• 19 Μαΐου 2024,

Το come back του Γιωργάκη

 Το come back του Γιωργάκη

Το έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν απο αυτή την σελίδα οτι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου μετά τις διαλέξεις στο εξωτερικό που τελειώσανε ετοιμάζει ένα δυναμικό come back που σε πρώτη φάση θα γίνει εκτός ΠΑΣΟΚ και για τον λόγο αυτό κάνει οτι μπορεί για να προκαλέσει την διαγραφή του απο το κόμμα.
Θέλει να διαγραφεί απο το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου πρίν απο τις Ευρωεκλογές έτσι ώστε μετά τις εκλογές και ενώ η ΕΛΙΑ θα έχει πάει κατα διαόλου θα αναγκάσει τον Βενιζέλο να παραιτηθεί , να φύγει και να γυρίσει ο ίδιος και να αναλάβει εκ νέου την προεδρία του κόμματος.
Για τον λόγο αυτό έκανε κοινή εμφάνιση με τον Κουβέλη.
Απο την στιγμή που δεν μπόρεσε να προκαλέσει την διαγραφή του μερικές εβδομάδες πρίν με την καταψήφιση του άρθρου για την εκ νέου ανακεφαλοποίηση των τραπεζών έρχεται σήμερα να προκαλέσει με την κοινή εμφάνιση με τον Κουβέλη ελπίζοντας οτι αυτή την φορά θα καταφέρει να διαγραφεί.
Πάντως ο Βενιζέλος που έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζει ο Γιωργάκης και όλα αυτά που έχει στο μυαλό του επιμένει να μην τον διαγράφει και θα περιμένει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις μετά τις Ευρωεκλογές το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνουν πολλά οχι μόνο για το αύριο της χώρας αλλα και του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι τότε ο Παπανδρέου ο Γιώργος θα είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που θα στηρίζει την κυβέρνηση λέει ο Μπέν.
Ο Παπανδρέου ο Γιώργος τώρα που άρχισε η Ελλάδα έστω στα λόγια, να παίρνει τα πάνω της πιστεύει οτι είναι αποτέλεσμα της δικής του πολιτικής και έρχεται με φόρα να ζητήσει το μερίδιο της επιτυχίας που του αναλογεί και θέλει μάλιστα να το εξαργυρώσει με την εμπλοκή του και πάλι στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ με οτι αυτό συνεπάγεται.
Προκειμένου να γίνει αυτό είναι αποφασισμένος έστω και για λίγους μήνες να λειτουργήσει εκτός ΠΑΣΟΚ προκαλώντας στην ουσία την διαγραφή του που θα είναι μόνο ο προθάλαμος για την επάνοδο του στην ηγεσία του κόμματος.
Για να πάρει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης πρέπει να βγεί απο το ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να επιστρέψει απο άλλη πόρτα.
Πετυχημένη η εμφάνιση του ΠΑΣΧΑΛΗ στον Μπάτη το βράδυ του Σαββάτου.
Ο πάντα γοητευτικός ΠΑΣΧΑΛΗΣ με τα τραγούδια του προκάλεσε ωραία συναισθήματα και ταξίδεψε όσους βρέθηκαν στον Μπάτη σε άλλες δεκαετίες που σίγουρα δεν υπήρχε αυτό το ζόρι που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα.
Μπορεί τα πράγματα να μην ήτανε καλύτερα τις δεκαετίες 60 και 70 αλλά τότε υπήρχε τουλάχιστον ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Σήμερα σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καλά αλλα και η ελπίδα δεν υπάρχει.
Πάντως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΣΧΑΛΗ και όλοι φύγανε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Κανένα νέο μέτρο δεν έρχεται και καμμία επιπλέον απόλυση δεν θα γίνει στον δημόσιο τομέα.
Αυτή είναι η απάντηση του υπουργείου οικονομικών σε δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας οτι τις επόμενες ημέρες κατατείθεται στο ελληνικό κοινοβούλιο ένα νέο πολυνομοσχέδιο που θα περιέχει και νέες μειώσεις μισθών – συντάξεων αλλα και απολύσεις απο τον δημόσιο τομέα.
Ποιός λέει την αλήθεια θα φανεί στην πορεία.
Υπομονή.
Απο τις εικόνες που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση απο το λούνα πάρκ που έγινε το ατύχημα με τα δύο αδέρφια εκ των οποίων το ένα έχασε την ζωή του καταλάβαμε οτι επρόκειτο για λούνα πάρκ με χαμηλά στάνταρ ασφαλείας που ανήκει σε εταιρία με έδρα τα Ιωάννινα.
Πάντως οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν οτι έχουν όλες τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης