• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Ενότητα και ένταση των αγώνων για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Καβάλας ζήτησε χθες από τη Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο ο Μητροπολίτης Προκόπιος που τέλεσε αγιασμό πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αμέσως μετά συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τις διεκδικήσεις της πόλης. Αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο Χρήστος Ποτόλιας επειδή από τη Δευτέρα θα λειτουργήσει στην κεντρική πλατεία εκλογικό κέντρο της Χ. Αυγής. Το μεσημέρι της Τετάρτης σύσκεψη φορέων στον Εμπορικό Σύλλογο για την κατάσταση που επικρατεί στους πεζόδρομους. Κινητοποιήθηκε χθες το απόγευμα η Π.Υ. Καβάλας λόγω ξεχασμένου μαγειρικού σκεύους σε κουζίνα, σε διαμέρισμα στην οδό Σκρα. Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών, χρηματική ποινή 10.000 ευρώ επιβλήθηκε από το Τριμελές Καβάλας σε κάτοικο Ασπροβάλτας που το 2010 λειτουργούσε από το Υψάριο της Θάσου παράνομο τηλεοπτικό σταθμό. Ο Δήμος Καβάλας άρχισε εργασίες στεγανοποίησης της στέγης του δημοτικού σχολείου του Αγίου Λουκά. Το αργότερο τον Μάρτη θα αρχίσει το έργο αποκατάστασης των στατικών προβλημάτων του ίδιου κτιρίου.

 

Επίσκεψη 10 λεπτών έκανε χθες στη Καβάλα ο Γιώργος Παπανδρέου. Συνάντησε οπαδούς και τους υποψηφίους του κόμματος του στο ξενοδοχείο Εγνατία. Σήμερα συνέντευξη τύπου παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Την Τετάρτη η κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ. Υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού επισκέφθηκαν χθες το ΤΕΙ και τη Δήμαρχο Καβάλας. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε ότι πληρώνεται αυτές τις μέρες από το υπουργείο το ποσό των αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους του Νομού Καβάλας.

 

Συνεδριάζει το πρωί στη Ξάνθη το Περιφερειακό Συμβούλιο. Το απόγευμα συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Την Κυριακή το απόγευμα η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου. Με τη διοίκηση της Εγνατίας οδού συναντήθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. 250 σπουδαστές παρακολούθησαν τη χθεσινή εκδήλωση του ΤΕΙ για την προβολή των δραστηριοτήτων του.

 

Πραγματοποιείται το πρωί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ενημερωτική εκδήλωση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Mare Nostrum. Το Σάββατο το απόγευμα κόβουν την πίτα τους τα μέλη του συλλόγου Μικρασιατών. Εκδήλωση για τις ομάδες πυρασφάλειας την Κυριακή το πρωί στην Παλιά Μουσική. Αύριο το απόγευμα τα βραβεία του 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας του Ναυτικού Μουσείου.

 

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των φιλάθλων του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προπλήρωσε μόνο 600 εισιτήρια για τους οπαδούς της. Από τη Χαλκιδική ο διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Αναχωρεί το πρωί για τη Λευκάδα η αποστολή της Ένωσης. Αμφίβολοι είναι οι Καλαμπάκας κι Αγγελακόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης