Τώρα μας έχει ανάγκη ο ΑΟΚ

 Τώρα μας έχει ανάγκη ο ΑΟΚ

Η πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη ήταν μαύρη για τον αθλητισμό της Καβάλας αφού και στο μπάσκετ χάσαμε αλλά και στο ποδόσφιαρο.

Στο μπάσκετ χάσαμε στην έδρα μας απο το Απόλλων Πάτρας με 19 πόντους διαφορά και στο ποδόσφαιρο ηττηθήκαμε με 2-1 απο τον Λαγκαδά στον Λαγκαδά.

Και οι δύο αυτές ήττες μας βάζουν σε περιπέτειες και είναι σίγουρο οτι αν και οι δύο ομάδες μας δεν συνέλθουν αγωνιστικά τις επόμενες αγωνστικές θα έχουμε εξελίξεις.

Στο ποδόσφαιρο ο ΑΟΚ έχει θέμα και μάλιστα τεράστιο αφού οι περισότερες επιλογές του τεχνικού τήμ το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και η ομάδα έχει βρεθεί στην δυσάρεστη θέση , μόλις στην 7η αγωνιστική να αλλάζει στόχο και να ξεκινάει απο την Τετάρτη που υποδέχεται τον Νέστο στο “Ανθή Καραγιάννη” έναν αγώνα παραμονής στην κατηγορία διότι για την ομάδα ο κίνδυνος του υποβιβασμού και διάλυση της είναι πλέον ορατός.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο , πέφτουν αρκετές ομάδας και μια ομάδα όπως η δική μας που χάνει απο τον Λαγκαδά και δεν μπορεί να κερδίσει το Αγιονέρι στην έδρα του είναι στις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό που θα σημαίνει και την διάλυση της.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει την συγκεκριμένη αυτή στιγμή να αφήσουμε τον επιμερισμό ευθυνών που σίγουρα υπάρχουν και στο τεχνικό και στο προπονητικό τήμ όταν το καλοκαίρι κάνανε τον σχεδιασμό της ομάδας και να κοιτάξουμε να προστατεύσουμε την ομάδα αφού κινδυνεύει ακόμα και με διάλυση.

Το πιο εύκολο είναι απο σήμερα το πρωί να αρχίσουμε να μοιράζουμε ευθύνες και να κάνουμε σκληρή κριτική σε όλους αυτούς που ευθύνονται για το σημερινό χάλι της ομάδας.

Αυτή όμως η επιλογή είναι σίγουρο οτι θα μας οδηγήσει σε ακόμα πιο δύσκολες ημέρες για την ομάδα μας.

Αυτό που προέχει τώρα είναι να σωθεί ο ΑΟΚ και έχουμε χρόνο για κριτική.

Ο ΑΟΚ θα πρέπει να ανακάμψει αγωνιστικά να επιστρέψει στις νίκες γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κλατάρει και οικονομικά πολύ νωρίς.

Η ομάδα μας που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχει μια μισθοδοσία που αγγίζει τις 19 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως  και καταλαβαίνετε οτι με αυτή την αγωνιστική εικόνα θα βασανίζεται πολύ για να βρίσκει αυτά τα χρήματα κάθε μήνα.

Υπάρχουν δυό – τρείς άνθρωποι που αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές βάζουν τα λεφτά τους αλλα και αυτοί όταν θα διαπιστώσουν οτι δεν υπάρχει το ανάλογο αποτέλεσμα σε αγωνιστικό επίπεδο θα μαζευτούν.

Το μπάτζετ της ομάδας μας φέτος είναι σαφώς μικρότερο απο πέρσι γιατί αυτό το μοντέλο λαϊκής βάσης πάνω στο οποίο λειτουργεί η ομάδα και αυτή την χρονιά λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης δεν αποδίδει αυτά που απέδωσε πέρσι και είχε δώσει έναν άλλο αέρα οικονομικό στην ομάδα.

Παρόλα αυτά όμως η ομάδα έκανε μεταγραφές καλές ,στα λόγια, αλλά πολύ μέτριες μέσα στο γήπεδο όπως αποδυκνείεται μέχρι σήμερα.

Μακάρι αυτή η εικόνα η αγωνιστική της ομάδας να αλλάξει για να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Τώρα πρέπει όλοι να προστατεύσουμε την ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να βρεί τον αγωνιστικό της ευατό.

Είναι χρέος  όλων τουλάχιστον ο ΑΟΚ να μην διαλύσει.

Μπορεί και φέτος να χάσαμε το τρένο της ανόδου αλλα τουλάχιστον να μην διαλύσει η ομάδα γιατί πλέον αυτός ο κίνδυνος είναι ορατός !!!

Οι συγκυρίες το πρωί της Κυριακή που μόλις πέρασε δημιουργήσανε μια πάρα πολύ ωραία εικόνα στο λιμάνι της Καβάλας που ήτανε γεμάτο πλοία.

Μικρά μεγάλα , κρουαζιερόπλοια και καταμαράν είναι το λιμάνι της Καβάλας που θα μπορούσε να φιλοξενήσει και άλλα.

Και φανταστείτε οτι απουσιάζανε απο την συγκεκριμένη εικόνα τα φέρι ΄λόγω του απαγορευτικού.

Αυτή την Καβάλα θέλουμε , αυτό το λιμάνι θέλουμε και θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σε αρκετά επίπεδα προκειμένου την εικόνα του λιμανιού μας την Κυριακή που μας πέρασε να μην την αντικρύζουμε μόνο λόγω συγκυριών.

Στις εκλογές της Τουρκίας αυτή την φορά επικράτησε οι Ταγίπ που είναι έτοιμος πλέον να αλλάξει το Σύνταγμα.

Να είστε σίγουροι οτι ο Ερντογάν προκειμένου να φτάσει στην πλειοψηφία θα έκανε όσες εκλογικές αναμετρήσεις χρειαζόταν αφού πλέον η επικράτηση του παίρνει καθεστωτικό χαρακτήρα.

Δεν είναι τυχαίο οτι στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έκλεισαν δύο εφημερίδες και δύο κανάλια που κάνανε κριτική στην παράταξη Ερντογάν.

Η επικράτηση του στις τελευταίες εκλογές καταλαβαίνετε οτι τον εδραιώνει στα πολιτικά δρόμενα της Τουρκίας που θα συνεχίσει να ζεί στον αστερισμό του Ταγίπ Ερντογάν.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Καλό χειμώνα και καλό κουράγιο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης