Το τερπνό μετά του ωφελίμου για το Σύλλογο Μικρασιατών Καβάλας

 Το τερπνό μετά του ωφελίμου για το Σύλλογο Μικρασιατών Καβάλας

Διήμερη εκδρομή στις Φέρες Έβρου πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας προκειμένου να μετέχουν σε μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Λαογραφικό Όμιλο Φερών «Ορφέας». Επρόκειτο για την ετήσια μουσικοχορευτική βραδιά με την ορχήστρα του Αλέκου Κουρούδη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου των Φερών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στη διοργάνωση, πέραν του οικοδεσπότη συλλόγους «Ορφέας» πήραν μέρος επίσης ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής και ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας ΜΝΗΜΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑ.
Με αφορμή τη συμμετοχή του συλλόγου στη διοργάνωση, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να κάνουν και μια ενδιαφέρουσα εκδρομή αφού επισκέφθηκαν το παρατηρητήριο πουλιών στο δάσος της Δαδιάς, το Μουσείο Μεταξιού στο Σουφλί, το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο σύλλογος μετείχε στη γνωστή καβαλιώτικη διοργάνωση «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και τα μέλη του τραγούδησαν και χόρεψαν στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, ενώ στις 6 Ιουλίου ο σύλλογος θα δώσει το παρόν και σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη γειτονική Δράμα.

=

 

Διαβάστε επίσης