Το LNG και το πρόγραμμα γεωτρήσεων

 Το LNG και το πρόγραμμα γεωτρήσεων

Η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας, υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι στο κτήριο του επιμελητηρίου στο κέντρο της πόλης, τους επικεφαλής της Καβάλα Oil και της Ενεργειακής Αιγαίου, Μαθιό Ρήγα και Δημήτρη Γόντικα.
Ο Άγγελος Τσατσούλης, ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Μάρκος Δέμπας, ο Αντώνης Καραγιαννίδης και ο Παναγιώτης Αγγελίδης, συνάντησαν γι΄ αρκετή ώρα τους εκπροσώπους της Ενεργειακής και της Καβάλα Oil. Το ραντεβού έγινε κατόπιν αιτήματος της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου, με αφορμή το θέμα του LNG.
Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Όσο για το πρόγραμμα γεωτρήσεων για το οποίο επίκεινται ανακοινώσεις, ο Μαθιός Ρήγας πριν τη συνάντηση του με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, είπε ότι το πρόγραμμα, των καινούριων γεωτρήσεων από πλευράς της Ενεργειακής Αιγαίου στον κόλπο της Καβάλας, είναι έτοιμο και θ΄ ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα.
Όσο για τις αντιδράσεις για την πρόταση της ΔΕΠΑ στο πλωτό LNG, ο κ. Ρήγας αρκέστηκε να σχολιάσει μόνο ότι εναντίον αυτής της πρότασης διαπιστώνει ότι είναι όλη η πόλη.

 

Διαβάστε επίσης