Φόρτσα ΑΟΚΑΡΑ – Κανείς να μη λείψει την Κυριακή – Ενωση: Αναχωρεί σήμερα για τη Λευκάδα

 Φόρτσα ΑΟΚΑΡΑ – Κανείς να μη λείψει την Κυριακή –  Ενωση: Αναχωρεί σήμερα για τη Λευκάδα

Ο ΑΟΚ είναι εδώ. Πέρασε μπόρες αλλά συνεχίζει.

Την Κυριακή δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αρη. Η παρουσία των φιλάθλων πρέπει να θυμίζει παλιές καλές στιγμές.

Με το να πάει ο φίλαθλος στο γήπεδο, θα είναι και μια ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, άνθρωποι που τίμησαν σε μεγάλο βαθμό τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

Οι μεγάλες ομάδες, δε φτιάχνονται χωρίς κόσμο.

Η στήριξη είναι απαραίτητη.

Στο γήπεδο όλοι οι Καβαλιώτες πρέπει να ενώσουν τις φωνές τους. Η συμπαράσταση στην ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, πρέπει να είναι μεγάλη.

Από το καλοκαίρι οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ δίνουν τον καλύτερο τους, ευατό. Σε καθημερινή βάση, είναι κοντά στην ομάδα.

Τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Ανθή Καραγιάννη».

  *Προπόνηση χθες το απόγευμα

Ο ΑΟΚ προπονήθηκε χθες το απόγευμα ενώ σήμερα συνεχίζεται η προετοιμασία του, πάλι με απογευματινή προπόνηση.

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης είχε όλους στη διάθεση του και τους παίκτες που αγωνίστηκαν την Τετάρτη στα Τρίκαλα, για το Κύπελλο της Γ` Εθνικής. Πραγματοποίησε δοκιμές για το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει. Παίζονται οι δυο θέσεις στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας. Υποψήφιοι είναι ο Σταματόπουλος και ο Βιτλής. Επίσης επανέρχεται ο Βασίλης Γαβριηλίδης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και θα πάρει θέση βασικού.

Δεν υπολογίζει τον Κοσμίδη αλλά και τον Μπαντάνη, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Δεν αλλάζει μέρα το Νέστος- Κεραυνός Πέρνης

Οριστικά το παιχνίδι του Νέστου με τον Κεραυνό Πέρνης, θα γίνει την Κυριακή. Αυτό γιατί , σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σίμου Ανθουλάκη στους 93,7, δεν συναίνεσε το ένα από τα δυο σωματεία για την αλλαγή της μέρας.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής είπε τα εξής: « Το είδαμε αυτό το θέμα. Ανέλαβα την πρωτοβουλία να μιλήσω με τους προέδρους των δυο ομάδων, έτσι ώστε να συναινέσουν για να γίνει αυτή η αλλαγή στη μέρα. Ο Νέστος συναίνεσε σε αυτή την πρωτοβουλία. Αντίθετα δεν συμφώνησε η ομάδα της Πέρνης. Επομένως το ματς θα γίνει την Κυριακή.

Προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι δε συμφέρει κανέναν, να γίνουν τα δυο ματς την Κυριακή. Μου είπε ο πρόεδρος του Κεραυνού Πέρνης, ότι υπάρχουν τραυματίες στην ομάδα του και ημερολογιακά θέλουν να κερδίσουν μια μέρα ακόμη αποθεραπείας. Το Σάββατο δεν προλαβαίνουν. Αυτή η απάντηση ήταν από τον Κεραυνό Πέρνης.

Αυτό για ενημέρωση προς τον κόσμο. Ο Νέστος ήταν θετικός. Δεν έχει πρόβλημα.

Εγώ θέλω να πω ότι φαίνεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, από τους φιλάθλους. Μακάρι να μη διαψευστούμε. Πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος μας. Να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει. Γίνεται από την αρχή της περιόδου μια μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να βοηθηθεί αυτή η προσπάθεια. Το μόνο μας όπλο είναι ο κόσμος. Το εισιτήριο του κόσμου. Αν στηριχθεί αυτή η προσπάθεια, θα δείτε ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στο τέλος».

Ο Σίμος Ανθουλάκης μίλησε και το μεταγραφικό επίπεδο: « Τα έξοδα μας δεν είναι λίγα. Θέλουμε να κάνουμε και μεταγραφές. Τα μόνα μας έσοδα είναι από τον κόσμο.

Δε προλαβαίνουμε να κάνουμε μια μεταγραφή πριν το ματς της Κυριακής. Προέκυψε και το Κύπελλο. Επίσης δεν είναι εύκολο, να κάνεις μια γρήγορη μεταγραφή, αυτή την περίοδο.

Χρειάζεται να βρούμε μια αξιόπιστη λύση που θα μας βοηθήσει. Το Γενάρη οι  ομάδες, δεν αφήνουν τους καλούς παίκτες. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε κάτι καλό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Ενωση: Αναχωρεί σήμερα για τη Λευκάδα

Η Ενωση μετά το φιλικό με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, αναχωρεί σήμερα στις 8 το πρωί, για τη Λευκάδα. Το απόγευμα θα κάνει προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής.

Ο Γιάννης Τζήμας αντιμετωπίζει δυο προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα αμφίβολοι είναι ο Καλαμπάκας και ο Αγγελακόπουλος. Θα είναι όμως στην αποστολή και θα αποφασιστεί σήμερα κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Οι διαιτητές και κομισάριοι της 12ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι:

Σάββατο 17 Ιανουαρίου

Στρέφη 17.00 Αετός-ΟΦΗ Κωνσταντινόπουλος-Κοτσιμπός-Ζαχαρής (Ελευθεριάδης)

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λ.-Φίλιππος Βέρ. Δεσλής-Κατραχούρας-Πιτσίλκας Μ (Μήτσιου)

Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Ηλυσιακός Πόντας-Μπούκας- Καρδάρης (Χασάπης)

Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Καβάλα Τσούνας-Συμεωνίδης-Τζίμα (Κωστής)

Λιβαδειάς 17.00 Λιβαδειά-Εθνικός Βαρδάλος-Παγώνης-Νικολούλης (Μπλέτσας)

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Αρκαδικός Τζαφλέρης-Παντελίδης-Τσώνος Μ (Άκελ)

Μετς Α (κθ) 17.00 Παγκράτι-Ηρακλής Μαλαμάς-Αναστόπουλος Α-Κοντίλης (Κορασίδης)

*Στις 28 Ιανουαρίου το ματς του Ηλυσιακού με το Ψυχικό.

Γεμάτες θα είναι οι επόμενες Τετάρτες του Ηλυσιακού, καθώς η ΕΟΚ μετά τον εξ’ αναβολής αγώνα με τον Ηρακλή που θα γίνει στις 21/1, όρισε και την αναμέτρηση με το Ψυχικό, η οποία είχε διακοπεί λόγω ολισθηρότητας του παρκέ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/1 και θα συνεχιστεί από το 6oλεπτό με το σκορ 10-9 υπέρ των γηπεδούχων.

 

Διαβάστε επίσης