• 21 Μαΐου 2024,

Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια …

 Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια …

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής η οποία χαρακτηρίστηκε και πλέον θα αντιμετωπίζεται ώς εγκληματική οργάνωση.

Μέσα σε ένα πρωινό άλλαξε ο χάρτης.

Πήρε μπρός ο κρατικός μηχανισμός και ο σούπερ κοριός έκανε πάλι την δουλειά του.

Όλοι οι έλληνες περιμένουν με φοβερό ενδιαφέρον τις επόμενες εξελίξεις οι οποίες θα είναι επίσης καταιγιστικές.

Για να φθάσουν στις συλλήψεις των βουλευτών και ενός αρχηγού κόμματος έχουν σίγουρα στοιχεία ατράνταχτα πάνω και στα οποία βασίζονται.

Θα φανούνε όλα στην πορεία.

Πάντως για την βραδιά της εκτέλεσης του Παύλου Φύσσα υπήρχε όπως φαίνεται απο τις έρευνες οργανωμένο σχέδιο στο οποίο πήρανε μέρος όλα τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.

 

Με λίγο κόσμο τα εγκαίνια της έκθεσης

Λίγες ώρες πρίν τις μαζικές συλλήψεις βουλευτών και απλών μελών της Χρυσής Αυγής είχαμε σε τοπικό επίπεδο τα εγκαίνια της έκθεσης του Επιμελητηρίου KAVALA EXPO 2013 με τον Άγγελος Τσατσούλη απο το βήμα της έκθεσης να στέλνει μήνυμα στους βουλευτές της Καβάλας οτι θα πρέπει περισσότερο απο κάθε άλλη φορά να σταθούνε ουσιαστικά στο πλευρό των επαγγλεματιμών και να τους προστατεύσουν απο τα άδικα πολλές φορές μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση.

Μάλιστα είπε ο Άγγελος Τσατσούλης οτι αν τολμήσουν και ψηφίσουν το μέτρο για το κλείδωμα του ΑΦΜ των εταιριών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις θα είναι πλέον ανεπιθύμητοι για το Επιμελητήριο.

Σωστός ο Τσατσούλης που θα πρέπει να φέρει προ των ευθυνών τους τους 4 βουλευτές της Καβάλας.

Οι εποχές μάτσα – μούτσα και μά ταραμά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πλέον καθαρές θέσεις και ξεκάθαρες απόψεις.

Το άλλου που μου έκανε εντύπωση είναι οτι ούτε το βράδυ της Παρασκευής την ΄ώρα των εγκαινίων είχε πολύ κόσμο η έκθεση αλλα ούτε το πρώτο Σαββατοκύριακο της έκθεσης.

Αυτό που έγινε πέρσι με τα περισσότερο περίπτερα να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης πέρα αυτής του πετρελαίου δεν έγινε φέτος αφού οι Καβαλιώτες είτε έχουν καταλήξει στον τρόπο θέρμανσης απο πέρσι ή έχουν πα΄ρει απόφαση οτι φέτος θα παγώσουν.

Πέρσι που για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε την υψηλή τιμή του πετρελαίου σχεδόν πανικοβλημένοι και λίγο τρομορκατημένοι σπεύσαμε και στην συγκεκριμένη έκθεση για να βρούμε λύση πέρα απο αυτή του πετρελαίου αφού πάρα πολλά νοικοκυριά και πάρα πολλές οικοδομές μείνανε μακριά απο την χρήση καλοριφέρ.

Φέτος που κουβαλάμε τις εμπειρίες της προηγούμενης χρονιάς σίγουρα θα χρησιμοποιοήσουμε τους εναλλακτικούς τρόπους που επιλέξαμε την προηγούμενη χρονιά αλλα στις περισσότερες οικοδομές θα γίνεται και περιοσμένη χρήση και των καλοριφέρ.

Θα γίνει δηλαδή ένας συνδυασμός συσκευών για να μπορέσουν να ζεσταθούμε και να κρατήσουμε ΄το μπάτζετ χα μηλά.

 

Αλλάζει ο καιρός και πέφτει η θερμοκρασία

Οσο αφορά τον καιρό σύμφωνα με την ΕΜΥ θα γίνει ένα γύρισμα ξημερώματα Τρίτης με βροχές καταιγίδες αλλα και πτώση της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο στην διάρκεια της ημέρας θα πέσει έως και στους 11 βαθμούς.

11 βαθμοί είναι κρύο να έχετε υπόψη σας.

Τέλος τα φουτεράκια και τα ελαφριά τα μπουφανάκια.

Με 11 βαθμούς να ετοιμάζετε τα μπουφανάκια με τις επενδύσεις αλλα και τα ζιβάγκο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη που σε γενικές γραμμές ήτανε απο τους καλύτερους Σεπτέμβρηδες των τελευταίων ετών.

Να ευχηθούμε το ίδιο και για τον Οκτώβρη και να πάμε παρακάτω.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης