• 10 Μαΐου 2024,

Φεύγουν για Πάσχα με άδειες τσέπες

 Φεύγουν για Πάσχα με άδειες τσέπες

Σήμερα το πρωί θα προπονηθούν οι παίκτες του ΑΟΚ για τελευταία φορά πριν το Πάσχα.

Στη συνέχεια θα πάρουν άδεια μέχρι τη Δευτέρα. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι βαρύ.

Η φιλότιμη προσπάθεια που έγινε από Ερασιτέχνη και Παλαιμάχους για να μαζευτούν χρήματα, έφερε μικρό αποτέλεσμα. Το πόσο που συγκεντρώθηκε δεν είναι μεγάλο. Οι παίκτες θα πάρουν ένα… χαρτζιλίκι. Προσπαθήσανε ο Ερασιτέχνης και οι Παλαίμαχοι αλλά δεν είναι εύκολο κάθε τρεις και λίγο, ο απλός κόσμος να ανταποκρίνεται. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Από τη Μ. Δευτέρα ξεκίνησε από κοινού η προσπάθεια αλλά αυτή τη φορά τα χρήματα δεν είναι πολλά. Αξιέπαινη προσπάθεια ενώ η ΠΑΕ είναι και πάλι εξαφανισμένη.

Ούτε μια κίνηση για να βοηθηθεί η κατάσταση.

Να δούμε αν έχουμε… διαρροές μετά το Πάσχα. Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το απόγευμα και σήμερα θα προπονηθούν, όπως προαναφέραμε το πρωί.

Ο Ουσμάν Μπάρι ήδη έχει αναχωρήσει για τη Γαλλία.

Ο ΑΟΚ θα επιστρέψει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή του Θωμά, χωρίς πάντως να έχει ανακοινώσει το επίσημο πρόγραμμα η διοργανώτρια αρχή. Ο επόμενος αντίπαλος είναι η Λάρισα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Στο ιδιοκτησιακό δεν υπήρχε η παραμικρή εξέλιξη. Οι Κύπριοι τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι έχουν υποχωρήσει κοιτάζοντας και τις εξελίξεις με το τραπεζικό σύστημα στη Μεγαλόνησο.

 

Διαβάστε επίσης