• 17 Μαΐου 2024,

Φιγουρίνι ο Νικόλας …

 Φιγουρίνι ο Νικόλας …

Ο Νικολάρας ο Αναστόπουλος , ο προπονητής του ΑΡΗ για άλλη μια φορά ήταν φιγουρίνι  στο ‘ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ” και είχε ντυθεί λες και θα πήγαινε σε κανά Gala και οχι σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Όλες οι οδηγίες που έδινε στους ποδοσφαιριστές του τις έδινε απο τα ταρτάν του γηπέδου και απέφευγε να πατήσει με τα hogan παπούτσια του τον αγωνιστικό χώρο που λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί ΄ήταν βούρκος.

Αφήστε που λίγα λεπτά πρίν ξεκινήσει η συνάντηση διασχίζοντας το γήπεδο προκειμένου να φτάσει στον πάγκο των φιλοξενουμένων μύριζε απο τα πολλά αρώματα που φορούσε σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Μήνυμα ενότητας απο τους τέσσερις υποψηφίους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας που λένε όλοι με ένα στόμα και μια φωνή οτι αντίπαλος τους είναι ο Τσίπρας.

Πως , πως , πως …

Αυτά τα λένε μπροστά στις κάμερες γιατί όταν αυτές κλείνουν λένε άλλα.

Πάντως οι πρόσφατοι εκνευρισμοί του Μεϊμαράκη και τα Γαλλικά του προς τον γραμματέα του κόμματος δείχνουν σε τι κλίμα διεξάγεται η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εφορία θα μπορεί να προχωρά σε διαγραφή χρέους ώς και 20.000 χιλιάδες ευρώ αν ο οφειλέτης πληρείς τους εξής 7 όρους.

1) Να έχει να φάει μακαρόνια τουλάχιστον 10 χρόνια.

2) Να έχει να φάει κανονικά  τα τελευταία 3 χρόνια.

3) Να μην έχει στον ήλιο μοίρα

4) Να είναι άστεγος.

5) Να είναι επέτης

6) Να κοιμάται σε παγκάκια τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

7) Να μην αναπνέει ….

Μια ταινία ξένη που θα προβληθεί τις επόμενες εβδομάδες στην μεγάλη οθόνη και θα πρέπει να μας απασχολήσει είναι η ταινία ΝΙΟΤΗ.

Καλό καστ ηθοποιών και πολύ καλές κριτικές.

50.000 χιλιάδες ευρώ ψάχνει να βρεί η Βίκυ Σταμάτη προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει το εισητήριο της ελευθερίας της.

Μετά απο 3,5 χρόνια  αίμα , δάκρυα και ιδρώτα η Βίκυ βγαίνει αρκεί βέβαια να βρεί τα 50 χιλιάρικα τα οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της θέλει χρόνο για να τα μαζέψει.

Πάλι καλά που δεν ζήτησε να γίνει και κανας τηλεμαραθώνιος για να μαζευτούν τα λεφτά προκειμένου να βγεί έξω απο το λεμπετάδικο η Βίκυ που προχθές εξερχόμενη απο το εφετείο πετούσε.

Καμμία σχέση με την εικόμα της διαλυμένης Σταμάτη τις προηγούμενες φορές που έβγαινε απο το ίδιο εφετείο με αρνητική όμως απόφαση στο αίτημα της αποφυλάκισης.

Τώρα που οι δικαστές αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη ξέχασε και τα ψυχολογικά προβλήματα και τις εμμονές της και τους εφιάλτες της.

Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ θα είναι καλός με καλές για την εποχή θερμοκρασίας αν και απο την Παρασκευή φαίνεται πως αγριεύει λίγο το πράγμα.

Τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε πως θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο.

Το πρωϊνό του ΜΕΓΚΑ με Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν τραβάει αφού η διαφορά της απο το πρωίνό του ΑΝΤ1 είναι τεράστια.

Σκορδά και Λιάγκας φαίνεται οτι παραμένουν στην κορυφή της τηλεθέασης χωρίς να υπάρχει κάποιος να μπορεί να τους απειλήσει.

Και ο Κωστόπουλος το πάλεψε και δεν το κατάφερε και ο Σεφερλής πέρσι έμεινε τελικά δεύτερο αλλα και φέτος η Ντορέττα μάλλον θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει.

Καλή σας ημέρα και τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης