• 28 Μαρτίου 2024,

Ξαφνικά πρόβλημα με το «Ανθή Καραγιάννη»

 Ξαφνικά πρόβλημα με το «Ανθή Καραγιάννη»

Η επιστροφή του Γιάννη Ιωαννίδη, σηματοδοτεί εξελίξεις για το γνωστό σήριαλ του καλοκαιριού.

Χθες δεν υπήρχε η παραμικρή εξέλιξη. Λογικό αφού ο Ιωαννίδης με την άφιξη του στην Ελλάδα, μάλλον ήταν πολύ δύσκολο να ασχοληθεί με το θέμα. Σήμερα Παρασκευή, ίσως υπάρχουν κάποια νέα. Οι φήμες ότι υπάρχει πρόθεση από τον υπουργό να ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό το ποσό για τις ομάδες της Β` Εθνικής, εξακολουθούν να υπάρχουν. Αν αυτό ισχύει τότε οι ελπίδες μεγαλώνουν για ΑΟΚ, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου.

Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο αγκάθι. Υπάρχουν και μερικές άλλες βασικές λεπτομέρειες, αλλά αν τα βρουν στο ποσό, τότε το πιθανότερο είναι να λυθεί το πρόβλημα. Η σύσκεψη των 4, είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί.

Δεν αποκλείουμε να γίνει Δευτέρα η Τρίτη.

*Επιστρέφει ο Τσοκτουρίδης στην Καβάλα

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης επιστρέφει σήμερα στην Καβάλα, μετα από ολιγοήμερες διακοπές.

Πάντως όλες αυτές τις μέρες ο Γιώργος Τσοκτουρίδης δε σταμάτησε τις τηλεφωνικές επαφές με παράγοντες του Βόλου και του Ηρακλη, προκειμένου να υπάρχει μια κοινή γραμμή των 3 ομάδων. Ο Τσοκτουρίδης έχει επίσης επαφές σχεδόν σε καθημερινή βάση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Καλατζή.

Πρόβλημα με το «Ανθή Καραγιάννη» ;

Χθες το μεσημέρι προκάλεσε δυσφορία στις τάξεις της ΠΑΕ, η πληροφορία ότι ο Δήμος θα δώσει παραχωρητήριο για το γήπεδο μόνο στον ερασιτέχνη.

Αυτό δεν άρεσε στον ΠΑΕ. Ο ερασιτέχνης θα έχει την ευθύνη και αυτός θα κρίνει πότε θα μπαίνει στο γήπεδο η επαγγελματική ομάδα, σύμφωνα με το Δήμο.

Υπήρχε προβληματισμός και ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ζήτησε αμέσως εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του Δήμου. Όλα τα είχαμε, μας έλειπε και το θέμα του γηπέδου…

Ο Νίκος Καλφόπουλος σαν αρμόδιος των γηπέδων, μίλησε με ανθρώπους της ΠΑΕ και τους… άφησε με το στόμα ανοιχτό.

 

Διαβάστε επίσης