• 6 Μαΐου 2024,

Το γνωστό μας RIVIERA πάλι στην Καβάλα

 Το γνωστό μας RIVIERA πάλι στην Καβάλα

Καταπλέει σήμερα το πρωί στις 9.00 στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο RIVIERA, το οποίο έχει μήκος 240 και έχει ξανάρθει στην Καβάλα, στις 23 Ιουλίου.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις το κρουαζιερόπλοιο θα δέσει παράλληλα με το τελωνείο στην αίθουσα επιβατών, ενώ σήμερα που το λιμάνι θα υποδεχθεί μόνο φέρυ μπωτ, και όχι πλοία που εκτελούν δρομολόγια, προς το βόρειο Αιγαίο, τα φέρυ μπωτ θα εξυπηρετηθούν στις ράμπες του κεντρικού λιμανιού Νο1 και Νο2.

Το RIVIERA, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που έρχεται στην Καβάλα, αναχωρεί στις 4.00 το απόγευμα με επόμενο προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Στην Καβάλα θα έρθει από το λιμάνι της Τουρκίας Κουσάντασι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακριβώς επειδή το πλοίο θα δέσει μπροστά από το τελωνείο, το λιμεναρχείο Καβάλας και η εταιρία σεκιούριτυ «Αναγέννηση» θα εφαρμόσουν διαφορετικά μέτρα ασφαλείας. Όπως ακούγονταν το σαββατοκύριακο, στο λιμάνι, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι τόσο αυστηρά, που σήμερα το πρωί, ενδέχεται να μη λειτουργήσει το κατάστημα που φιλοξενείται στην αίθουσα επιβατών.

Κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικά παράξενο, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα πρέπει να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, να βρεθεί δηλαδή λύση, να μπορεί να λειτουργεί όποιο πλοίο φιλοξενείται προσωρινά στο λιμάνι της Καβάλας.

Το RIVIERA είναι το προτελευταίο κρουαζιερόπλοιο που θα υποδεχθεί η Καβάλα το 2013. Το τελευταίο της χρονιάς, αναμένεται στο λιμάνι της Καβάλας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης