Το σήριαλ συνεχίζεται στον ΑΟΚ – Μέχρι αύριο και άλλοι ενδιαφερόμενοι;

 Το σήριαλ συνεχίζεται στον ΑΟΚ –  Μέχρι αύριο και άλλοι ενδιαφερόμενοι;

Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, για να δει και πάλι την πρόταση που υπάρχει εγγράφως, από το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το δελτίου τύπου που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, θα πρέπει να διευκρινιστούν σημαντικές λεπτομέρειες της πρότασης, προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι όροι ώστε να ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση.
Μάλλον θέλει… συζήτηση το όλο θέμα. Μάλιστα όποια και να είναι η έκβαση, την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί γενική συνέλευση του συλλόγου.
Το όνομα του ενδιαφερομένου δεν έγινε και χθες γνωστό, παρά κάποιες πληροφορίες που υπάρχουν. Το όνομα το γνωρίζουν ένας η το πολύ δυο, άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου.
Πάντως πρέπει να είναι επιχειρηματίας με έδρα το νομό μας. Ηλικιακά δεν πρέπει να είναι πάνω από 50 ετών.
Οι μέρες περνάνε και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, είναι διατεθειμένοι να ολοκληρώσουν το θέμα, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

*Έρχονται και άλλες προτάσεις;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείουμε μέχρι αύριο, να υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον ΑΟΚ.
Ο ένας είναι αυτός που αναφερθήκαμε στο φύλλο του Σαββάτου, χωρίς να αναφέρουμε το όνομα του. Πέρσι το καλοκαίρι έκανε μπάσιμο στα διοικητικά γειτονικής ομάδας, χωρίς να έχει αίσιο τέλος η προσπάθεια του. Η καταγωγή του είναι από διπλανό νομό, ενώ η επιχείρηση του εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Ο άλλος είναι επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη. Ακούγεται ότι έχει δυνατή οικονομική επιφάνεια. Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζουμε. Φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται για καλή περίπτωση.
Ιδού όμως η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Αν θέλουν να ενδιαφερθούν, η πόρτα του Ερασιτέχνη, είναι ανοιχτή.
Μάλιστα ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σύντομα.

*Πάμε σε συνεργασίες;
Ένα άλλο που «παίζει» είναι να γίνει ένα πάντρεμα ενδιαφερομένων, για το καλό της ομάδας.
Αυτό το σενάριο είναι το πιο δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Ανάλογα με το… πορτοφόλι του καθενός. Φυσικά ο Ερασιτέχνης δε διαφωνεί, αν φανεί στον ορίζοντα, κάποια συνεργασία, που θα τρέξει την ομάδα.

*Δηλώσεις Μεταξά στους 93, 7
Χθες το πρωί, έκανε δηλώσεις στους 93, 7, ο Τάσος Μεταξάς, που συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.
Αναφέρθηκε κυρίως στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη το βράδυ της Δευτέρας και φυσικά στην πρόταση που υπάρχει. Αναλυτικά.
Ερώτηση: Τι έγινε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, το βράδυ στη συνεδρίαση της Δευτέρας;
Απάντηση: Δεν γνωρίζουμε το όνομα του ανθρώπου, που ενδιαφέρεται για την ομάδα. Το γνωρίζει μόνο ο γενικός γραμματέας, στον οποίο έγινε η πρόταση. Ο επενδυτής δε θέλει να βγει το όνομα του προς τα έξω αν δεν τελειώσει η όλη διαδικασία. Είναι μια πολύ σοβαρή πρόταση.
Εχει ο άνθρωπος ένα πλάνο πως θα δουλέψει την ομάδα, μέσα στη χρονιά. Οι σκέψεις του είναι να φύγει από αυτές τις κατηγορίες και να ανέβει προς τα πάνω. Να μην μείνει στη Γ` Εθνική. Δε σκέφτεται να κάνει μια ομάδα που να παίζει στη Γ` Εθνική.
Εχει ένα οικονομικό πλάνο. Η πρόταση δεν είναι στο πόδι και γι` αυτό την επεξεργαζόμαστε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε χημεία και του επενδυτή και του ερασιτέχνη.
Θα κάνουμε δυο- τρείς μέρες υπομονή, να τελειώσουν όλα με το καλό. Μετά θα βγούμε και θα κάνουμε ανακοινώσεις.
Ερώτηση: Προκύπτουν κάποια προβλήματα, που έχουν να κάνουν με την εκκαθάριση;
Απάντηση: Πρέπει να κάνουμε εμείς την εκκαθάριση. Εχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία, για να τελειώσει αυτό το πρόβλημα. Εκκαθαριστής είναι ο Ερασιτέχνης.
Συνεδριάζουμε κατά πάσα πιθανότητα πάλι την Τετάρτη.
Φυσιολογικά θα μιλήσουμε με τον υποψήφιο επενδυτή.
Ερώτηση: Μήπως αυτή η μυστικότητα και η ανωνυμία, έχει ένα όριο;
Απάντηση: Σεβόμαστε αυτό που θέλει ο άνθρωπος. Δε θέλει να κάνει διαφήμιση. Πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Αν τελειώσει η δουλειά με το καλό, θα γίνει συνέντευξη τύπου και θα είναι μαζί μας και ο επενδυτής. Να τον γνωρίσουμε όλοι μας. Να δούμε τι σκέφτεται να κάνει για την ομάδα.
Θα τα μάθετε όλα. Δεν κρατάμε τίποτα μυστικό.
Δεν είναι δύσκολο να περιμένουμε άλλες δυο- τρεις μέρες. Παίζεται το μέλλον της αγαπημένης μας, ομάδας. Δε θέλουμε να τη δώσουμε σε χέρια, που να έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα, που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, σε γερά θεμέλια.
Σκαλάκι- σκαλάκι να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε.
Το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Υπάρχει χρόνος. Οι ομάδες όλες ξεκινάνε προετοιμασία, στα τέλη Ιουλίου.
Ερώτηση: Μήπως βγήκε και κάποια άλλη πρόταση;
Απάντηση: Δεν είχαμε άλλη γραπτή πρόταση. Η μοναδική γραπτή πρόταση, είναι αυτή του κυρίου.
Προφορικές προτάσεις είχαμε από κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που μιλήσανε και συζητήσανε αλλά κάπου όλα αυτά είναι αόριστα.
Ερώτηση: Η απόφαση που θα παρθεί, θα είναι απόφαση της γενικής συνέλευσης;
Απάντηση: Ναι. Όταν με το καλό τελειώσει όλη η διαδικασία με τον επενδυτή, θα πάμε στη γενική συνέλευση. Αυτό δε σημαίνει καθυστέρηση. Θα γίνει γρήγορα η γενική συνέλευση για να είμαστε κατοχυρωμένοι.
Αποφασίζει η γενική συνέλευση.

*Λιόλιος: « Λαϊκή βάση, αν δεν υπάρχει λύση με επενδυτή»
Δηλώσεις στην αθλητική εκπομπή της Δευτέρας στους 93,7, έκανε ο Κώστας Λιόλιος. Τοποθετήθηκε γύρω από την πρόταση του, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Εγώ δεν κατέθεσα φάκελο στον Ερασιτέχνη. Οικονομικά δεν αντέχω, διαφορετικά θα έπαιρνα τον ΑΟΚ. Υπάρχει όμως και άλλη λύση.
Αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα πρόσωπο φερέγγυο με οικονομική αυτάρκεια, να αναλάβει την ομάδα, η μόνη λύση για μένα, είναι ο Ερασιτέχνης και οι Παλαίμαχοι που αγαπάνε την ομάδα, να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε μια συμμετοχή, λαϊκής βάσης.
Αν βέβαια υπάρχει επενδυτής, τότε μετά τα χαράς. Είμαστε άπαντες θετικοί. Η δεύτερη λύση που αναφέρομαι, είναι η λύση ανάγκης.
Αν λειτουργήσουμε με ομόνοια, δεν μπορούμε να βρούμε 1000 μέλη; Από τη μια άκρη του νομού στην άλλη;
Να βάζουν από 100 ευρώ. Τα μέλη να είναι προνομιούχα. Αν γίνει κάποτε αυτή η συγκέντρωση, που θα είναι Πανκαβαλιώτικη, μπορεί να ευδοκιμήσει αυτή η λύση.
Πρέπει να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε, όλοι μαζί. Εγώ δε θέλω να γίνω πρόεδρος. Θα κάνουμε μια διοίκηση που θα αναλάβει την ομάδα και θα την τρέξει όπως πρέπει.
Ο στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός. Δεν μας πειράξει αν δεν βγούμε αυτή τη χρονιά.
Θα πιάσουμε όλα τα ταλέντα του νομού. Με λίγη υπομονή θα πετύχουμε τους στόχους μας. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής, εγώ σε αυτή τη χρονική στιγμή, εγώ θα τον βαπτίσω ήρωα.
Θα συγκινήσουμε όλους τους Καβαλιώτες, με τη λαϊκή βάση».

Διαβάστε επίσης