Οι περιγραφές που κάνουν είναι για ραδιοφωνική κάλυψη

 Οι περιγραφές που κάνουν είναι για ραδιοφωνική κάλυψη

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις περιγραφές των αγώνων απο τους δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ είναι οτι παρά το γεγονός οτι οι αγώνες είναι τηλεοπτικοί κάνουν περιγραφές λές και είναι ραδιοφωνικοί.
Οταν περιγράφεις έναν τηλεοπτικό αγώνα έχεις στο νού σου πάντα οτι ο θεατής βλέπει και έτσι δεν χρειάζεται να τα περιγράφεις όλα.
Το αντίθετο συμβαίνει όταν περιγράφεις έναν αγώνα όπου η κάλυψη είναι ραδιοφωνική.
Στην περίπτωση αυτή επειδή ο ακροατής μόνο ακούει επιβάλλεται να είσαι πιο σχολαστικός και κατατοπιστικός στην περιγραφή σου.
Οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ μάλλον ξεχνούν οτι η κάλυψη των αγώνων που έχουν αναλάβει να περιγράψουν είναι τηλεοπτική και μας κουράζουν με περιττά σχόλια.
Ο κ.Βασίλης Μπακόπολους δηλαδή που περιέγραφε τον χθεσινό αγώνα της Γερμανίας με την Πορτογαλία απο το πρώτο δεκάλεπτο μας είχε κουράσει.
Μας έλεγε ακόμα και σε πια πλευρά του γηπέδου πάει η μπάλα λες και στα μάτια μας είχαμε φελούς και δεν βλέπαμε.
Γενικότερα ο Μπακόπουλος δεν κάνει και με το ζόρι μπορεί και παρουσιάζει την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ κουνώντας μόνο τα χείλη του.
Ο μαρμαρωμένος παρουσιαστής που νομίζεις οτι είναι μόνιμα σε κατάσταση pause.
Και για να καταλάβετε τι σας λέω μετά την χθεσινή του περιγραφή για τον αγώνα της Γερμανίας θυμηθείτε την περιγραφή του Σπυρόπουλου και συγκρίνετε τις δύο.
Θα κλάψετε ….
Τέλος πάντων απο την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα θα πορευτούμε με τα παιδιά αυτά που θα πρέπει να βελτιωθούν και να καταλάβουν οτι οι αγώνες που περιγράφουν δεν είναι ραδιοφωνικοί αλλα τηλεοπτικοί.
Η ευχάριστη είδηση είναι οτι ο Σουμάχερ ξύπνησε απο το κώμα και πλέον έχει μπροστά του να ανέβει έναν Γολγοθά για να μπορέσει να επανέλθει μέχρι ένα ικανοποιητικό σημείο αφού για να επανέλθει 100% δεν υπάρχει περίπτωση.
Οι θεράποντες ιατροί θέλουν να τον φέρουν σε ένα σημείο έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους και να μπορούν να τον καταλαβαίνουν.
Σίγουρα το γεγόνος οτι ξύπνησε είναι μεγάλη πρόοδο αλλα ξεχάστε τον Σούμι που ξέρατε πρίν απο το ατύχημα πάνω στις Άλπεις.
Ένας 25χρονος νεαρός κινέζος που δεν είχε χάσει αγώνα απο την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας έχασε τελικά την ζωή του απο αυπνία αφού προκειμένου να δεί όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης δεν είχε κλείσει μάτι.
Μετά το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Ισπανία άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στην τηλεόραση.
Μα είναι δυνατόν την σήμερον ημέρα που υπάρχουν ένα σωρό ασθένειες που στέλνουν τους ανθρώπους με μπαμπάκι στον στόμα στον άλλο κόσμο αδιάβαστους να φεύγεις απο την ζωή αυτή λόγω έλλειψης ύπνου ;
Είναι όντως τραγικό.
Δηλαδή αυτά τα παιχνίδια που δεν ήτανε δυνατόν να παρακολουθήσει δεν μπορούσε να τα γράψει στο βίντεο και να τα δεί μετά ;
Αφήστε που όλα τα κρατικά κανάλια σε όλο τον κόσμο ένα παιχνίδι μόλις το τελειώσει το δείχνουν την επόμενη μέρα 3 και 4 φορές για να το εμπεδώσουμε.
Προ ανασχηματισμού τα σχολεία για την νέα σχολική περίοδο θα ξεκινούσαν στις 8 του Σεπτέμβρη.
Μόλις ανέλαβε ο Λοβέρδος το 8 Σεπτέμβρη έγινε 11 για λόγους που δεν είχε σκεφθεί ο προηγούμενος υπουργός αλλά μπόρεσε και σκέφθηκε ο σημερινός και έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε ήτανε να αλλάξει την ημερομηνία έναρξης της σχολικής περιόδου.
Και ποιός να τον μαλώσει τον Λοβέρδο ;
Ο Σαμαράς ;
Ετσι και το τολμήσει θα γίνουν στην κυβέρνηση κομμάτια.
Αυτή η κυβέρνηση θα έχει πολλές κόντρες ανάμεσα σε υπουργούς και πολλά χτυπήματα κάτω απο την μέση.
Πάντως η Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και σήμερα που έχουμε προχωρήσει πολύ την ιστορία της οικονομικής μας σωτηρίας και έχουμε αρχίσει να κάνουμε σκέψεις εξόδου απο την κρίση χωρίς μνημόνια και χαράτσια μας υπενθυμίζει οτι είναι εδώ με έναν ακόμα εκβιασμό.
Ζητά την ικανοποίηση των προαπαιτούμενων προκειμένου να μας δώσουν την δόση του Μαϊου και του Ιουνίου που είναι περίπου 1 δις.
Αν δεν γίνουν αυτά που έχει ζητήσει δεν πρόκειται να μας δώσουν τα λεφτά.
Γιατί τα λεφτά αυτά θα πέσουν κατευθείαν στην ελληνική οικονομία.
Αν ήτανε λεφτά τόκων που έπρεπε να επιστρέψουν στα ταμεία των δανειστών θα μας τα δίνανε με συνοπτικές διαδικασίες αγνοώντας τα προαπαιτούμενα.
Παλιές ιστορίες είναι αυτές.
Παιχνίδι της Εθνικής Γερμανίας δεν χάνει η Μέρκελ η οποία είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.
Απο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε Μουντιάλ και απο Μουντιάλ σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Πηγαίνει στρώνεται στις πρώτες θέσεις και πανηγυρίζει και έξαλα τα γκόλ που πετυχαίνει η ομάδα της Εθνικής Γερμανίας.
Μετά το τέλος του αγώνα η Μέρκελ έφυγε απο την Βραζιλία και θα επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Γερμανίας.
Αν η Εθνική Γερμανίας περάσει στον τελικό του κορυφαίου αυτού θεσμού θα είναι τρείς μέρες πρίν την έναρξη του αγώνα στην Βραζιλία η Μέρκελ.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί εδώ και κανα δίμηνο ζούμε στον αστερισμό των μπουρινιών.
Για πότε φορτώνει ο καιρός αρχίζουν οι αστραπές και οι βροχές χαμπάρι δεν παίρνουμε.
Να είστε καλά.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης