• 19 Απριλίου 2024,

Φορέστε την στολή του βατραχάνθρωπα γιατί έρχονται τα μέτρα !

 Φορέστε την στολή του βατραχάνθρωπα γιατί έρχονται τα μέτρα !

Λοιπόν βάλτε αναπνευστήρα και μάσκα και ετοιμαστείτε για τα μέτρα που έρχονται απο εβδομάδα.

Ο Σαμαράς είναι αποφασισμένος να λάβει όλα τα μέτρα που χρειάζονται και πανέτοιμος να συγκρουστεί μετωπικά με όλα τα συνδικάτα που ετοιμάζουν απεργιακές κινητοποιήσεις.

Και αυτά τα μέτρα θα περάσουν όπως περάσανε τόσα άλλα αλλα δεν ξέρω αν θα είναι τα τελευταία γιατί δεν ξέρω αν τα μέτρα είναι αρκετά για να σώσουν την Ελλάδα.

Έγινε ένα Διεθνές Χρηματοπιστοτικό Ινστιτούτο όπου είπανε ξεκάθαρα οτι για να σωθεί η Ελλάδα και να αρχίσει η ελληνική οικονομία να δουλεύει θα πρέπει για 2 έτη να σταναματήσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που έχει προκαλέσει ύφεση που αγγίζει το 7%.

Το νούμερο είναι πολύ μεγάλο και για αυτούς που ξέρουν ύφεση 7% σημαίνει θάνατος.

Αυτά λέει το Διεθνές Χρηματοπιστοτικό Ινστιτούτο θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει ζωντανή και μέσα στο ζώνη του ευρώ.

Αυτή είναι η αλήθεια και θα πρέπει οι δανειστές μας να ακούσουν τις προτάσεις τους αν θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Για να πάρει μπρός η ελληνική οικονομία θα πρέπει να ΄γίνει ένα τάϊμ – άουτ στην προσαρμογή και τα χαράτσια και να επανέλθει το πρόγραμμα μετά .όταν θα ή ύφεση θα έχει γίνει ανάπτυξη , θα έχει κυκλοφορήσει το χρήμα και θα έχει ο κόσμος να πληρώσει τα χαράτσια του προγράμματος.

Διότι τους τελευταίους μήνες αν το έχετε καταλάβει και εσείς έχουμε πάρει ένα δρόμο που δεν οδηγεί πουθενά αφού τα χαράτσια που βάζει η κυβέρνηση είναι αδύνατον να πληρωθούνε απο τους έλληνες που δεν έχουν και απλά παρακολουθούνε τις δόσεις να φεύγουν χωρίς να έχουν να δώσουν ούτε ένα ευρώ.

Και επειδή δεν θα μαζέψουν τα λεφτά που θέλουν για αυτό θα αναγκαστούνε σε μερικούς μήνες να βάλουν και άλλα.

Είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν οδηγεί πουθενά αφου δεν μπορείς να πάρεις απο κάποιον που δεν έχει.

Σήμερα που μιλάμε η επιμήκυνση είναι η μοναδική επιλογή που έχει η Ελλάδα για να μείνει ζωντανή στο όνειρο της Ευρώπης που ξεκίνησε ώς όνειρο μετετράπηκε σε εφιάλτης και θέλουμε να ξαναγίνει όνειρο γιατί δεν αντέχουμε ΄άλλο τους εφιάλτες.

Βροχές σήμερα, ήλιος το Σαββατοκύριακο

Κατά τα άλλα πάμε καλά και σύμφωνα με την ΕΜΥ μετά τις βροχές και τις αστραπές ξημερώματα Παρασκευής ο καιρός στρώνει το Σαββατοκύριακο και θα μπορέσουμε να κόψουμε το νήμα του φετεινού καλοκαιριού αφού αυτό το Σαββατοκύριακο θέλουμε να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι που ήτανε δύσκολο και αδιάφορο για πολλούς και διαφόρους λόγους που δεν είναι επι τους παρόντος.

Τέλος πάντων εμείς θα κάνουμε το χρέος μας και θα πούμε αντί στο φετεινό καλοκαίρι και θα επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάμε παρακάτω.

Ακολουθεί Φθινόπωρο και Χειμώνας.

Καλό κουράγιο.

Επίσημα στο 24,4 η ανεργία στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ τα ποσοστά της ανεργίας εκτοξεύθηκαν στο 24,4 % αν και η πραγματική ανεργία ακουμπάει το 30%.

Αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει και καταλαβαίνετε γιατί θα πρέπει να πάροπυμε κάποιες ανάσες άμμεσα.

Αυτοί που κρατάνε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια τους θα πρέπει να δούνε τα πραγματικά νούμερα και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις.

Το σχεδίαζε χρόνια το έγκλημα η παπαδιά !

Συμφωνα με τα στοιχεία της άγριας δολοφονίας του πάτερ στον Πύργο Ηλείας ο παπαδιά είχε πολλούς εραστές αφού έψαχνε απεγνωσμένα να βρεί τον άνθρωπο που θα έκανε πράξη το δολοφονικό της σχέδιο.

Και βρήκε την άκρη στο πρόσωπο του τελευταίου εραστή της που ήτανε βαρυποινίτης και της γνώρισε τον δολοφόνο.

Αυτά και για σήμερα.

Με το 1 το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης