Τώρα ο Στουρνάρας μας φταίει !

 Τώρα ο Στουρνάρας  μας φταίει !

Ρε φαγωθήκανε όλοι με τον Στουρνάρα τώρα.

Μέχρι και σφαίρα μέσα σε φάκελο του στείλανε του ανθρώπου.

Ρε τις φταίει ο Στουρνάρας;

Ο ΄άνθρωπος είναι ο διαχειριστής της κρίσης ως τσάρος της χρεωκοπίας και οχι ως τσάρος της οικονομίας.

Κάποτε στην Ελλάδα υπήρχε οικονομία και υπήρχε και ο τσάρος της.

Τα τελευταία χρόνια αυτός που αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών είναι ο τσάρος της χρεωκοπίας αφού καλείται να διαχειριστεί την οικονομία μιας χώρας που μπάζει απο παντού.

Εγώ επιμένω οτι δεν φταίει ο Στουρνάρας για αυτά που τραβάνε οι έλληνες και οτι απλά ο άνθρωπος αυτός είναι ο διαχειριστής όλης αυτής της άσχημης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο τελευταίος υπουργός οικονομικών που έφταιγε στην χώρα αυτή ήτανε ο Παπακωνσταντίνου που είχε μαύρα μεσάνυχτα για την πραγματική κατάσταση της χώρας και έκανε και προβλέψεις που δεν είχανε καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ως υπουργός οικονομικών δεν είχε καταλάβει την πραγματική διάσταση του προβλήματος και πόσο πραγματικά ήτανε το χάλι της ελληνικής οικονομίας.

Αυτός ο άνθρωπος με αυτήν την ασχετοσύνη στο πόστο που ήτανε έκανε κακό στον χώρα και νομίζω οτι μαζί με τον Παπανδρέου τον Γιώργο είναι οι απο τους μεγαλύτερους υπεύθυνους της προσφυγής της χώρας στον μηχανισμό στήριξης που μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αν είχαμε ακολουθήσει άλλη πολιτική.

Τότε , την εποχή του Καστελόριζου υπήρχε άλλος δρόμος και οχι σήμερα που ζητάνε πολλοί.

Απο την στιγμή που παραδώσαμε τα κλειδιά του μαγαζιού τελειώσανε οι επιλογές.

Ενας δρόμος χωρίς επιστροφή και δύσκολος γιατί μέσα σε δύο χρόνια καλούμαστε να γκρεμίσουμε την κόλαση και να χτίσουμε τον παράδεισο.

Γίνονται αυτά μέσα σε δύο χρόνια ;

Γιατί οχι ;

Εδώ σε 7 ημέρες ο θεός δημιούργησε τον κόσμο γιατί εμείς μέσα σε δύο χρόνια να μην χτίσουμε την καινούργια παραδισένια Ελλάδα ;

Απλά όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια θα μπορούσαμε να τα ζήσουμε με τους δικούς μας ρυθμούς χωρίς αυτήν την ασφυκτική πίεση που έχει οδηγήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες έλληνες.

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας !

Κατα τα άλλα να ετοιμάζεστε για άλλο ένα κύμα καοκαιρίας που έρχεται απο την Πέμπτη και μετά και φέρνει χιόνια σε όλη την Ελλάδα εκτός απο την Καβάλα που για άλλη μια φορά φαίνεται οτι θα την πηδήξει αφού για την δική μας περιοχή η ΕΜΥ δίνει στην χειρότερη καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Φέτος τον χειμώνα δεν έχει πέσει ούτε μια μέρα ή νύχτα η θερμοκρασία κάτω απο 0 όταν πέρσι σχεδόν σε καθημερινή βάση το θερμόμετρο έκανε βουτιές μόλις σουρούπωνε και τρέχαμε σαν τους τρελούς.

Ο φετεινός χειμώνας ήτανε χειμώνας κρίσης και σίγουρα ο καιρός μας βοήθησε να κάνουμε οικονομία.

Πήγε μια χαρά και μακάρι όλοι οι χειμώνες να είναι όπως ο φετεινός.

Καρχαρίνι ο εξοχότατος !

Σύμφωνα με τους ερευνητές ο Σουλεϊμάν ήτανε καψούρης με τον Ιμπραήμ Πασά τον γιό του έλληνα ψαρά και τα κάνανε όλα μαζί.

Μέχρι και για ύπνο πηγαίνανε μαζί εξερευνώντας τα σώματα τους.

Επειδή όμως ο εξοχότατος θα έπρεπε να κάνει διαδόχους για αυτό κάποια στιγμή άρχισε το θερμό πάρε – δώσε με το χαρέμι.

Αλλα αυτό δεν είχε να κάνει με τους κρυφούς του πόθους.

Βέβαια αυτό δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση μην περιμένετε να το δείτε μέσα απο το συγκεκριμένο σήριαλ που θα περάσει στα ψιλά την αδυναμία αυτή του Σουλεϊμάν.

Πάντως όλοι οι ερευνητές καταλήγουν ότι ο Σουλεϊμάν με τον Ιμπράημ μαζί την γυρίζανε την φρυγανιά και το δολώνανε το αγκίστρι.

Στο τέλος βέβαια ο Σουλεϊμάν που έχει υποψίες οτι ο Ιμρπαήμ τον πούλησε τον αποκεφαλίζει και το ρίχνει μετά στα ποιήματα οποία και υπογράφει με ψευδώνυμο.

Ο Σουλεϊμάν έγραφε ποιήματα μόνο για την Χουρέμ και τον Ιμπράημ και αυτό τα λέει όλα.

Ο άνθρωπος είχε νταλγκά μεγάλο και μπορεί να τον έφαγε και λόγω του πάθους του ερωτικού.

Πάντως ο τηλεοπτικός αποκεφαλισμός του Ιμπραήμ δεν αργεί.

stay tune.

Γκλέτσο αλήτη δεν έχουμε να φάμε …

Εντύπωση προκάλεσε η ομολογία του Δημάρχου Αποστόλη Γκλέτσου για το περιστατικό που συνέβη χθές στο γραφείο απο μια οικογένεια του Δήμου του που δεν είχε να ταϊσει τα παιδιά του.

΄”Αλήτη εσύ φταίς “ μου είπανε που απο νοικοκυραίοι γίναμε ζητιάνοι.

Βέβαια μετά μου ζητήσανε συγνώμη αλλα το θέμα δεν είναι αυτό – συνέχισε ο Γκλέτσος – αλλά η κατάσταση που επικρατεί και στην περιφέρεια.

Ο κόσμος πεινάει διαπίστωσε για άλλη μια φορά ο Γκλέτσος.

Σε αναμονή οι αγρότες

Παρεταγμένα στην άκρη των δρόμων παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών που δεν έχουν αποφασίσει να μπούνε ακόμα κάθετα στους δρόμους και να κάψουν την Ελλάδα στα δύο.

Υπάρχει στάση αναμονής απο την πλευρά των αγροτών που κάτι περιμένουν.

Μακάρι να καταλάβουν και να τα μαζέψουν τα τρακτέρ και να φύγουν γιατί αν αποφασίσουν να κλείσουν τους δρόμους θα έχουμε πρόβλημα.

Και εμείς και αυτοί και όλοι όσοι ζούνε στην χώρα αυτή.

Ολα τα είχαμε το κλείσιμο των δρόμων μας έλειπε.

Αυτά και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης