• 16 Απριλίου 2024,

Το πρώτο μετάλλιο απο το τζούντο !

 Το πρώτο μετάλλιο απο το τζούντο !

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το τσίμπησε ο Ηλιάδης στο τζούντο και στα 90 κιλά.

Εύχομαι να μην είναι και το τελευταίο αφού η κρίση η οικονομική και όχι μόνο έχει επηρεάσει και τους αθλητές μας που δεν μπορούν να αποδώσουν αυτά που θέλουν.

Οταν η χώρα σου χαροπαλεύει για να κρατηθεί ζωντανή με τι όρεξη να προπονηθείς και με τι διάθεση να αποδόσεις.

Βέβαια αν δείτε τον Ηλιάδη θα καταλάβετε οτι αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα αφού αυτός ο άνθρωπος με την πρώτη ματιά σου δίνει την εντύπωση οτι ανήκει στους αθλητές εκείνους που έχουν γεννηθεί για να κερδίζουν.

Ο άνθρωπος είναι πέτρα.

Οι αντίπαλοι του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου θα ήτανε λες και παλεύανε με την Ακρόπολη.

Πέφτει η Ακρόπολη ;

Μπράβο στον λεβέντη Ηλιάδη και πάμε παρακάτω μήπως έχουμε και άλλα μετάλλια που θα μας ανεβάσουν το ηθικό αφού άλλα προβλήματα δεν μπορούν να λύσουν.

 

Το καλοκαίρι

των ημερήσιων εκδρομών

Οσο αφορά τα υπόλοιπα απο το κακό στο χειρότερο αφού είμαστε στον μήνα των διακοπών με τους περισσότερους έλληνες να ψάχνουν τρόπο να αποδράσουν για μερικές μέρες χωρίς να φάνε πολλά λεφτά ενώ μετά απο πολλά χρόνια παίζουν πολύ και οι ημερήσιες.

Θυμάστε στο σχολείο τις ημερήσιες τις εκδρομές ;

Κάπως έτσι.

Φεύγεις απο το πρωί και γυρνάς το βράδυ χωρίς να διανυκτερεύσεις πουθενά.

Πίνεις τον καφέ σου κάνεις το μπάνιο σου τρώς και κάπου πρόχειρα ή πιο καλά αν αντέχει η τσέπη σου και το βράδυ μαζεύεις τα κομμάτια σου και μαζεύσαι αφού θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι οι ημερήσιες θέλουν και αντοχές.

Οταν φεύγεις το πρωί με σκοπό να γυρίσεις το βράδυ και χωρίς να υπάρχει διανυκτέρευση στο πρόγραμμα είναι θέμα.

Ειδικά το καλοκαίρι που στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας η ντάλα παίρνει κεφάλια και θα πρέπει να είσαι εκτεθειμένος στις εξωτερικές συνθήκες.

Γύρισε η βίδα της Σταμάτη

που χρειάζεται άμμεση ψυχιατρική υποστήριξη

Μετά απο αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης που πήγανε όλες στο κουβά σαν χαμένα στοιχήματα η κ.Βίκυ Σταμάτη άρχισε να παρουσιάζει λιποθυμικές τάσεις και σύμφωνα με τον συνήγορο της χρειάζεται άμμεσης και ψυχιατρικής εξέτασης.

Μπορεί η γυναίκα όντως να έχει πρόβλημα και ίσως θα πρέπει να μεταφερθεί σε κάποια ψυχιατρική κλινική αφού είναι πολύ πιθανό έτσι όπως ήτανε μαθημένη αυτή η κοπέλα και μετά απο 3 περίπου μήνες στο κελί 33 να έχει αρχίσει όντως να γυρνάει η βίδα.

Αυτή η γυναίκα όποτε και να βγεί θα έχει πρόβλημα αφού η παραμονή στην φυλακή θα έχει σημαδέψει την ψυχή της.

Σίγουρα προσεγγίζει με λάθος τρόπο την αποφυλάκιση της και το καλύτερο θα ήτανε να αλλάξει δικηγόρο αφού οι εκβιαστικοί τρόποι με τους οποίους προσπαθεί να εξασφαλίσει την αποφυλάκιση της δεν πιάνουν και ίσως να φέρνουν και το αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που θέλει η ίδια.

 

Ανεβαίνει

και πάλι η θερμοκρασία

Κατα τα άλλα απο σήμερα Παρασκευή θα πρέπει να αρχίσουμε να ξεχνάμε τα μπουρίνια και να αρχίζουμε να γλυκοκοιτάζουμε το αιρκοντίσιον αφού η θερμοκρασία παίρνει και πάλι την ανηφόροα με τον υδράργυρο Κυριακή και Δευτέρα να αγκαλιάζει τους 36 και 37 βαθμούς.

Στην Καβάλα 37 βαθμοί είναι 45 στην Αθήνα γιατί η δική μας η ζέστη είναι η χειρότερη.

Καταλαβαίνετε οτι όσοι θα μείνουν πίσω το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου θα την βγάλουν και πάλι σε κάποια παραλία στην οποία θα πάνε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και θα φύγουν αργά το βράδυ της Κυριακής.

Παίζει διανυκτέρευση κάτω απο τα αστέρια αν έχετε την διάθεση και την οργάνωση αφού το ξενοδοχείο τα αστέρια θέλει πάνω απο όλα προστασία απο τα κουνούπια που έτσι και πάρουν χαμπάρι οτι είσαι ανοχύρωτος θα σε ριμάξουν.

Έρχεται το χαράτσι της ΔΕΗ σε δόσεις …

Δόθηκε το πράσινο φώς απο το υπουργείο Οικονομικών και έρχονται μέχρι τα μέσα του μήνα τα μπιλετάκια της ΔΕΗ με το χαράτσι που θα το πληρώσουμε σε 5 δόσεις.

Πήρανε δηλαδή το λουκάνικο και το κόψανε σε πέντε μικρά κομμάτια για να μην πονέσουμε πολύ.

Ο επόμενος λογιαριασμός που θα πιάσετε στα χέρια σας αγαπητοί αναγνώστες θα έχει και την πρώτη δόση η οποία αν δεν κάνω λάθος θα μπορεί να πληρώνεται ξεχωριστά και χωρίς την απειλή της διακοπής τους ρεύματος.

Απλά αυτοί που δεν πληρώνουν θα τους αναλαμβάνει η εφορία η οποία θα είναι διατεθειμένη να τα πάρει όλα.

Στην κούρσα για την εξαγορά της Εμπορικής έχει μπεί και η Eurobank η οποία όμως ακόμα δεν έχει καταθέσει πρόταση αφού είναι ακόμα στο στάδιο της βαθειάς σκέψης.

Είναι γεγονός οτι η εξαγορά της Αγροτικής απο την Πειραιώς θα είναι μόνο η αρχή αφού μέχρι το τέλος του 2012 οι μισές ελληνικές τράπεζες στον κλάδο των τραπεζών θα έχουν απορροφηθεί απο μεγαλύτερες και θα έχει αλλάξει ο χάρτης οριστικά στην Ελλάδα.

Αυτό θα γίνει γιατί δεν βγαίνουν όλες και έτσι αναγκαστικά θα έρθουν οι συγχωνεύσεις.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε εχθρούς και φίλους γιατί οι καιροί εκτός όλων των άλλων είναι και πονηροί και ιδανικοί για “καρφώματα”.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης