• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ 2013

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων. Η βουλευτής Ηρώ Διώτη επανέλαβε ότι το κόμμα είναι αντίθετο στο σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Κάλεσε τους πολίτες να βγουν μπροστά, να αντιδράσουν μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Όλοι οι ομιλητές ήταν αντίθετοι στο εργοστάσιο σκουπιδιών που ο ίδιος σχεδιασμός προβλέπει να λειτουργήσει μεταξύ Γέροντα και Ξεριά. Την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο Ωκεανίς πραγματοποιήθηκε νομαρχιακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Κεντρικός εισηγητής ήταν ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης Αντώνης Σαουλίδης. Την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ εκλέγει νέες νομαρχιακές επιτροπές σε όλη τη χώρα. Για τη θέση του γραμματέα στην Καβάλα ακούγεται το όνομα του καθηγητή Μιχάλη Μαλαμίδη. 100 περίπου καθηγητές συμμετείχαν στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ που έγινε χθες το απόγευμα. Η διαδικασία θα επαναληφθεί τη Δευτέρα. Την Παρασκευή το μεσημέρι η διοίκηση της ΕΛΜΕ Καβάλας θα διαμαρτυρηθεί στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση για τους 150 πλεονάζοντες καθηγητές του Νομού Καβάλας. Νέα συνάντηση θα γίνει το πρωί στο Διοικητήριο για το νερό του Δήμου Παγγαίου. Η Διεύθυνση Υγείας και ο κ. Γρανάς θα συζητήσουν το πρόβλημα με εκπροσώπους της ΔΕΥΑ Παγγαίου. Εντός της εβδομάδας το Ελεγκτικό Συνέδριο θα αποφανθεί οριστικά επί της σύμβασης για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην ΑΜΘ.

 

Σύμφωνα με την διοικητή του Νοσοκομείου Σταυρούλα Μπουσμουκίλια το πρόβλημα έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων στα κέντρα υγείας του Νομού θα λυθεί σε συνεργασία με τους Δήμους, οι οποίοι θα προσλάβουν προσωπικό με συμβάσεις δύο μηνών. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας τους νέους διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας. Άγνωστος έσπασε τζάμι παρκαρισμένου αυτοκινήτου αρπάζοντας τσάντα που βρήκε στην θέση του συνοδηγού. Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί έξω από τον παιδικό σταθμό στη ΔΕΠΟΣ. Στην Αθήνα θα απολογηθεί ο 23χρονος Μάριο Αγιάζι, κατηγορούμενος για αρπαγή ανήλικης. «Δεν στέκεται η κατηγορία, τα παιδιά αγαπιούνται» είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος Βασίλης Καγκαϊδης. Άρχισε χθες η φόρτωση του πετρελαίου της Καβάλα Όιλ. Το πετρέλαιο αγοράστηκε από την BP. 59χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη χθες για χρέη 330.000 ευρώ. Στην υπόθεση του παρενέβη ο οικονομικός εισαγγελέας.

 

75 είναι οι εθελοντές για το φετινό αεροπορικό σόου. Ορισμένοι έρχονται να βοηθήσουν την διοργάνωση από την Αθήνα. 6 με 13 Αυγούστου θα γίνει στην Καβάλα το φετινό διεθνές τουρνουά σκάκι. Για 10 ακόμη μέρες ο Δήμος Καβάλας θα δέχεται αιτήσεις για το πρόγραμμα χορήγησης τροφίμων σε άπορες οικογένειες. Μέχρι τώρα οι αιτήσεις είναι 1.200. Άρχισε χθες, συνεχίζεται σήμερα συνάντηση για το πρόγραμμα Figaro που αφορά την αυτοποιημένη άρδευση ανοιχτών αγρών.

 

Δεν υπάρχουν εξελίξεις στον ΑΟΚ, όλοι περιμένουν το ενδιαφέρον των επενδυτών αλλά ως τώρα κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Χωρίς ειδήσεις και η Ένωση. Αύριο ο Άρης Ακροποτάμου παίζει ημιτελικό στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων. Αντίπαλος του ο Φοίβος Κρεμαστής.

 

 

Διαβάστε επίσης