• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΗ 2013

Διέκοψε την πώληση συσκευασμένων γλυκών το κατάστημα Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα. Αυτό διαπίστωσαν χθες το μεσημέρι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας που το επισκέφθηκαν. Διάφορες υπηρεσίες αλλά και η Εισαγγελέας Καβάλας που ασχολήθηκαν με το θέμα διαπίστωσαν ότι το κατάστημα δεν μπορεί να διαθέτει αυτά τα είδη στο κοινό. Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν στην Αθήνα την Μεγάλη Τρίτη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία περιλαμβάνεται και 31 ετών άνδρας με καταγωγή από την Καβάλα. Κατηγορείται ότι έλαβε μέρος σε δύο τουλάχιστον ληστείες τραπεζών. Μεγάλη είναι η προσέλευση των δικαιούχων στο κοινωνικό κατάστημα του Δήμου Καβάλας. Χθες το μεσημέρι το κατάστημα ενισχύθηκε με επιπλέον προϊόντα, από αυτά που ο Δήμος αγόρασε με απευθείας ανάθεση. Για αυτή την εβδομάδα τελευταία μέρα λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου είναι η σημερινή. Μικρή σχετικά ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή των εργαζόμενων στις χθεσινές εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά στην πόλη της Καβάλας. Αισθητή είναι η τουριστική κίνηση στην πόλη. Χθες ήρθαν στην Καβάλα πολλοί Βούλγαροι επισκέπτες. Με τους επικεφαλείς της Π.Υ. και του Λιμενικού Σώματος συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Επισκέφθηκε επίσης το Υπουργείο Υγείας. 5 εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καβάλας εξελέγησαν στο νέο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος.

 

Το Υπουργείο Παιδείας θέτει υπό την αιγίδα του συνέδριο που θα γίνει τον Ιούνιο στην Λυδία κι αφορά την ιστορία των δημοτικών σχολείων της Καβάλας. 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο κέντρο της πόλης επειδή πουλούσε πλαστά cd και dvd. Στην Καβάλα, την Ελευθερούπολη, το Χορτοκόπι και τον Αμυγδαλεώνα αναζητούνται όσοι αγόρασαν το τυχερό λαϊκό λαχείο που συνολικά κερδίζει 2.135.000 ευρώ. Η ΝΕ ΚΚΕ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την Κυβέρνηση για αντεργατική πολιτική. Με ανακοίνωση του το ΚΕΘΕΑ Καβάλας ζητά συνεργασία με εθελοντές γεωπόνους. Ικανοποίηση εκφράζεται από το ΤΕΕ ΑΜ για την αναστολή πληρωμής των αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών των μελών του.

 

Εκπρόσωποι του Κυνηγητικού Συλλόγου Καβάλας θα επισκεφθούν το μεσημέρι τα γραφεία της Πνοής. Θα ενισχύουν την φιλανθρωπική προσπάθεια του συλλόγου. Ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου θα χοροστατήσει από τις 7 το απόγευμα στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου. Δωρεές στην Παιδόπολη έκαναν χθες εκπρόσωποι της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Παρόμοια πρωτοβουλία και από τους απόστρατους αστυνομικούς. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε χθες τα αποτελέσματα του μουσικού διαγωνισμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Μέχρι τις 20 Μάη τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία του συλλόγου τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να επωφεληθούν διανομής τροφίμων που θα γίνει αμέσως μετά.

 

Εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και της Λέσχης Φιλάθλων θα βρίσκονται σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια της ομάδας. Συγκέντρωσαν χρήματα που θα μοιράσουν στους παίκτες. Την Τετάρτη 8 Μάη η Ένωση παίζει στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Στις 11 Μάη το τελευταίο ματς της περιόδου με το Ρέθυμνο στην Καλαμίτσα.

 

Διαβάστε επίσης