Το κεφάλι της Σφίγγας μας προσγειώνει …

 Το κεφάλι της Σφίγγας μας προσγειώνει …

Το γεγονός οτι το κεφάλι της Σφίγγας βρέθηκε τόσο μακριά απο το υπόλοιπο σώμα δείχνει οτι ο τάφος έχει συληθεί.

Ένας έμπειρος αρχαιολόγος που μίλησε προχθές το πρωί σε κανάλια των Αθηνών είπε οτι η ανέρευση της κεφαλής της Σφίγγας σε τέτοια απόσταση απο την είσοδο του μνημείου φανερώνει οτι στο τάφο έχουν μπουκάρει κάποιοι οι οποίοι τα σηκώσανε όλα και δεν πήρανε αυτά που δεν μπορούσανε εννοώντας οτι το πιο πιθανό είναι μέσα στο νεκρικό θάλαμο όταν θα μπούνε με το καλό οι αρχαιολόγοι θα βρούνε μόνο τοιχογραφίες που είναι σταθερά στοιχεία.

Καλά κάνουν και μας προετοιμάζουν για το χειρότερο αν και νομίζω οτι το μνημείο και έτσι όπως είναι σήμερα είναι ανεκτίμητης αξίας και θα το μελετάνε οι αρχαιολόγοι όλο του κόσμου για δεκάδες χρόνια ενώ θα προσελκύει χιλιάδες τουρίστες.

Βέβαια αν μέσα στον τελευταίο θάλαμο βρούμε και αυτά που απο την αρχή ψάχνουμε ακόμα καλύτερα.

Έγινε μια έρευνα που έγινε οτι η καλύτερη ΄στάση για τον βραδυνό ύπνο είναι η στάση ανάσκελα με τα χέρια στα πλάγια.

Κάνει καλό και στην σπονδυλική μας στήλη λένε οι γιατροί αλλα και είναι η στάση που μπορεί και να μας προσφέρει την μεγαλύτερη ξεκούραση.

Νομίζω οτι τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών είναι για αυτούς που τα έχουν όλα λυμένα και έχουν την πολυτέλεια να ψάχνουν να βρούνε και την ιδανική στάση για ύπνο.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί τα τελευταία χρόνια οι έλληνες δεν κοιμούνται παρά μόνο το πρωί όταν αρχίζει και χαράζει.

Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα και οι σκοτούρες που δεν τους αφήνουν να κλείνουν μάτι.

Κοιμούνται παρά μόνο όταν συσσωρεύεται η κούραση απο τις πολλές νύχτες αυπνίας και δεν αντέχουν άλλο.

Καταλαβαίνετε οτι σε ένα τέτοιο άνθρωπο δεν σηκώνει με τίποτα να του ανοίξεις κουβέντα για την πιο σωστή στάση ύπνου.

Ο Μαρινάκης θα πρέπει τον Ρομπέρτο τον τερματόρο του Ολυμπιακού να του κάνει άγαλμα στην είσοδο του γηπέδου Καραϊσκάκη αφού οι Ευρωπαϊκές διακρίσεις της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια γράφουν πάνω το όνομα του.

Οι σωτήριες επεμβάσεις του δινουν το δικαίωμα  στην ομάδα να προχωράει στο θεσμό και να γεμίζουν λεφτά οι τσέπες του Μαρινάκη που σε ένα απο τελευταία ανταμώματα που είχε με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού είπε οτι μέχρι σήμερα είναι χαμένος απο την θητεία του στην ομάδα ως πρόεδρος αφού έχει βάλει χωρίς να έχει πάρει πίσω αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Και αν είναι έτσι γιατί συνεψίζεις να ασχολείσαι ρε μεγάλη Μαρινάκη ;

Εκτός και αν έχεις λεφτά για πέταμα.

Πάντως ο Ολυμπιακός και φέτος , αν και βρίσκεται σε δύσκολο όμιλο μετά και την χθεσινή νίκη έχει τις πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση των νόκ – άουτ παιχνιδιών.

Μέχρι και τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα τρέξει η ρύθμιση για τα ληξιπροθέσμα προς το Δημόσιο με τις 100 δόσεις να φιγουράρουν ως το καλύτερο σενάριο της ρύθμισης αφού με τις 100 δόσεις μπορούν όλοι και πληρώνουν άσχετα αν θα πληρώνουν για αρκετά χρόνια.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό απο αρχές Νοέμβρη μέχρι και τέλος Γενάρη του 2014 θα μπορούν όσοι θέλουν με αίτηση να υπαχθούν στην ρύθμιση αυτή που φαίνεται οτι θα είναι η καλύτερη στην περίοδο της κρίσης και σίγουρα απο τις τελευταίες αν οχι η τελευταία.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί που ζούμε εκτός απο πονηροί και δύσκολοι είναι και ύποπτοι.

Το νού σας λοιπόν και τα μάτια σας 14.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης