• 7 Μαΐου 2024,

Γιάννης Τζήμας στους 93,7: « Δε βρίσκεις ανθρώπους σαν τον κ. Παπακωνσταντίνου»

 Γιάννης Τζήμας στους 93,7: « Δε βρίσκεις ανθρώπους σαν τον κ. Παπακωνσταντίνου»

Δηλώσεις για την άνοδο στην Α2 κατηγορία έκανε στους 93,7 , ο προπονητής της Ενωσης, Γιάννης Τζήμας.

Μίλησε για τα συστατικά της μεγάλης επιτυχίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου για τη μεγάλη του προσφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Το πάρτι ανόδου πάντως πρέπει να συνεχιστεί στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με Καβαλιώτες φιλάθλους.

Απάντηση: Αλλοίμονο. Το επόμενο ματς με το Ψυχικό, θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι αντίπαλοι είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και παίζουν την άνοδο τους. Θα γίνει ένα φοβερό ματς.

Μετά με τη Λευκάδα που έχει ίσως το πιο πλούσιο ρόστερ της κατηγορίας. Είναι δυο μεγάλες αναμετρήσεις και το γήπεδο πρέπει να είναι κατάμεστο.  Η παρουσία του κόσμου πρέπει να είναι αντάξια της πορείας μας. Είναι η πρώτη άνοδος της ομάδας σε εθνική κατηγορία, μέσα στο γήπεδο.

Ερώτηση: Ξεκινώντας φετινό πρωτάθλημα της Α2 μέσα σε όλα τα προβλήματα του καλοκαιριού, ήταν τόσο αισιόδοξος ο Γιάννης Τζήμας, ότι η ομάδα του, θα έφτανε το Πάσχα και θα ήταν ήδη στην Α1;

Απάντηση: Δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς. Ούτε μπορεί να το προδικάσει, σ` ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τόσες καλές ομάδες, ότι θα κάνεις πανελλήνιο σερί νικών.

Θα έχεις κάνει πανελλήνιο ρεκόρ στην άμυνα, στο μέσο όρο πόντων. Ότι θα έχεις τέτοια πορεία.

Στην Α2 όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Είδατε τι έπαθε το Λαύριο από τον Αετό. Το καλοκαίρι δεν ήταν για μας, ότι πιο ευχάριστο. Ο πιο αισιόδοξος δε θα μπορούσε να το προβλέψει.

Το μπάσκετ που παίξαμε ήταν για σεμινάριο.

Ερώτηση: Ομάδα φτιαγμένη από μέταλλο;

Απάντηση: Ναι από μέταλλο. Ηταν κάτι που το κυνηγήσαμε. Εγώ κράτησα την ομάδα που βρήκα. Ηταν δύσκολα όταν ήρθα στην Καβάλα, είχε τρείς ήττες η ομάδα, χωρίς ρόλους και ψυχολογία. Από την πρώτη μέρα αλλάξανε όλα. Φοβερή όρεξη για δουλειά, όλα τα παιδιά.

Αγωνιστική πειθαρχία με πρωτοκλασάτα ονόματα να παίζουν άμυνα. Βγήκαν όλα μέσα από πολύ δουλειά.  Προσθέσαμε το καλοκαίρι δυο παιδιά που ήξεραν την κατηγορία. Γνωρίζανε πως θέλουμε να πάμε. Δημιουργήσαμε ένα πανίσχυρο παζλ.

Ερώτηση: Τι διαφορετικό έχει αυτή η άνοδος για τον Γιάννη Τζήμα με τις προηγούμενες;

Απάντηση: Η Καβάλα ήταν ένα πραγματικά οργανωμένο σωματείο σε όλους τους τομείς. Ερχόταν ήδη από την Α1 και αυτό ήταν η διαφορετικότητα από τις άλλες ομάδες.

Εκεί έπρεπε να χτίσεις πράγματα σε πολλούς τομείς. Εδώ υπήρχε ήδη μια… πατέντα από τον κ. Παπακωνσταντίνου στο οργανωτικό κομμάτι που για μένα λειτουργούσε τέλεια. Ηταν το μεγάλο προσόν. Ο κόσμος είχε επίσης τρομερή παρουσία στο γήπεδο.

Εγώ που ήμουν μακριά από τον τόπο μου, ένιωσα μεγάλη συγκίνηση για την αναγνώριση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δε μπορώ να ξεχάσω ποτέ το κλάμα του φροντιστή μας του Αντώνη στον Κόροιβο. Αυτό είναι μεγαλείο του αθλητισμού.  Είδα τον Πενταζίδη να κλαίει από χαρά στο Παγκράτι.

Ερώτηση: Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να ευχαριστήσει κάποιους ο κόουτς Τζήμας;

Απάντηση: Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, οι άξιοι. Οι συνεργάτες μου, όλοι από την Καβάλας, δακρύζουν και κλαίνε σε κάθε αγώνα.

Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο που με κάνει υπερήφανο και συγκινημένο για τη συμπεριφορά που δείχνει απέναντι μου.

Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παπακωνσταντίνου. Είναι η μοναδική ομάδα που έπεσε στην Α2 και δεν πήγε στη Β` Εθνική, για να γλυτώσει τα χρέη. Παρέμεινε, το πίστεψε, το πάλεψε, ματώνοντας σε προσωπικό επίπεδο, για να προσφέρει στην πόλη του. Εύχομαι να είναι καλά, πραγματικά δε βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους.

Τον ευχαριστώ πολύ, γιατί με άφησε να κάνω τη δουλειά μου.

 

*Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ( ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ( ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) η σύνθεσή του έχει ως εξής: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΟΡΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΕΖΕΡΤΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΔΕΜΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΜΙΑΣ

ΣΑΧΑΡΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ ΥΠΕΥΘ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ

– ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΜΠΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΕΥΘ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΜΠΡΙΓΚΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΣΤΟΥΠΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης