• 1 Μαΐου 2024,

Τώρα το μόνο που μένει είναι να ομολογήσει και ο Άκης …

 Τώρα το μόνο που μένει είναι να ομολογήσει και ο Άκης …

Τελικά ο μόνος που δεν θα μιλήσει για τα εξοπλιστικά και τις μίζες (ακόμα)  θα είναι ο Άκης ο Τσοχατζόπουλος.

Η τελευταία περιπέτεια της Βίκυ Σταμάτη με την παρ’ ολίγον δραπέτευση της την οδήγησε σε συμπληρωματική απολογία σχετικά με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα αφού μετά την επιστροφή της στο λεμπετάδικο ζήτησε να δεί τον εισαγγελέα για να πεί πολλά.

Αποδείξεις και ονόματα όπως άφησε να εννοηθεί

Αυτά που προφανώς δεν είπε την πρώτη φορά.

Το γιατί τώρα και οχι τότε είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί στην διάρκεια της αμαρτωλής αυτής ιστορίας που φαίνεται οτι θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα.

Και το τελευταίο φρούριο του ΄’Ακη έπεσε και το μόνο που μένει τώρα είναι να ομολογήσει και ο Άκης για να τελειώνουμε.

Που ξέρετε αν ομολογήσει και επιστρέψει τα κλεμένα μπορεί να του δώσουν καμμιά χάρη και να τον βγάλουν πιο γρήγορα.

Πάντως είναι σίγουρο οτι η Βίκυ Σταμάτη η οποία για την συμπληρωματική της κατάθεση βρήκε και τα λογικά της και τον ευατό της θα επιχειρήσει μέσα απο την δεύτερη αυτή κατάθεση να ελαφρύνει οσο μπορεί περισσότερο την θέση της έτσι ώστε οι δικαστές να δούνε με άλλο μάτι και την ποινή που της έχει επιβληθεί αλλα και την επόμενη αίτηση αποφυλάκισης που είναι σίγουρο οτι θα κάνει σε μερικούς μόνο μήνες.

Η Βίκυ πήρε χαμπάρι οτι πρίν εκτίσει τα 3/5 της ποινής που της επέβαλε το δικαστήριο δεν πρόκειται να βγεί και αποφάσισε να αλλάξει υπερασπιστική πολιτική.

Αυτή την φορά δεν άλλαξε δικηγόρο αλλα τακτική.

Φόρεσε την μαύρη κουκούλα και όποιον πάρει ο χάρος με αντάλλαγμα ίσως μια πιο γρήγορη αποφυλάκιση.

Είναι γνωστό βέβαια και αυτό θα πρέπει να το έχει υπόψη της η Βίκυ Σταμάτη οτι την ρουφιανά πολλοί την αγάπησαν αλλα τον ρουφιάνο ουδείς !

Αν είναι αυτή η συμπληρωματική κατάθεση με άρωμα κατάδοσης να την βγάλει απο την φυλακή γιατί δεν την έκανε απο την πρώτη στιγμή να τελειώνουμε ;

Κατα τα άλλα πάμε καλά και όπως φαίνεται θα αφήσουμε πιο γρήγορα πίσω μας αυτό το τελευταίο σοβαρό κύμα κακοκαιρίας που μας ταλαιπωρεί και μας θυμίζει τον χειμώνα αφού σύμφωνα με την ΕΜΥ απο σήμερα Μεγάλη Τετάρτη αρχίζει η σταδιακή βελτίωση του καιρού που θα μας οδηγήσει εκτός απροόπτου σε μια άκρως ανοιξιάτικη Κυριακή του ΠΑΣΧΑ που δεν θα θέλουμε να μπούμε μέσα στο σπίτι.

20 βαθμούς την ώρα που θα βγαίνει το κατσίκι απο την σούβλα και έναν ήλιο να σαν ανανά !

Η ημερομηνία μέχρι την οποία θα πρέπει να υπάρχει μια θετική απόφαση απο το Eurogroup που θα ξεκλειδώσει το χρήμα και θα απομακρύνει οριστικά τα σενάρια του GREXIT είναι η 24η του Απρίλη.

Μέχρι τις 24 Απρίλιου θα πρέπει να έχουν εξαφανιστεί και τα μά και τα ταραμά !

Μέχρι και τις 24 του μήνα θα πρέπει οι Ευρωπαίοι να έχουν συμφωνήσει με την νέα δέσμη μεταρρυθμιστικών μέτρων που θα πάρει η κυβέρνηση για να ανάψουν το πράσινο φως της εκταμίευσης χρήματος που θα έρθει να ενισχύσει την ανύπαρκτη τους τελευταίους μήνες ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα γιατί απο τον Γενάρη στην χώρα δεν κουνιέται τίποτα.

Μόνο τα χέρια του Τσίπρα όταν μιλάει στην βουλή.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και πονηροί.

Καλή σας ημέρα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης