Το πάρτι θα είναι τρελό !

 Το πάρτι θα είναι τρελό !

Όλα τα είχαμε ή αρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μας έλειπε για να δέσει το γλυκό.

Γιατί το γλυκό να θα δέσει να μου το θυμάστε.

Στο σημάδι μπαίνουν απο 1/1/2014 όσοι έχουν να πληρώσουν στις τράπεζες απο το 2008.

Αυτοί έτσι όπως περιγράφεται η κατάσταση θα χάσουν τα σπίτια τους με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να καταλάβουν και πολλά – πολλά.

Κάποιοι άλλοι που πληρώνανε αλλα δεν μπορούσανε να ακολουθήσουν τους ρυθμούς των δόσεων ίσως να έχουν μια ευκαιρία να σώσουν την παρτίδα και τέλος παράταση ζωής αναμένεται να πάρουν οι τρίτεκνοι , πολύτεκνοι και οι άνεργοι.

Καταλαβαίνετε οτι μετά το τσουνάμι του Σεπτέμβρη με τις χιλιάδες μετακινήσεις (απολύσεις) δημοσίων υπαλλήλων θα έρθει προς το τέλος του χρόνου και η άρση της αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και δεν θα ξέρουμε απο που να φύγουμε.

Για τον λόγο αυτό χαρείτε οτι έχει απομείνει απο το καλοκαίρι που διανύουμε και απο Σεπτέμβρη γεροί να είμαστε βλέπουμε τι θα γίνει με το χάλι μας.

Συνεχίζονται οι θερμές ημέρες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η εβδομάδα προ 15Αύγουστου θα είναι μια θερμή εβδομάδα με την θερμοκρασία Τρίτη και Τετάρτη στην Καβάλα να σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς.

Έχω την εντύπωση οτι οι επόμενες ημέρες μέχρι και τις 20 Αυγούστου περίπου θα είναι ιδιαίτερα θερμές αφού το υπόλοιπο καλοκαίρι ήτανε αρκετά δροσερό.

Σε άλλες περιοχές της χώρας κυρίως προς τα Νότια την ίδια περιόδο η θερμοκρασία θα χτυπήσει και κάτι σαραντάρια έτσι για να θυμηθούνε τα παλιά΄.

Καρπούζι για να είστε ακμαίοι !

Έγινε μια έρευνα που έδειξε οτι αν θέλετε να έχετε καλές επιδόσεις στο σέξ θα πρέπει οι άντρες να τρώτε πολύ καρπούζι και οι γυναίκες πολύ πεπόνι.

Ιδιαίτερα για τους άντρες το καρπούζι λειτουργεί όπως το viagra και ανεβάζει το ηθικό των αντρών.

Μυρίζει κάτουρα …

Η οδός Κασσάνδρου απο την Δημοτική Βιβλιοθήκη και προς τα επάνω είναι ένας δρόμος που τα κάτουρα των περαστικών έχουν κάνει την περιοχή ιδιαίτερα τις πιο θερμές ώρες της ημέρας απαγορευμένη ζώνη.

Πέρα του ότι θα πρέπει αυτοί που κατουράνε σε δρόμους και πλατείες να αλλάξουν συμπεριφορά θα πρέπει για να υπάρχει άμεσο αποτελέσμα να μπεί καμμιά υδροφόρα του Δήμου εκεί που υπάρχει πρόβλημα και να πέσει αρκετό νερό για να ξεβρωμίσουν οι δρόμοι.

Αντί να ποτίζουν τις πικροδάφνες που έχουμε γράψει χιλιάδες φορές οτι δεν έχουν ανάγκη το νερό ας ρίχνουν νερό στους δρόμους που είναι πιο επιβαρυμένοι απο τις φυσικές ανάγκες ανθρώπων και ζώων.

Σκέφθονται κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

Σίγουρα το τελειωτικό χτύπημα στον ιδιωτικό τομέα θα είναι η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού που σκέφθεται να επιβάλλει η τρόϊκα απο ον Σεπτέμβρη.

Είναι απορίας άξιο πως θα μπορέσει αυτή η χώρα να πάρει μπρός μετά απο όλα αυτά που έχουν γίνει και θα γίνουν απο τον Σεπτέμβρη και μετά αφού αυτά που γίνανε δεν αρκούν σύμφωνα με τους πιστωτές μας.

Εχουν διαλύσει τον ιδιωτικό τομέα τα πρώτα χρόνια της κρίσης , διαλύουν τώρα τον δημόσιο και επιστρέφουν απο τον Σεπτέμβριο στον ιδιωτικό για να τον αποτελειώσουν.

Και δεν σκέφθεται κανείς απο όλους αυτούς που παίρνουν αυτές τις δύσκολες αποφάσεις πως θα μπορέσει η Ελλάδα και πάλι να σταθεί στα πόδια της ;

Εκτός και αν μας θέλουν μια ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Παίζει και αυτό το έργο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Καλή εβδομάδα και καλές διακοπές όσοι φεύγετε για διακοπές ή είστε σε διακοπές.

Εσείς που έχετε μείνει πίσω και δεν προβλέπονται διακοπές καλή υπομονή και μην χάνετε το κουράγιο σας αφού διακοπές δεν κάνει μόνο αυτός που φεύγει.

Διακοπές μπορείτε να κάνετε και εκεί που είστε.

Καλή διάθεση χρειάζεται και όρεξη.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης