Το οικονομικό θα κρίνει την απόφαση της Σουπερ Λιγκ

 Το οικονομικό θα κρίνει την απόφαση της Σουπερ Λιγκ

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ μιλούσαν χθες για θετικό κλίμα στη Σουπερ Λιγκ αλλά και πάλι δε υπήρχε σιγουριά, ότι το θέμα επιτέλους θα τελειώσει και θα τοποθετηθούν οι 3 ομάδες στη FootBall League.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικονομικό αποτελεί το τελευταίο αγκάθι. Η Σουπερ Λιγκ θα ζητήσει αύξηση των εσόδων, προκειμένου να δεχτεί την αναδιάρθρωση. Αν αυτή η αύξηση γίνει δεκτή από τον Ιωαννίδη, τότε μάλλον το θέμα θα λυθεί.

Η αγωνία παρατείνεται και όλα θα κριθούν μέχρι την Τετάρτη η Πέμπτη. Η Σουπερ Λιγκ αν δεν αποφασίσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, τότε δεν υπάρχει αύριο για τον ΑΟΚ και τις 2 άλλες ομάδες.

Χθες υπήρχαν επαφές και των ανθρώπων του ΑΟΚ με όλες τις πλευρές. Υπάρχει και το σενάριο να ανέβουν 4 ομάδες από τη Β` Εθνική και να υποβιβαστούν 2.

Το σενάριο αυτό δεν αποκλείουμε να προχωρήσει. Πάντως η Σουπερ Λιγκ θα κρίνει βάση του οικονομικού. Αν τα βρουν στο οικονομικό πολιτεία και Σουπερ Λιγκ, τότε όλα θα τελειώσουν ευνοϊκά.

Ο ΑΟΚ επίσης είναι αποφασισμένος όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου, να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα αν δεν υπάρχει δικαίωση. Το θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων είναι το μελανό σημείο.

*Όλα ρευστά σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης

Δεν υπάρχει προς το παρών η σκέψη άλλης κατηγορίας, εκτός από τη Β` Εθνική, στο στρατόπεδο του ΑΟΚ. Πρώτα περιμένουν οι ιθύνοντες της ομάδας όλες τις εξελίξεις και μετά θα αποφασιστεί το τι θα γίνει στη συνέχεια, σε περίπτωση αρνητικής απόφασης.

Φυσικά στον ΑΟΚ ούτε θέλουν να σκέφτονται την τοποθέτηση στη Γ` Εθνική. Θεωρούν ότι θα είναι μια ακόμη μεγάλη αδικία.

Για τη Δ` Εθνική, όπου αγωνίστηκε πέρυσι ο ΑΟΚ, δεν υπάρχει καν σκέψη για την ώρα. Δεν παίζει καθόλου. Όλα όμως θα εξαρτηθούν άμεσα.

Δεν αποκλείουμε το παραμικρό. Ο ΑΟΚ μέχρι την Παρασκευή δε θα ξεκινήσει προετοιμασία. Από εκεί και πέρα ανάλογα θα πράξει.

Αν τα νέα είναι θετικά και παίξει στη Β` Εθνική, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα τρέξει για να γεμίσει το ρόστερ.

Οσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό, η καθυστέρηση αλλάζει τους παίκτες αλλά πάλι επικρατεί η άποψη ότι θα βρεθούν αυτοί οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα δυνατό κορμό.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης