• 9 Μαΐου 2024,

Το καλοκαίρι ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε

 Το καλοκαίρι ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε

Αυτό είναι γεγονός και δεν είναι τυχαίο οτι οι άνθρωποι που συναντήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στις παραλίες αλληλοευχόταν καλό καλοκαίρι.
Αυτή είναι η καλύτερη είδηση του Σαββατοκύριακου που πέρασε.
Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να άργησε άλλα επιτέλους ήρθε.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε ούτε μπουρίνια , ούτε αστραποβρόντια και απο την Τετάρτη και μετά έχουμε και έναν πρώτο μίνι καύσωνα με το θερμόμετρο και καλά στην πόλη της Καβάλας να αγγίζει τους 25 βαθμούς.
Να ξέρετε οτι στην Καβάλα ποτέ το θερμόμετρο δεν πήγε πάνω απο τους 37.
Σας το θυμίζω αυτό γιατί μπορεί μεθαύριο να μας πούνε οτι έρχονται και τα 40άρια.
Επαναλαμβάνω οτι στην Καβάλα ποτέ το κοντέρ δεν έγραψε πάνω απο 37.
Μπορεί οι 37 βαθμοί σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας να έχουν δώσει στο παρελθόν εντύπωση για 40 βαθμούς αλλα ήτανε μόνο εντύπωση και οχι πραγματικότητα.
Τα 40άρια είναι θερμοκρασίες για την Νότια Ελλάδα.
Εδώ πάνω τέτοιες θερμοκρασίες δεν παίζουν.
Απο όλες τις ομάδες που έχω δεί μέχρι σήμερα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αυτή που μας ξεσήκωσε είναι η Γκάνα που στρίμωξε προχθές τους Γερμανούς και τους έκανε να χάσουν το χαμόγελο τους.
Δεν ξέρω ποιά θα είναι η τύχη της ομάδας αυτής στη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλα με εντυπωσίασε το ταλέντο αυτών των ποδοσφαιριστών που σε συνδυασμό με το πάθος κερδίσανε την παγκόσμιο ποδοσφαρικό σεβασμό.
Μπράβο τους.
Σήμερα Τρίτη στις 11 το βράδυ η Εθνική μας παίζει τον δικό της τελικό με την Ακτή Ελαφαντοστού που θα κρίνει και την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας.
Για να ελπίζουμε σε πρόκριση στην επόμενη φάση του παγκόσμιου κυπέλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα πρέπει να κερδίσουμε την Ακτή Ελεφαντοστού.
Να κερδίσουμε εμείς και να κερδίσει και η Κολομβία τους Ιάπωνες.
Μακάρι γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία να πάμε παρακάτω και σε αυτό τον κορυφαίο θεσμό του ποδοσφαίρου.
Πάνω απο 10 κιλά θα πρέπει να έχει χάσει η Μέρκελ όπως της βλέπω.
Μετά το ατύχημα που είχε στην λεκάνη πέρσι όταν έκανε σκί σε κάποιο φτωχοχιονοδρομικό κέντρο στις Γαλλικές Άλπεις αποφάσισε και μπήκε σε αυστηρό πρόγρμμα δίαιατας που την οδήγησε στην απλώεια δέκα κιλών.
Αν χάσει άλλα τόσα μπορεί να γίνει και σαν την Μόνικα Μπελούτσι.
Πάντως προχθές που έπαιζε η Εθνική Γερμανίας με την Γκάνα και έτρωγε τα παστέλια το ένα μετά το άλλο δεν είδαμε την κάμερα να κάνει κοντινά πλάνα στην καγκελάριο της Γερμανίας αφού απουσίαζε αλλά σίγουρα θα επανέλθει στα επόμενα παιχνίδια της επόμενης φάσης.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των διοργανωτών και του κόσμου το φετεινό Air Show ήτανε το πιο δυνατό απο όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Σε αυτό συντελέσαν και το F16 και το ελικόπτερο ΑΠΑΤΣΙ.
Δηλαδή την διαφορά την έκανε η πολεμική αεροπορία.
Καλοί και οι πιλότοι της Σαουδικής Αραβίας αλλα την διαφορά την κάνανε οι μάχιμοι.
Πάλι τράβαλα είχε η Μενεγάκη στην Άχλα όπου βρίσκεται με τον καλό της τον Ματέο όταν ένας Paparazzi την πλησίασε στα 3 μέτρα για να την φωτογραφίσει.
Αυτή η παραβίαση του ιδιωτικού της πλέον χώρου την εκνεύρισε και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της.
Ευτυχώς το απόγευμα της επόμενης ημέρας είχε ηρεμήσει γιατί είχε αρχίσει η ίδια να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram.
Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.
Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και πονηροί είναι και ύποπτοι.

Διαβάστε επίσης