφορά του πρώτου στο διαγωνισμό.

Όλο αυτό το διάστημα, αρκετοί δηλαδή μήνες, το κυλικείο λειτουργεί από τον πρώτο με βάση το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του φθινοπώρου.

 

 

Διαβάστε επίσης