• 15 Μαΐου 2024,

Τρέχει ο ΑΟΚ για μεταγραφές

 Τρέχει ο ΑΟΚ για μεταγραφές

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται στην Καβάλα, ο Ρασίντ. Για να τελειώσει κάπως έτσι ένα σήριαλ που ξεκίνησε από τον Αύγουστο. Ο Γκανέζος επιθετικός, αν όλα πάνε καλά, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καρδίτσα. Εκτός από τον Ρασίντ, ο ΑΟΚ τρέχει για μεταγραφές. Αρκεί βέβαια να ρυθμιστούν βασικές λεπτομέρειες και να επιτραπεί από την ΕΠΟ, να προχωρήσει σε προσθήκες. Ο ΑΟΚ φαίνεται να έχει κλείσει ορισμένους παίκτες. Περιμένει σήμερα η αύριο, να πέσουν υπογραφές. Από τη γειτονική Ξάνθη, ίσως έρθουν 3 δανεικοί. Αν και για τον Γκατζολάρι, οι πληροφορίες λένε ότι έχει συμφωνήσει με το Νέστο Χρυσούπολης. Από το περιβάλλον του ΑΟΚ, βγαίνει το εντελώς αντίθετο. Από τη Ξάνθη φαίνεται ότι θα έρθουν δανεικοί ο 20χρονος αμυντικός Κίμων Παπαδιώτης. Πριν αγωνιζόταν στον Απόλλων Σμύρνης. Ακόμη ο 20χρονος επιθετικός Ιάσων Παπαδημητρίου, που προέρχεται από την Κ20 της γειτονικής ΠΑΕ. Ο Γιάννης Γωνιάδης είναι 21 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Ξεκίνησε στον Πανθρακικό, όπου η καλύτερη του χρονιά ήταν το 2011-2012, όπου σε 16 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ. Την περίοδο 2012-2013 στη Σουπερ Λιγκ, με την ομάδα της Κομοτηνής, είχε 4 συμμετοχές. Ο Πασχάλης Βούτσιας είναι 24 ετών. Προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Την περίοδο 2009-2010 είχε 6 συμμετοχές με 1 γκολ. Την περίοδο 2010-2011 είχε 10 συμμετοχές. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό, όπου αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια. Επέστρεψε στο ρόστερ του Ηρακλή με 12 παιχνίδια- 1 γκολ τη σεζόν 2012-2013. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια.

 

*Επαγγελματίας ο Κυγάης

 

Από την Κ20 του ΑΟΚ, θα γίνει επαγγελματίας ο Κυγάης. Ο νεαρός αγωνίστηκε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, ενώ το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Αγωνίζεται περισσότερο στα πλάγια της επίθεσης.

 

*Προσπάθειες να έρθει αυτή την εβδομάδα ο Γκαμπόρ

 

Παράλληλα ο ΑΟΚ κάνει προσπάθειες να έρθει αυτή την εβδομάδα ο Γκαμπόρ στην Καβάλα. Φαίνεται ότι αρκετά δύσκολο ο Ούγγρος να προλάβει το ματς με την Καρδίτσα. Το ίδιο και ο Μπόνα.

 

*Κλεισμένος ο Σαμπανίδης

 

Ο ΑΟΚ ενδιαφέρεται και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, που μάλλον θα κλείσει αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο 21χρονος Παναγιώτης Σαμπανίδης που αγωνίζεται στο Μακεδονικό Θεσσαλονίκης. Είναι περισσότερο μια προσθήκη για το μέλλον.

 

*Χθες Γραμμένος και Τσοκτουρίδης στο Ειρηνοδικείο

 

Χθες το μεσημέρι πήγαν στο Ειρηνοδικείο για να καταθέσουν τα χαρτιά για τη νέα διοίκηση, ο Γιώργος Γραμμένος και ο Γιώργος Τσοκτουρίδης. Υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση αφού ο Γιώργος Γραμμένος είχε δικαστήριο, στη Ξάνθη.

Τελικά όμως πρόλαβαν και πλέον από σήμερα ο ΑΟΚ περνάει στα χέρια της ομάδας Τσάκα. Η ευθύνη είναι πλέον μεγάλη και περιμένουμε πράξεις.

 

*Πληρωμές Τετάρτη η Πέμπτη

 

Τελικά σήμερα δε θα υπάρχουν πληρωμές. Η ομάδα έχει ρεπό και σύμφωνα με τους διοικούντες οι πληρωμές θα γίνουν αύριο Τετάρτη η το αργότερο την Πέμπτη το πρωί.

Οι παίκτες περιμένανε να πληρωθούν σήμερα αλλά το όλο θέμα πήρε αναβολή.

Χθες οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τη Ζάκυνθο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης