ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Πολύ κοντά στην αναγνώριση από την αρμόδια επιτροπή του ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού είναι τα Λουτρά των Ελευθερών. Αυτό προέκυψε χθες από την επίσκεψη στο Διοικητήριο, την συνάντηση με τους Γρανά- Γερομάρκο του προέδρου της γνωμοδοτικής επιτροπής του ΕΟΤ Κωνσταντίνου Κουσκούκη. Προβλήματα στη στέγη του Εκθεσιακού Κέντρου όπου σε κάθε βροχή υπάρχει διαρροή υδάτων, διαπιστώνει για λογαριασμό του Επιμελητηρίου ο Μάκης Δημητριάδης. Η παρουσίαση της τεχνικής μελέτης για την κατάσταση του κτιρίου έγινε χθες βράδυ στη συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου. Το αργότερο αύριο το Λιμεναρχείο Καβάλας θα αποφασίσει για τα νέα δρομολόγια των φέρι μποτ. Βάση της απόφασης του Σ.Α.Σ. αυτά κατανέμονται ισομερώς στα 7 φέρι μποτ των 3 εταιριών. Φήμες αναφέρουν ότι το πλοίο της εταιρίας «Όσιος Δαβίδ» δεν θα προλάβει να είναι έτοιμο να αρχίσει δρομολόγια την Πρωτομαγιά. Οι Λάζαρος Βασιλειάδης, Ζαφείρης Μυστακίδης, Θέμης Καλπακίδης μιλούν το απόγευμα σε ημερίδα για τον ΤΑΡ στην Θεσσαλονίκη, την οποία διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ζευγάρι από το Νομό Καβάλας χώρισε μετά από 4 χρόνια γάμου επειδή ο άνδρας έκλεβε χρήματα από την γυναίκα του. Η υπόθεση απασχόλησε χθες το Μονομελές. Η σύζυγος εγκατέστησε κάμερα στο σπίτι κι έτσι βιντεοσκόπησε τη δράση του πρώην ανδρός της.

Στο περίπτερο της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» στην κεντρική πλατεία ήταν χθες ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Εκδήλωση για το άγχος των εξετάσεων οργανώνει το απόγευμα ο συνδυασμός του Μάκη Παπαδόπουλου. 310 θα είναι τα εκλογικά τμήματα στο Νομό Καβάλας στις εκλογές του Μάη. Στην συνοικία της Παναγίας βρέθηκε ο Βαγγέλης Παππάς. Περιοδεία στην αγορά έκαναν χθες υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στην Καβάλα θα βρίσκεται σήμερα ο Σπύρος Ζώης, αντιπρόεδρος του κόμματος «Για την πατρίδα και το λαό». Στο Δημαρχείο και την Αστυνομική Διεύθυνση ήταν χθες ο Άρης Βέρρος.

Συνεδριάζει το μεσημέρι η τοπική κοινότητα Δήμου Καβάλας. Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά έκανε στη Καβάλα το Λιμεναρχείο. Αργά το βράδυ της Κυριακής δύο άγνωστοι λήστεψαν 64χρονο ενώ αυτός βάδιζε στα στενά πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Στα Τενάγη των Φιλίππων ήταν χθες ο Γιάννης Πασχαλίδης. Άγονος ο χθεσινός διαγωνισμός για την ενοικίαση από ιδιώτη του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Το διοικητικό εφετείο Θράκης δικαίωσε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για την απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου του 2011 με την οποία αντικαταστάθηκε η τότε διευθύντρια του Μουσικού σχολείου Καβάλας.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας το σκάκι καθιερώνεται ως υποχρεωτικό μάθημα στα δημοτικά σχολεία της χώρας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παγκόσμια πρωτιά της Καβαλιώτισσας σκακίστριας Σταυρούλας Τσολακίδου. Το απόγευμα στο Όσκαρ κοινή εκδήλωση Ένωσης Γονέων και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα το νέο λύκειο.

Συγκινητική ατμόσφαιρα χθες στο «Ανθή Καραγιάννη», στη ποδοσφαιρική αναμέτρηση βετεράνων του ΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του Κώστα Κωνσταντινίδη. Οι βετεράνοι του ΑΟΚ δεν ξέχασαν χθες τον Πρόδρομο Καραμανώλη. Διέκοψε τη συνεργασία του με το Βυζάντιο ο Στέλιος Κατρακυλάκης. Συνεχίζει προπονήσεις η Ένωση. Αύριο θα γίνουν γνωστοί οι διαιτητές της αναμέτρησης στην Αμαλιάδα.

Διαβάστε επίσης