Τουρνούα ποδοσφαίρου “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ”

 Τουρνούα ποδοσφαίρου “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ”

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στην μνήμη του αείμνηστου προέδρου μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου στο γήπεδο του ΑΟΚ στο Περιγιάλι και στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», και θα συμμετάσχουν13 σύλλογοι από την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία σε επτά κατηγορίες (έτη γέννησης: 1999-2000, 2001-‘02,2003, 2004, 2005, 2006, 2007-‘08).
Πέραν της ακαδημίας του Α.Ο.Κ., θα λάβουν μέρος οι σύλλογοι: Skoda Ξάνθη, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Απ.Δήμητρα Τρικάλων, Ατρόμητος Χρύσας, Ορφέας Ξάνθης, Σπάρτακος Κομοτηνής, Πανδραμαϊκός, ΠΑΟΚ Μ.Αλέξανδρος Δράμας, Κεραυνός Κρηνίδων, Βόρειοι Δράμας και ΠΑΟΚ Αγ.Ανδρέα. Η συμμετοχήείναι δωρεάνενώ θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές και έπαθλα στις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας. Αρωγός της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια.
Το πρόγραμμα του τουρνουά καθώς και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμα στο www.aokavala.gr και στην σελίδα του ΑΟΚ στο facebook.

 

Διαβάστε επίσης