Τον απείλησαν κι έκανε μήνυση κατ΄ αγνώστων

 Τον απείλησαν κι έκανε μήνυση κατ΄ αγνώστων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Παράσχος Αγανικόλας, επικεφαλής του συνδυασμού Ενεργοί Ενωμένοι Ελεύθεροι Έλληνες, συνδυασμός που αποδέχεται τις προτάσεις του Αρτέμη Σώρα, βρέθηκε την Κυριακή στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης, όπου κατήγγειλε ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστα άτομα. Περιέγραψε στους αστυνομικούς το περιστατικό που συνέβη νωρίτερα την Κυριακή, το πρωί, όπου άγνωστος, με απόκρυψη τηλεφώνησε στο σπίτι των άρρωστων γονιών του. «Προσέξτε καλά τι κάνετε» φερεται να είπε ο άγνωστος στον πατέρα του υποψήφιου δημάρχου κι αυτός αμέσως ενημέρωσε το γιό του. Η καταγγελία καταγράφηκε στο δελτίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος. Χθες ή το αργότερο σήμερα αναμένεται να κατατεθεί και σχετική μήνυση κατ΄ αγνώστων, με ταυτόχρονο αίτημα ν΄ ανοίξει το τηλεφωνικό αρχείο για να διαπιστωθεί από πού έγινε η κλήση παρά το ότι το κατράν της τηλεφωνικης συσκευής έδειχνε απόκρυψη. Με αυτόν τον τρόπο ο Παράσχος Αγανικόλας δείχνει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του για τα όσα συμβαίνουν, στη διάρκεια της προσπάθειας του ιδίου και των υπόλοιπων καβαλιωτών που υποστηρίζουν τις απόψεις του Αρτέμη Σώρα.

Την Κυριακή ήταν στην Καβάλα ένας ακόμη συνεργάτης του κ. Σώρα, ο καθηγητής Χρήστος Τσάπος, ο οποίος επισκέφθηκε την Ελευθερούπολη, όπου μίλησε σε εκδήλωση παρουσία 100 ανθρώπων, στο ξενοδοχείο «Ποσειδών».

Παρουσίασε τις απόψεις του Αρτ. Σώρα γύρω από τον τρόπο επίλυσης της οικονομικής κρίσης. Στα καθαρά προεκλογικά θέματα, ο Παρ. Αγανικόλας συνεχίζει την προσπάθειά του έχοντας ανακοινώσει από δεκαήμερο τους πρώτους 35 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Περιθώριο συνεργασίας με κάποιον από τους άλλους υποψήφιους δημάρχους δε φαίνεται να υπάρχει κι έτσι οι ενέργειες για να βρεθούν κι άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συνεχίζονται.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο ο συνδυασμός χθες το απόγευμα πραγματοποίησε μία ακόμη εκδήλωση, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο LUCY.

Προσκάλεσε τους ελεύθερους επαγγελματίες του Δήμου Καβάλας. Έγινε ομιλία ενημέρωση, με θέμα την προώθηση και υλοποίηση προγράμματος χρηματοδότησης ανθρωπιστικών και κοινωνικής ωφέλειας έργων, αποδοτικών κι αναπτυξιακών, ενώ παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα Σώρα, της άτοκης εξαγοράς ιδιωτικών και δημοσίων δανείων, προς τράπεζες και χρεών προς το δημόσιο.

 

Διαβάστε επίσης