Το πέρασμα στο Φθινόπωρο

 Το πέρασμα στο Φθινόπωρο

Με ανακούφιση θα έλεγα οτι υποδεχτήκαμε χθες Δευτέρα την συννεφιά και την ελαφριά προς το παρών πτώση της θερμοκρασίας αφού είναι γεγονός οτι φέτος το καλοκαίρι ο ήλιος στην διάρκεια της ημέρας μας έκαψε στην κυριολεξία.

Το φετεινό καλοκαίρι είχε τροπικά χαρακτηριστικά με αφόρητη ζέστη στην διάρκεια της ημέρας που ο ήλιος ήταν ψηλά και δροσιές το βράδυ.

Την ημέρα η κατάσταση ήταν δύσκολη αλλα τα βράδια κοιμόμασταν ευτυχώς μια χαρά.

Το άλλο χαρακτηριστικό του φετεινού καλοκαιριού ήταν και τα υψηλά ποσοστά υγρασίας που αρκετές ημέρες δημιουρργούσαν συνθήκες θερμοκηπίου.

Αυτή την εβδομάδα και σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός δορσίζει αλλα μην περίμετε τρομερές αλλαγές.

Απλά απο τους 35 που είχαμε το μεσημέρι της Κυριακής που μας πέρασε η ανώτερη θερμοκρασία στην διάρκεια της ημέρας θα είναι 26-27.

Πάντως ο κόσμος παρά τις καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες το Σαβατοκύριακο που μας πέρασε μαζεύτηκε και αυτοί που δεν βαρεθήκανε και φορέσανε την σαγιονάρα με το δίχαλο και πεταχτήκανε μέχρι κάποια παραλία εκτός Καβάλας δεν ήταν αρκετοί.

Αφήστε που έχω την εντύπωση οτι αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν και το πρώτο μετά απο πολύ καιρό που δεν είχαμε και πολλούς Βούλγαρους.

Μου έλεγε προχθές ένας φίλος οδηγός ταξί οτι ο Αύγουστος ο φετεινός απο άποψη τζίρου και δουλειάς θύμισε Αύγουστο άλλης δεκαετίας και μακάρι απο εδώ και στο εξής έτσι να είναι τα πράγματα.

Βέβαια για τον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών φέτος βοήθησαν πάρα ΄πολύ τα αναβαθμισμένα δρομολόγια απο το λιμάνι της Καβάλας προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με πλοία τελευταίας γεννιάς που χαίρεσαι να ταξιδεύεις να αφού με το προηγούμενο καθεστώς τα δρομολόγια αυτά ήτανε ένας πραγματικός Γολγοθάς.

Επιτυχία σημείωσε το μουσικό διήμερο που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας στο στρατόπεδο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ που έτσι όπως καθαρίστηκε μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ένας πολυχώρος εκδηλώσεων αφού εκτός απο συναυλίες μπορούν να γίνουν πρωταθλήματα ποδοσφαίρου 5Χ5 πρωταθλήματα μπάσκετ 3 on 3 και οτι άλλο έχετε και έχουμε στο μυαλό μας.

Μέχρι και θερινός κινηματογράφος μπορεί να στηθεί στο συγκεκριμένο στρατόπεδο που λόγω χώρου έχει απεριόριστες δυνατότητες για να γίνουν πολλά και διάφορα.

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε οτι η Ελλάδα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και αυτή την εβδομάδα θα επισκεφτούν την πόλη αρκετοί υποψήφιοι αρχηγοί κομμάτων με τον Τσίπρα και τον Μεϊμαράκη να έχουν επιλέξει να κάνουν την περασιά απο την Καβάλα την Παρασκευή.

Μάλιστα ο Τσίπρας θα μιλήσει και στην κεντρική πλατεία της πόλης αφού η πλατεία Κανεπργάτη είναι πιασμένη απο άλλους.

Μεγάλη εμφάνιση της Εθνικής μας στο Μπάσκετ απέναντι στην Κροατία.

Μεγάληη εμφάνιση μεγάλη ανατροπή μεγάλη νίκη και υποσχέσεις για κούπα στο συγκεκριμένο θεσμό.

Η ομάδας μας πετάει αφού έχει παικταράδες.

Ακόμα και οι ξένοι προβλέπουν θρίλερ το βράδυ των εκλογών της Κυριακής 20 του μήνα και βλέπουν η νίκη να κρίνεται στην κυριολεξία στο νήμα αφού και οι δικές τους δημοσκοπήσεις δείχνουν μάχη στήθος με στήθος.

Μπορεί να το ξημερώσουμε μέχρι να δούμε ποιός θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και καλό Φθινόπωρο.

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης