Το 20ημερο της αγωνίας για τον ΑΟΚ – Ενωση: Σε λίγες μέρες κρίνεται του προπονητή

 Το 20ημερο της αγωνίας για τον ΑΟΚ  – Ενωση: Σε λίγες μέρες κρίνεται του προπονητή

Από το Σάββατο ξεκίνησε ένα 20ημερο αγωνίας για τον ΑΟΚ.

Κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας. Όλα θα κριθούν σε αυτό το χρονικό διάστημα. Θα βρεθεί αγοραστής; Θα βρεθεί άνθρωπος που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα;

Προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν ήδη κάποιοι που έχουν εκφραστεί. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Γιορμπαλίδης αλλά και ο Καβαλιώτης που κρατάει την ανωνυμία του. Επίσης δεν κλείνει την πόρτα του ΑΟΚ και ο πρόεδρος του Αρη Ακροποτάμου Χρήστος Παρασκευάς. Δεν αποκλείουμε και άλλον ενδιαφερόμενο εκτός Καβάλας.

Για αγοραστή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο ορίζοντα. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αποχωρεί από την ομάδα προς το τέλος του μήνα και αν υπάρχουν εξελίξεις θα είναι μάλλον από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Το πιο ακραίο σενάριο είναι να διαλυθεί η ΠΑΕ και η ομάδα του χρόνου να παίξει στη Γ` Εθνική κατηγορία, υπό την σκέπη του ερασιτέχνη.

Αυτό το σενάριο θα είναι ότι χειρότερο αλλά δεν πρέπει να το αποκλείουμε.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις και περιμένουν τις εξελίξεις μέχρι τις 20 του Ιούνη. Κάνουν υπομονή και περιμένουν να δουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Κανείς δεν έχει κάνει προσφυγή και αυτό είναι θετικό.

Ορισμένοι πάντως έχουν προτάσεις και από ομάδες της Σουπερ Λιγκ. Ο Μαραγκός ίσως και να συμφώνησε με τον Αρη Θεσσαλονίκης ενώ ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Τριποτσέρη. Σίγουρο θεωρείται ότι θα βρεθούν ομάδες για να ενδιαφερθούν για τον Ουσμάν Μπάρι.

Για το ρόστερ όλα θα κριθούν από τις διοικητικές εξελίξεις που θα υπάρχουν.

Αν βρεθούν οι κατάλληλες διοικητικές λύσεις μέσα στο Ιούνη ο ΑΟΚ θα έχει όλο το χρόνο, να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν αργήσουν αυτές οι εξελίξεις τότε τα πράγματα δε θα είναι καλά. Η ομάδα αν όλο το καλοκαίρι δεν αποκτήσει σταθερή διοίκηση, τότε θα φτάσει στο σημείο που θα τρέχει και δε θα προλαβαίνει.

Ενωση: Σε λίγες μέρες κρίνεται του προπονητή

Μέσα στον Ιούνιο θα αρχίσει το χτίσιμο της νέας Ενωσης που στη νέα αγωνιστική σεζόν, θα πάρει μέρος στη Α2 κατηγορία. Αρχικά θα κριθεί το θέμα του προπονητή. Αν μείνει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής η έχουμε κάποιο νέο πρόσωπο. Ο Αλεξανδρής αυτή την εποχή έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Ιορδανίας. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει στην Ενωση, αρκεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις η ομάδα να πρωταγωνιστήσει για να επανέλθει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Δεν αποκλείουμε ήδη να έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Μετά τη συμφωνία με τον προπονητή θα κριθεί ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Ορισμένα πράγματα φάνηκαν στις προθέσεις του προέδρου για τη νέα σεζόν, με τους παίκτες που συνεχίζουν να κάνουν προπονήσεις στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Αυτοί είναι ο Στεφανίδης, ο Αράπης, ο Βελισσαρίου και ο Πιεβάλιτσα.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουν οι υπόλοιποι που έχουν διετές συμβόλαιο και οι περισσότεροι απ` αυτούς θα προσπαθήσουν να βρουν στέγη σε ομάδες της Α1 κατηγορίας.

Ο Κριστέφσκι πάντως δεν θα ήταν άσχημη είδηση να παραμείνει στο ρόστερ. Φυσικά είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθούν παίκτες που θα έχουν περπατήσει το μονοπάτια της Α2 κατηγορίας.

Είναι ένα πρωτάθλημα που η Ενωση ως ομάδα δεν έχει εμπειρίες και θέλει παίκτες που να την οδηγήσουν εκ του ασφαλούς.

Γενικά ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που ο Κώστας Παπακωνσταντίνου θα πάρει τις πρώτες αποφάσεις του σε όλα τα επίπεδα.

 

Διαβάστε επίσης