• 16 Απριλίου 2024,

Το σήριαλ συνεχίζεται, απόφαση μέχρι τις 4 Σεπτέμβρη απο ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκ

 Το σήριαλ συνεχίζεται, απόφαση μέχρι τις 4 Σεπτέμβρη απο ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκ

Δεν έγινε ψηφοφορία και μάλλον είναι καλό

 

Χθες πάλι δε λύθηκε το θέμα του ΑΟΚ αλλά και των 2 άλλων ομάδων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η FootBall League μετά το τέλος της συνεδρίασης αναφέρει ότι όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου πρέπει άμεσα να λάβουν απόφαση και για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και FootBall League στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έως την Τρίτη 4 Σεπτέμβρη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν θεσμικά, νομικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην πολιτεία.

Οι 3 φορείς θα πάμε μια κοινή πρόταση στον Ιωαννίδη και θα ζητήσουν να την αποδεχτεί.

Αυτή η εξέλιξη παρατείνει την αγωνία. Η καθυστέρηση σαφώς δε βοηθάει σε καμία περίπτωση τον ΑΟΚ, που πάλι δε μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, νέο προπονητή και ξεκίνημα της προετοιμασίας. Είναι φανερό, ότι όλα γίνονται για το οικονομικό.

Το μπαλάκι πήγε στην ΕΠΟ, μετά στον Ιωαννίδη και… πάει ο Αύγουστος.

*Πάλι καλά που δεν έγινε ψηφοφορία

Από την άλλη μάλλον είναι μια θετική εξέλιξη που το θέμα δεν πήγε σε ψηφοφορία, αφού οι περισσότερες ομάδες ήταν αρνητικές για την τοποθέτηση του ΑΟΚ, του Βόλου και του Ηρακλή στη Β` Εθνική.

Οι αντιδράσεις στη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν πολλές. Απλά τα περισσότερα σωματεία δε ήθελαν τις 3 ομάδες μέσα στην κατηγορία. Ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να ανέβουν στην Σουπερ Λιγκ αλλά και άλλες που έχουν… προσωπικά.

Η Νίκη Βόλου και η Λάρισα με τον Ολυμπιακό Βόλου και πάει λέγοντας. Επίσης η Καλλιθέα ήταν αρνητική για τον Ηρακλή.

Τουλάχιστον πέραση η πρόταση για συνάντηση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς.

Η FootBall League θα απαιτήσει ένα μέρος των χρημάτων που την οφείλει η Σουπερ Λιγκ.

Επίσης διαβεβαιώσεις για αύξηση των εσόδων από τη στιγμή που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα 21 ομάδες, δηλαδή φτου και από την αρχή. Η όλη ιστορία μετά από τόσο καιρό, μοιάζει να ξεκινάει τώρα.

 

Διαβάστε επίσης