• 8 Μαΐου 2024,

ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ !

 ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ !

Δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί η νέα ανασχηματισμένη κυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου αλλα την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει βγεί άσπρος καπνός απο το Μέγαρο Μαξίμου.
Επειδή μαθαίνουμε οτι η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησηε κολάει στον αντικαταστάτη του Στουρνάρα η σελίδα έχει μια πρόταση για τους Σαμαρά και Βενιζέλο.
Επειδή θέλουν με την αλλαγή του υπουργού οικονομικών να δώσουν μια αίσθηση αλλαγής του οικονομικού περιβάλλοντος στην χώρα τους προτείνουμε τον Τσοβόλα.
Η Ελλάδα είναι σε μια φάση που θέλει ένα “ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ” για να πάρει τα πάνω της.
Αν θέλουν να αλλάξουν την ψυχολογία των ελλήνων θα πρέπει στη νέα κυβέρνηση να κάνουν υπουργό των οικονομικών τον Τσοβόλα που πέρα απο το ιστορικό σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου : ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ νομίζω οτι έχει αποδειχτεί απο τους πιο σοβαρούς πολιτικούς που έχει γνωρίσει ο τόπος αυτό.
Ποτέ ΄δεν ακούστηκε το όνομα του σε κανενός είδους σκάνδαλο και ήτανε απο τους λίγους πολιτικούς που αποφάσισε να αποσυρθεί απο την πολιτική όταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν μπόρεσε το κόμμα του να μπεί στην Βουλή.
Βέβαια το κόμμα του Τσοβόλα αν μεσουρανούσε την εποχή της κρίσης μπορεί να ήτανε και τρίτο κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Διότι όταν ο Τσοβόλας προσπαθούσε με με το ΔΗΚΙ να μπεί στο ελληνικό κοινοβούλ.ιο σίγουρα οι συνθήκες ήτανε άλλες και το περιβάλλον διαφορετικό.
Τώρα αν κατά την διάρκεια της θητείας του ώς υπουργός οικονομικών στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου γινότανε διάφορα για αυτά δεν ευθύνται αποκλειστικά ο ίδιος αλλα το γενικότερο περιβάλλον που επικρατούσε ΄στην Ελλάδα εκείνης της εποχής.
Να ξέρετε οτι η λαμογιά και η κλεψιά δεν έχουν χρώμα.
Λαμόγια και κλέφτες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα απλά έρχονται στην επιφάνεια τα λαμόγια του κόμματος που έχει κυβερνήσει περισσότερα χρόνια την Ελλάδα αφού τα λαμόγια και οι κλέφτες των άλλων κομμάτων δεν είχανε τον ίδιο χρόνο για να δράσουν και να αναδειχθούν ανάλογα.
Τέλος πάντων η ουσία είναι απο τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για να αντικαταστήσουν τον Στουρνάρα ο Τσοβόλας είναι καλύτερος.
Τελευταίο όνομα που έπαιξε για την θέση του υπουργού οικονομικών στο νέο κυβερνητικό σχήμα ήτανε αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία και αυτή έκανε κάποια στιγμή το δικό της κόμμα το οποίο όμως δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά πράγματα και για τον λόγο αυτό το έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ.
Βέβαια ο πιο αποτελεσματικός σε διάλυση κόμματος ήτανε ο Αβραμόπουλος που κατέβηκε με δικό του κόμμα για να πάρει την διακυβέρνηση και τελικά πήρε τα βουνά.
Η μαγκιά του Αβραμόπουλου ήτανε οτι πήρε γρήγορα χαμπάρι οτι δεν τραβάει το άλογο του ΚΕΠ και το απέσυρε απο τον πολιτικό στίβο.
Και επειδή είναι Αβραμόπουλος μετά το έπαιζε οτι δεν τρέχει ΄και τίποτα.
Κατα τα άλλα όλα καλά με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να περνά με τον καιρό να παραμείνει άστατος και άκρως ξενέρωτος.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ απο σήμερα ο καιρός στρώνει οριστικά και εκεί γύρω στην Τετάρτη ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς.
Είπατε κάτι ;
Μπορεί να μας χάλασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αλλα απο εδώ και στο εξής ο καιρός θα είναι καλός.
Αρκετό μπουρίνι φάγαμε στην μάπα.
Πάντως η Θάσος αρχές Ιούνη και θυμίζει την Θάσο αρχές Μαϊου.
Δεν έχει κόσμο και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νησί απο τις μαζικές ακυρώσεις των Σέρβων που κατεβαίνανε στο νησί και κάνανε απόβαση.
Κάτι τέτοιο μέχρί σήμερα δεν συμβαίνει ΄και όλοι εύχονται αυτό να αλλάξει τις επόμενες ημέρες.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι είναι και πονηροί.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης